Smarkiai vercia dumus

Pradėjo Markoz, Gegužė 26, 2012, 08:35:42 AM

« ankstesnis - sekantis »

Donis7

Citata iš: naujas32 Įrašytas Rugpjūtis 03, 2014, 18:09:26 PM
centre turetu pasakyti kiek % uzsikises filtras tada bus tikrai aisku, nereikia laukti kol jau traukos ir avariniai rezimai isijungia
O kaip jie mato kiek % užkimštas?

katana7

spybr3ak

Citata iš: kalava Įrašytas Rugpjūtis 03, 2014, 16:31:07 PM
O pas tave dabar pastoviai dumija, ar tik pvz viena kart dienoj, kai uzkaista variklis?

padumija viena kart per kelias dienas, kai variklis jau pasiles buna. engine check'u nebuvo.  praejusi masina buvo mazda ir ziauriai dumino, tai kazkaip jautriai sureagavau  :)

kalava

Citata iš: spybr3ak Įrašytas Rugpjūtis 03, 2014, 20:31:29 PM
padumija viena kart per kelias dienas, kai variklis jau pasiles buna. engine check'u nebuvo.  praejusi masina buvo mazda ir ziauriai dumino, tai kazkaip jautriai sureagavau  :)

Na, del sventos ramybes nuvaryciau pas dilerius pasitikrint filtro uzsinesimo lygi, bet siaip tai manau kad veikia kaip reikia.

Klausimas kitiems avensiu su dpf turetojams - o kaip daznai moeste tokiais orais kiti mato pilkus dumu pliupsnius?
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

katana7

Labai retai, kitą kartą net nepastebiu, kad dūmijo.

Donis7

Nesu net pastebėjęs, bent jau iš savo auto.

naujas32

kada i pabaiga eina ir pradeda vis dazniau ir dazniau tie dumai matytis

spybr3ak

updeitas. jau ipratau vaziuoti ir ziureti pro galini veidrodeli kokia situacija su dumais. tai paskutiniu metu vis dazniau matau kad palieku dumu juosta, ir kartas nuo karto numeta melynu dumu kamuoli, ypac kai perjungiu is pirmo i antra begi ir duodu gazo. tai matau kad be rimtesnes diagnostikos neapsieisiu, tik vat klausimas, Tokvila ar Mototoja, ar dar kokia alternatyva. veiksmas Vilniuje.

kalava

Citata iš: spybr3ak Įrašytas Rugpjūtis 26, 2014, 19:51:46 PM
updeitas. jau ipratau vaziuoti ir ziureti pro galini veidrodeli kokia situacija su dumais. tai paskutiniu metu vis dazniau matau kad palieku dumu juosta, ir kartas nuo karto numeta melynu dumu kamuoli, ypac kai perjungiu is pirmo i antra begi ir duodu gazo. tai matau kad be rimtesnes diagnostikos neapsieisiu, tik vat klausimas, Tokvila ar Mototoja, ar dar kokia alternatyva. veiksmas Vilniuje.

Na, man Dizrida (svieziai cia) aiskino, kad negerai dpf-purkstuko kombinacijoj - ar tai neissivalo, ar tai daviklis grybauja ( na, man irgi i diena po kelis kartus jau pilksvus dumus vercia)
Norejo jie man dpf kastruot, sulaikiau, nuvesiu i Startline, kazkaip ten jau uzsirekomendave dpf,u skerdime.

Avensis Verso 2005.07

Citata iš: kalava Įrašytas Rugpjūtis 26, 2014, 20:17:41 PM
Na, man Dizrida (svieziai cia) aiskino, kad negerai dpf-purkstuko kombinacijoj - ar tai neissivalo, ar tai daviklis grybauja ( na, man irgi i diena po kelis kartus jau pilksvus dumus vercia)
Norejo jie man dpf kastruot, sulaikiau, nuvesiu i Startline, kazkaip ten jau uzsirekomendave dpf,u skerdime.
Draugui praeitą savaitę "iškastravo" DPF, 2008 AV, 93 KW, kainavo 600 Lt. Pakruojyje.

Venza

Vienas mano pazistamas uzsiima katalizatoriu prekyba,tai sake,kad Toyota DPF pakankamai vertingas,supirktuve uz ji apie 300lt turetu atseiket  ;)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

kalava

Citata iš: Venza Įrašytas Rugpjūtis 27, 2014, 23:30:23 PM
Vienas mano pazistamas uzsiima katalizatoriu prekyba,tai sake,kad Toyota DPF pakankamai vertingas,supirktuve uz ji apie 300lt turetu atseiket  ;)

Ar tikrai?
Bendradarbis Saab'ui kastravo, domejosi, tai nerado, kad kas supirkinetu.

Kitas momentas - jei ten gabaliukais isdauzo, ar dar ten lieka ka priduot? :)

Bet del viso pikto, gal gali kontaktus to pazistamo palikt?

Avensis Verso 2005.07

Mano bičelis irgi ieško kas galėtu nupirkti DPF,- už 300 Lt. iškarto parduotu  :V

Venza

Mano pazistamas pardave EMP supirktuvei.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

naujas32

gal dpf kartu stovi su paprastu katalizatoriu pas toyota? tada islupa kartu viska ir priduodi kaip katalyza. o seip dpf yra bevertis...