Priešrūkiniai žibintai*

Pradėjo mind, Birželis 09, 2008, 13:55:28 PM

« ankstesnis - sekantis »

filtras

pas yari verso, tai reik biski buferio nuardyt - 3 varztus atsukt nuo apdailos, tada iseina ranka ikist, ir su pirstais pasireguliuoja. o is virsaus priejimo nera. tik va reik uzsivaryt kazkur auksteliau, kad palyst iseitu.

unholy

mano auto irgi norint reguliuot priesrukinius reikia nuimt apsauga apacioj ir tik tada prieisi.sviecia irgi per aukstai, TA pazymeta kaip DIDELIS TRUKUMAS :)

filtras

as kai ejau TA, tai vienas buvo ok, kitas sviete per aukstai. tai sekancia diena sureguliavau. po to paskaiciau ant lapelio kad nepagal ta zibinta sureguliavau juos. teko kita diena vel lysti ir is akies nuleisti zemyn :)
tai ten jau praktiskai kai zinojau kaip, uztrukau gal 10 min abiem jiems nuleisti zemyn.

cu

mind

Citatamind parašė:
CitataNNZ parašė:
o galiuku laidu niekur nerandi, kad laisvi like butu? Ten nusiemes apatines apsaugas iskok kur laisvi galiukai like.

Radau schemą, jei užteks kantrybės bandysiu ieškot. Čia apsaugos, tai posparniai ar ne?

"Radau kantrybės ir... suradau:), kad nėra relės, tik tuščias lizdas:(. Kitą dieną reiks psikrapštyt kitoje pusėje, ten turėtų būt sujungimo "fyškė", o toliau ieškosim laidų galų... ir relę kur nusipirkt.
 Toks jausmas, kad pas mane ten priešrūkinių ir nebuvę, bet pakeistas bamperis ir įdėta su lempom.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

Edvatronas

Pas mane celicoj panasiai - ateina laida i bamperi, nors priesrukiniu niekada nebuve, irgi radau tuscia lizda, bet laidai yra :) tai srote nusipirkau rele ir jungikli priesrukiniams, progai pasitaikius bandysiu statyt.

mind

Kiek mano durna galva neša, tai tose chemose rodo, kad galinės ir priekinės eina ant vieno ir to pačio jungiklio.

Edvatronas

Citatamind parašė:
Kiek mano durna galva neša, tai tose chemose rodo, kad galinės ir priekinės eina ant vieno ir to pačio jungiklio.
Neturetu taip buti, kiek masinu mates - visoses atskirai. Pas mane tikrai atskirai.
atsiusk schema paziuresiu.

mind

Išsiunčiau i paštą, prie to pačio, kur maždaug galėtų rastis galinių  relė?

Edvatronas

Citatamind parašė:
ok, ryt schema pasiziuresiu. O kam tau galiniu?

mind

CitataEdvatronas parašė:
Citatamind parašė:
ok, ryt schema pasiziuresiu. O kam tau galiniu?

siaip idomu, nes niekur neradau.:(

Edvatronas

Galima http://toyota.japancats.ru/ pamegint paziuret, paveiksliuku kokybe apgailetina, bet kurioj mazdaug vietoj yra galima rast. Geriausia pagal ten kebulo nr ivest.
Beje ten galima dar susirasti oem detaliu part kodus.

mind

Citatamind parašė:
Citatamind parašė:
CitataNNZ parašė:
o galiuku laidu niekur nerandi, kad laisvi like butu? Ten nusiemes apatines apsaugas iskok kur laisvi galiukai like.

Radau schemą, jei užteks kantrybės bandysiu ieškot. Čia apsaugos, tai posparniai ar ne?

"Radau kantrybės ir... suradau:), kad nėra relės, tik tuščias lizdas:(. Kitą dieną reiks psikrapštyt kitoje pusėje, ten turėtų būt sujungimo "fyškė", o toliau ieškosim laidų galų... ir relę kur nusipirkt.
 Toks jausmas, kad pas mane ten priešrūkinių ir nebuvę, bet pakeistas bamperis ir įdėta su lempom.

Dar kartą radau  laiko ir pasiknaisiojau- rezultate- nėra laidų jokių. Prie rėlės lizdo neprieinu pažiūrėti, o kur turi būt fyško su išsišakojimu i LH ir RH tuščia. :(

Vi stik ar galas ir priekis jungiasi ant vieno ar ant atskirų jungiklių?

Edvatronas

mind

CitataEdvatronas parašė:
ant atskiru turi jungtis
Tada aišku, reiks pačiam dėt jungiklį, laidus vedžiot, rėlės ieškot.

Te pas mane kažkoks "grybas supjautas"- laida visi pervynioti juoda izoliacija, ko neturėtų būti originaliame laidų išvedžiojime, jaučiu pati mašina arba iš 2 dalių sujungta arba iš "anglo" padaryta. :(