Garsas iš varikliaus skyriaus

Pradėjo Bodrov, Vasaris 11, 2009, 18:35:27 PM

« ankstesnis - sekantis »

Bodrov

Sveiki, tai va, po kapotu apsigyveno svirplys :) gal kam buvo tokia problema, kad iš varikliaus skyriaus būtu švilpimo garsas? gal žinote priežastį? ačiū pasisakiusiems.
Geriau pilvas nuo alaus, nei kupra nuo darbo!

Edvatronas

Hmm... duotum paklausyt bent jau... :D
Kada jis atsiranda, ar keiciasi? Nuo ko keiciasi?
Dirzelis gal koks atsilaisvines...

unholy

tai gal ten turbina ?:) nes as savo turbina irgi girdziu, ir man tas garsas patinka.

NNZ

aha 1.3 ir turbina kad dar tokios toyota nemačiau.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Bodrov

seip parasiau ir prie yaris, o bet kadangi supratau jog būtų teke laukti menesi laiko kol koks jaristas užsuks ir atsakys, tai parašiau prie visų, o automobilio nerasiau nes galima suzinoti is mano profilio. garsas atsiranda užvedus automobili laisva pavara. kad gali būti generatoriaus dirželis tai žinau, tik idomu gal yra ir kitų niuansų, gal kam teko tai išgyvent? kad nebūtų poto koks velenlis ar panšiai..
Geriau pilvas nuo alaus, nei kupra nuo darbo!

unholy

nepaziurejau kokia masina-mano klaida.

Edvatronas

Sunku taip pasakyt negirdejus aisq... bet daug kas gali but... galetum labiau apibudint garsa ir nuo ko reaguoja...
Jei dirzelio tai dazniausiai buna caizus cypimas ir pagazavus ir atleidus akseleratoriu daznai nutyla, jei kaip uzimas kuris padidinus apsukas keiciasi t.y. daznis dideja, sumazinus vel gryzta kaip buvo tai gali but ir generatoriaus guoliai, ar dirzo itempejo guoliai... o gal koks ventiliatorius sukasi? Kondicionierius yra? jei ijungtas ir jis gali skleisti triuksma, vairo stiprintuvas elektrinis?
Gal kokia apsauga kur prie dirzo ar skyvo lieciasi...
Na ir dar begale garso saltiniu gali but...  

mind

Nepagalvok,kad šaipausi, bet ar buvai kapotą atsidaręs, bent jaučiasi iš kurio kampo tas garsas sklinda. Galima pabandyt nuimt diržus ir paklibint visus skriemulius, gal guolis , gal skriemulys, gal dar koks "velnias".
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

Vasaris

Mano zmonos jarike  1.3 variklyje atsirado garsas - lyg dirzas slystu, bet labiau svilpima primena. Dirzai itempti, neturetu slysti.
Gaila meistras uzsiemes, reiktu parodyti...
Rusu forumuose prisiskaiciau, kad gali daug kas uzti.

cu

nežinua ar padės, bet parašysiu.
turiu tarnybinę škodą fabia, 06, 1.2 benzas, 47kw, žodžiu nepyragai.
buvo švilpimas ant laisvų - servise padarė du reikalus - pagr diržo apsauga kažkur lietėsi - pakreipė. chamutas nuo kažkokios oro žarnos atsiveržęs buvo - patvarkė ir tą. padėjo :)