Garsiai svilpia turbina

Pradėjo Andriusa321, Gegužė 17, 2012, 09:02:54 AM

« ankstesnis - sekantis »

marko2379

sveiki siandien vazuojant pastebejau kad pradejo svilpti turbina toks garasa kaip kokia greitoji vazuotu .  apziurejes pastebejau kad slanga laisva ta kur nuo oro filtro ateina iki turbinos ,  pabadzius uzdet jis toks vaizdas kaip per didele butu laisvai maustosi. ten kazkokios dalies truksta ar ko gal kas zinot.    gal kas klaipedoj pagalba galetu suteikti ar patarti kur kreiptis

dtinas

o chamutas yra ant tos oro padavimo šlangos??

marko2379

chamutas yra radau ir guma kur tap slangos ir turbinos turi buti buvo turbinoje trecdalis nutryntas . uzsisakiau slanga su ta guma bus matyt gal nieko rimto nebus . ir dings svilpimas nes ora dabar traukia

ginciavas

Citata iš: marko2379 Įrašytas Gruodis 10, 2014, 11:21:15 AM
chamutas yra radau ir guma kur tap slangos ir turbinos turi buti buvo turbinoje trecdalis nutryntas . uzsisakiau slanga su ta guma bus matyt gal nieko rimto nebus . ir dings svilpimas nes ora dabar traukia

Stebek turbina.  Kartais uztenka keliu dulkeliu, kad turbina sumaltu, cia gumos nemazai paragavo.

marko2379

Pasikeciau guma vistiek svilpia. Jaucius bus sparnai nulakste

dtinas

marko2379

O tai paciam galima kazkaip apziuret ?

egariukas1

Taigi matosi tie sparneliai kai numauni slanga

marko2379

karstasledas

Sveikas. Gavau ta pacia dovana - ispjove nakti katalizatiriu, gaidziai. Norejau pasiklaust kaip galiausiai issprendei ta problema. Ka dejai? Ir kaip su technikine buvo (jeigu jau teko pereiti)?

egariukas1

Dek rezonatoriu,pagal matmenis.O technikinej niekam nerupi,kas ten pas tave yra,ko nera.Jei viskas su varikliu tvarkoj praeisi

Toy

Sveiki, pasidalinsiu ir aš savo patirtim, prikelsiu temą, gal kam padės. Agresyviau pajudėjau iš vietos, traukos duobė, keistas garsas iš turbinos, sustoju, atsidarau kapota ir dėmesį atkreipiu į laisvą šlangą, kuri maunasi ant turbinos. Numovus ją turbinos viduje guminės atplaišos, ko pasekoje turbinai amen. Dabar kai atgaminu įvykius, kai keičiau tepalus ir kitus filtrus dėmesį atkreipiau į tą pačią šlangą ir keistoką, nors ir menką laisvumą, ją užmovus ant turbinos, bet kadangi viskas lyg ir sandaru, o turbina orą trauke, tai net nekilo klausimų, kad gali būti kažkas blogo, o paskaitęs šitą tema perskaičiau, kad egzistuoja didžiosios šlangos viduje papildoma tarpinė, kuri maunasi ant turbinos, tai peršasi išvada, kad ta guma buvo pastumta gilyn į didžiąją, ko pasekoje turbina ją ir įtraukė. Tikiuosi, kad kam nors tai padės, o gal ir leis prisimint :)

saulius1966

Man asmeniškai, lygiai taip pat "pakeitė" oro filtrą... įtraukė gumą po 2 savaičių - po tiek laiko neįrodysi, kad meistro rankos kreivos:) Viskas buvo prieš 2 metus. Turbinai amen. kapremont.
Citata iš: Toy Įrašytas Liepa 14, 2015, 22:38:06 PM
Sveiki, pasidalinsiu ir aš savo patirtim, prikelsiu temą, gal kam padės. Agresyviau pajudėjau iš vietos, traukos duobė, keistas garsas iš turbinos, sustoju, atsidarau kapota ir dėmesį atkreipiu į laisvą šlangą, kuri maunasi ant turbinos. Numovus ją turbinos viduje guminės atplaišos, ko pasekoje turbinai amen. Dabar kai atgaminu įvykius, kai keičiau tepalus ir kitus filtrus dėmesį atkreipiau į tą pačią šlangą ir keistoką, nors ir menką laisvumą, ją užmovus ant turbinos, bet kadangi viskas lyg ir sandaru, o turbina orą trauke, tai net nekilo klausimų, kad gali būti kažkas blogo, o paskaitęs šitą tema perskaičiau, kad egzistuoja didžiosios šlangos viduje papildoma tarpinė, kuri maunasi ant turbinos, tai peršasi išvada, kad ta guma buvo pastumta gilyn į didžiąją, ko pasekoje turbina ją ir įtraukė. Tikiuosi, kad kam nors tai padės, o gal ir leis prisimint :)

Altoyotas

Nu ir nafig tuos atgrubnagius servisinius. Ir man prieš kelis mėnesius buvo išėmę filtrą, tik pažiūrėjo kad dar normaliai ir vėl įdėjo. Iš karto pajutau turbinos švilpimą ir šlangos laisvumą. Tik dabar iš forumo supratau problemą. Einu žiūrėt ar matysis kas turbinoj dedasi pro šlangos angą. Negaliu nesikeikti. Tie servisai vieną galą taiso, tris gedimus padaro.

RamasKilogramas

Sveiki,
   Ir pas mane pradejo svilpti turbina, diagnoze: itrauke tarpine ta garsiaja, teks taupykle dauzyt  :-{,kovo men keiciausi visus filtrus pats tai labai daug buvau sutaupes, o db... :) p.s. buvau isvykes ir pana vairavo mano auto, sako man pradejo vaidentis kad greitoji vejas :-]