Ar 2.0 d-4d galima DPF regeneracija?

Pradėjo Blieka, Gegužė 14, 2012, 21:08:06 PM

« ankstesnis - sekantis »

katana7

Matosi tik tam, kuris už taves važiuoja, o pats tai ne labai pamatysi.

kalava

Citatakatana7 parašė:
Matosi tik tam, kuris už taves važiuoja, o pats tai ne labai pamatysi.

gali pamatyti ir pats, tik tiek kad tai galima pamatyt tik atsitiktinai per galinio ar soninio vaizdo veidrodeli, nes gi specialiai nespoksosi atgal.

As keleta kartu atsitiktinai pamaciau, ir tai dazniausiai nutikdavo varikliui darbines temperaturos, sankryzoje pasukus ( stipriai pristabdai, posukis, ir vel gazo - ir pilko dumo vienkartinis pliupsnis).
As per metus kokius 2-3 kartus pats maciau, bet kaip daznai regeneruojasi is tikruju - negaleciau pasakyt
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

sauliuskn

tai kas jau susidure , kaip manot geriausiai sia problema issprest su pdf filtru

katana7

Citatasauliuskn parašė:
tai kas jau susidure , kaip manot geriausiai sia problema issprest su pdf filtru
Kiek suprantu geriausias lygu pigiausias?

sauliuskn

Salorinoje si procedura sukainuos 3.5 tukstanciu lituku

progys

Citatakalava parašė:
Citataprogys parašė:
Citatasauliuskn parašė:
Sveiki , ir man taspats nutiko uzsidege cekas , tabilumo ir trukos kontrole , tai nuvariau i salorinos centra , sako keisk katalizatoriu , bandziau dar pragainuot auto , bet jau nepramusa , masina kaip vezimas sunkiai isibegeja , o su ta masina zmona metus laiko tik po miesta suko , tai dabar sprendziu ka daryt

Šiandien lygiai tas pats įvyko man. Mašiną pirkau prieš 2 mėn., pravažiavau apie 8000 km (iškart važiavau į kelionę po Prancūziją), jokių problemų nebuvo, tačiau šiandien užsidegė VCS+TRC OFF+CHECK ENGINE lemputės ir prapuolė trauka. Kelias dienas prieš tai lyg jaučiau, kad trauka ne tokia gera. Per visą eksploatavimo laiką nepastebėjau jokių DPF regeneracijų (dūmų ir pan.). Daugiausiai važinėju mieste ir mažomis apsukomis :(.  

Gal galit rekomenduoti kas profesionaliai atlieka diagnostiką ir nebrangininkas? Aš dar turiu vilties, kad čia EGR vožtuvas "užsinešė"... :)

Vilniuj forumietis Modka darydavo programines regeneracijas.

nezinau ar tai dar imanoma filtrui pasikisus. bet dar gali but ir egr.maf,taip kad pradziai reiktu diagnostikos. forumietis Modka ta daro. rasyk jam i PM, gal atsakys, kazkaip retai paskutiniu metu matau ji forume.

cia diagnostiku ir daugiau, taciau as ju nepazistu

Dėkui patikrinom šiandien - DPF filtras, klaidos kodas P2002. Man dar iškilo toks klausimas - o jeigu mašina jau persijungė į tą vadinamą LIMP mode, tai dar DPF regeneraciją įmanoma pasyvią išprovokuoti.

Modka

Citataprogys parašė:
Citatakalava parašė:
Citataprogys parašė:
Citatasauliuskn parašė:
Sveiki , ir man taspats nutiko uzsidege cekas , tabilumo ir trukos kontrole , tai nuvariau i salorinos centra , sako keisk katalizatoriu , bandziau dar pragainuot auto , bet jau nepramusa , masina kaip vezimas sunkiai isibegeja , o su ta masina zmona metus laiko tik po miesta suko , tai dabar sprendziu ka daryt

Šiandien lygiai tas pats įvyko man. Mašiną pirkau prieš 2 mėn., pravažiavau apie 8000 km (iškart važiavau į kelionę po Prancūziją), jokių problemų nebuvo, tačiau šiandien užsidegė VCS+TRC OFF+CHECK ENGINE lemputės ir prapuolė trauka. Kelias dienas prieš tai lyg jaučiau, kad trauka ne tokia gera. Per visą eksploatavimo laiką nepastebėjau jokių DPF regeneracijų (dūmų ir pan.). Daugiausiai važinėju mieste ir mažomis apsukomis :(.  

Gal galit rekomenduoti kas profesionaliai atlieka diagnostiką ir nebrangininkas? Aš dar turiu vilties, kad čia EGR vožtuvas "užsinešė"... :)

Vilniuj forumietis Modka darydavo programines regeneracijas.

nezinau ar tai dar imanoma filtrui pasikisus. bet dar gali but ir egr.maf,taip kad pradziai reiktu diagnostikos. forumietis Modka ta daro. rasyk jam i PM, gal atsakys, kazkaip retai paskutiniu metu matau ji forume.

cia diagnostiku ir daugiau, taciau as ju nepazistu

Dėkui patikrinom šiandien - DPF filtras, klaidos kodas P2002. Man dar iškilo toks klausimas - o jeigu mašina jau persijungė į tą vadinamą LIMP mode, tai dar DPF regeneraciją įmanoma pasyvią išprovokuoti.
jei jau limp mode tai neisprovokuosi regeneracijos.
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

sauliuskn

radau viena firmele kurie isvalo -isplauna DPF filtra , ar verta bandyti , ir ar nebus po gero men. vel taspats

katana7

Citatasauliuskn parašė:
radau viena firmele kurie isvalo -isplauna DPF filtra , ar verta bandyti , ir ar nebus po gero men. vel taspats
Pasiskaityk temą DPF filtro pašalinimas, ten viskas parašyta. Realiai naudos nebus, tik tam kartui.
http://toyotaclub.lt/forum/viewthread.php?forum_id=110&thread_id=2836

bimas

as savo pdf issiploviau kol kas viskas ok

bimas

katana7

Citatabimas parašė:
cia yra pigiausias variantas
Bet kokiu atveju pačiam viską darant ir bus pigiausias variantas. Jeigu nesunku bus parašyk, kiek tas plovimas tamstai padėjo laiko.

sauliuskn

progys

Citatasauliuskn parašė:

Man padėjo Modka - padarėm priverstines regeneracijas - kolkas važiuoju, viskas puikiai, traukia super! Matysim kiek laikys..

bimas

procedura tokia nuemimas/praputimas su oru/praplovimas su vandeniu,tik aisku ne su kerheriu,nes galima per daug gerai isplauti,uztenka spaudimo is krano.toliau panardiname ji i skysti kuris yra skirtas plauti varikliams.mirkiau iki ryto.toliau padariau ta pati,labai gerai isploviau su vandeniu ir ispuciau su oru.negaliu pasakyti kiek tai pades.po to viso jau esu pravazeves 5000km.kaip toliau, bus matyti,bet pasalinti ji visada spesiu