Garsiai svilpia turbina

Pradėjo Andriusa321, Gegužė 17, 2012, 09:02:54 AM

« ankstesnis - sekantis »

Aur1mas

Sveiki,

Jau kuris laikas pastebėjau iš turbinos sklindantį keistą garsą, tokį gerai apibūdinantį į "ŪŪŪŪŪŪūūūūū" ūžimą, kai duodi ant laisvų ar važiuojant nėra skirtumo virš 2000 rpm. Gal kam keista buvo išpuolusi problema? Trauka nedingusi, kuriasi visada iš 3-4 apsisukimų.

Ačiū.

ginciavas

Yra forume toks stebuklingas langelis su žodžiu paieška.

Donis7

Įvedus į paiešką "ŪŪŪŪŪŪūūūūū" jokio rezultato neišmeta. :)

ginciavas

Citata iš: Donis7 Įrašytas Kovas 04, 2016, 13:58:36 PM
Įvedus į paiešką "ŪŪŪŪŪŪūūūūū" jokio rezultato neišmeta. :)
Jau išmeta :-]

Aur1mas

Ačiū už pastabas. Prašau man parašyk ką įvesti, jog išmestų bent panašią mano turbinos situaciją. Būsiu dėkingas.

ginciavas

Čia viena iš daugelio temų apie turbiną. Kalba eina ne apie problemos pobūdį, bet apie naujos temos kūrimą. Galėjai panašioj temoj prisiglaust.
http://toyotaclub.lt/forumas/index.php/topic,2695.0.html

MindaugasB

Temos sujungtos. Geros diskusijos :)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

RamasKilogramas

Sveiki, dabar klausimas: uzvedus masina kaip variklis saltas ir pagazavus svilpia turbina. Kai isyla viskas normaliai. Taip turi buti? Ne per seniausiai tavrkiaus turbina tai kaip buvo sugadinta tiek saltam ar siltam varikliui svilpdavo. Tai db nera ramybes kaip uzvedu masina, paranoja gal? :D

lawras

Pas mane Avensis 85 kw. Irgi švilpia kažkas kol šalta, paskui pašyla tai normaliai būna. Kuro sąnaudas rodo 4.3L, ima maximum 5L, kad ir kaip važinėtum, taip pat padūmija stipriau paspaudus, bet nesuku sau galvos dėl to padūmijimo ir švilpimo. trauka viskas ok 

MindaugasB

Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Ramas123

toyota32

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Kovas 09, 2016, 14:32:06 PM
:bedantis:
juokas juokais ,bet man irgi daugiau kaip 5g al tik ziema rodo,o seip visada virs 4,litru,gal nerealu bet ka rodo ta sakau

Venza

Tai ir vaziuoji su tuo ka rodo ar pili realiai kolonelej? Ir kiek realiai gaunas?
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Shelby-

Citata iš: toyota32 Įrašytas Kovas 19, 2016, 13:27:30 PM
juokas juokais ,bet man irgi daugiau kaip 5g al tik ziema rodo,o seip visada virs 4,litru,gal nerealu bet ka rodo ta sakau
Tas pats ir man, vasara rodo apie 4.7, ziema iki 5.5. O realiai rodmenys + 1.7l. Nebloga paklaida. :D
02 IS300 10XE 3.0 2JZ
04 Avensis T250 2.0 1CD
08 Auris E150 1.8 2ZR
17 Avensis T270 2.0 3ZR

Venza

Viena bobute uzmate ant malkines duru uzrasyta ''BY..S" ,perkrove visas malkas,bet to daikto nerado  :-]  .Taigi,netikekit kas ant malkines duru uzrasyta  :D
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...