radija

Pradėjo paulux, Gegužė 02, 2012, 10:07:08 AM

« ankstesnis - sekantis »

paulux

kaip nebutu keista pradejo bluditi mano standartine corolos radija tai jin isijungia su trenksu tai jin issijungia, nebegalima net muzikos klausytis, stovi sau prie sviesoforo kol dega raudona o jin kokius tris kartus sugeba issijungti ir isijungti, kiekviena karta taip darydama dar per koloneles paledzia didziuli pokstelejima :) gal kam yra buve panasi beda? :) ai dar kai ilgesni laika nevaziuoji uzkuri masina tai jin ne iskarto isijungia o praina koks puse minutes, tada uzsidega ciferblatas poksteli ir pradeda groti ir kai jin issijungia toks ispudis kad dingsta maitinmas :)

paulux

kaip pastebejau mano tema pasirode pakankamai sudetinga ir atsakymo nei is vieno negavau :) tai emiausi veiksmu pats :) na kaip ir tulas lietuvis issitraukes automagnetola nunesiau ja tvarkyti, meistras ja inirtingai tvarke dvi dienas, pasekoje paeme 50 lt :) issidejau sakau na dabar viskas tyloje nebevaziuosiu, kur tau pavaziavus koki 20min is koloneliu pasigirsta tas pats garsas :) nutariau kad dar karta nesti meistrui kaip ir neapsimoka :) ta pradejau dometis kaip butu jei pasiimciau is anglo maga ir issideciau pas save :) kiek ziurejau nuotraukas ir youtubei tai viskas kaip ir tas pats :) taigi susirandu artimiausia srota pasiskambinu ir sako jo turim :) sakau kokia kaina ? :) o jis man ir atsako 100lt :) tad jei kada ne duok tu sviete sugestu jusu audio aparatura geriau pasidomekit kiek kainuotu pakeisti o ne tvarkyt :) tad nuspirkau as ta angla isidejau ir jau kelias dienas vazineju su daina :D

Domas1

Norejau paklausti ar cia pas mane viena ar cia pas visus  corrolos radija labai prastai traukia? tuneli vilniui is vis nieko netraukia. nesitiki kad gamykline taip prastai veiktu.

Bemsas

Tai gal antenos ant stogo nera ?

Domas1

Citatabemsas parašė:
Tai gal antenos ant stogo nera ?

antena tai yra, buvau nuskes nei kas pazaliave nei ka svaru grazu

ketvirtasis

Didelis "Š" tos originalios radijos, galvojau gerai groja pakol nepasikeičiau į kitą. Skirtumas neapsakomai dielis ir garso kokybės ir dar ten viskuom.

Domas1

Citataketvirtasis parašė:
Didelis "Š" tos originalios radijos, galvojau gerai groja pakol nepasikeičiau į kitą. Skirtumas neapsakomai dielis ir garso kokybės ir dar ten viskuom.
as tai jau pradejau galvoti apie kitos radijos pirkima is sroto ar bent jau pameginima isdet naujesnes corollos