Patarkit del Avensis

Pradėjo vitiok, Liepa 01, 2012, 08:07:08 AM

« ankstesnis - sekantis »

Hausas

Citatabemsas parašė:
Citatavitiok parašė:
Susidaro ispudis kad dyzelis neapsimoka,gal tada benza imt geriau ir det dujas kad isvengt tu visu bedu su smagraciais ir pan :) ir taupumo atzvilgiu ne ka brangiau uz dyzeli bus ka manot?
Tuo labiau kad per menesi max 500 km pravaziuosiu
Tiesa o pvz dyzelines naujesnes Corollos irgi turi tokiu problemu su sankaba ir pan?

Vazinedamas po max 500km i menesi, man net nekiltu mintis pirkti dyzelio. Ar statytis dujas. Paskaiciok ju atsiperkamuma. Atsipirks po kokiu 30t km, tavo atveju tik po 6metu :) o kas is to, kad atsipirks, juk reikia ir sutaupyti dar.

Visiškai pritariu. Aš 25000 km per metus suku ir apie dyzeli net negalvoju. Apie dujas irgi.
Turtingas ne tas, kuris daug uždirba, o tas, kuris mažai išleidžia...

horn

hausai-tau nėra ko galvot, variklis neleidžia dujų įdėt :p

spyglys

Nu jo, 500km i menesi tai tikrai, ar apskritai verta pirkti automobili... Kai paskaiciuosi sanaudas tai gausis km kaina brangesne nei taxi. Na asq, jei ten kitos galimybes nera, automobilis reikalingas, tai tik benzas arba jau iskart benzas/dujos.

gisas

CitataHausas parašė:
Citatabemsas parašė:
Citatavitiok parašė:
Susidaro ispudis kad dyzelis neapsimoka,gal tada benza imt geriau ir det dujas kad isvengt tu visu bedu su smagraciais ir pan :) ir taupumo atzvilgiu ne ka brangiau uz dyzeli bus ka manot?
Tuo labiau kad per menesi max 500 km pravaziuosiu
Tiesa o pvz dyzelines naujesnes Corollos irgi turi tokiu problemu su sankaba ir pan?

Vazinedamas po max 500km i menesi, man net nekiltu mintis pirkti dyzelio. Ar statytis dujas. Paskaiciok ju atsiperkamuma. Atsipirks po kokiu 30t km, tavo atveju tik po 6metu :) o kas is to, kad atsipirks, juk reikia ir sutaupyti dar.

Visiškai pritariu. Aš 25000 km per metus suku ir apie dyzeli net negalvoju. Apie dujas irgi.
čia kaip kam, aš irgi per metus pravaziuoju 20-25k kilometrų ir apie benziną ar benzinas/dujos net negalvoju, tik dyzelis  :D
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

ketvirtasis

Na man dujos dar suprantu mašina senobinė (caro ruriko laikų) suprasti galima, bet kai nusiperką gerą apynaują auto ir masto kokias dujas dėti na tai "skrudžų skrudžas". Jei turi pinigėlio geram auto tai esi "pasiturintys" ir drebėti dėl lašelio benzo savo gerai mašinytei, ne pagal manę.

Venza

Perku nauja ar apynauja masina,dedu dujas ir minu atsiputes B) .Dedu B ant smagraciu,EGR,purkstuku,neuzsivedimo,duminimo ir burzgimo :D Mano nuomone "skrudzas" tas,kuris perka dyzeli ir nori,kad jis krosniu kuru be problemu vaziuotu :D

Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

pinokis

venza nesupyk bet man juokinga kaip zmones nusiperka 3.5litro benzinine ir dedasi dujas. turiu dyzeli, pilu rusiska kura, dejas ant smagracio ir purkstuku. isidejas webasta, prie -30 is puse abaroto ir iskart vidui silta. atminu 100gabalu ir parduodu. Ir nesakyk venza kad niekada nebuna problemu su dujom 10metu atmyniau su dujom ten ir visokiu niuansu yra. tik viena noriu pasakyti jai nusiperkama nudrosta benza ar dyzeli yra vienas ir tas pats sudas.

Venza

Matai,skirtumas tame,kad as su dyzelinem vazinejau,kol jos buvo be visu situ nesamoniu ir buvo gan patikimos,o kai atejo super ekologiski ir sudetingi dyzeliai,as perejau prie benzo-duju.Tu su dujom vazinejai,kol buvo saudanti bezdalu sistema ir dabar dziaugiesi gan sudetingu dyzeliniu varikliu :o .Ar ilgai tikiesi det skersa ant smagracio ir purkstuku? :D
 p.s. jeigu lygintume kuro kainas is koloneliu pagal nuvaziuotus kilometrus,musu islaidos butu labai panasios,o automobiliai gan skirtingi pagal svori,4x4 ir galia ;) Tai kur tau cia juokinga? :D

Aivis

Pilnai pritariu //pinokis,jei mašina nudrošta,tai nėra skirtumo koks variklis,dyzelis ar benzinas.Aš jau ketvirtus metus su dyzeliu šituo varau ir nei sankabos nei forsunkiu nekrutinau,nežinau kiek ilgai dar taip bus,bet jau skaitau,kad ir nebutu ko ir pykti po tokio laiko,kad kasnors sugestu.Tik rusiško dyzelino nepilu,nors jio galiu ir už dyka prisipilti,rusiškas dyzelinas tikrai nekokios kokybės.
Gazas dugnas .......

pinokis

as jau pries 7 metus dedavau tisiogini duju ipurskima ir man labai nepatiko. o del dyzelio dar ilgai desiu kol gausiu pigiai. prades eiti sankaba ir purkstukai tikrai tukstanciu nekisiu, jos vieta bus turgus ir keiciama i kita :) . ziema su dujom trumpom distancijom jos neveiksmingos, praktiskai varai vien ant benzo.  bet ne cia esme jai zmones nori dyzelio tai tegul perka dyzeli jai benzo tai benza. nereikia garsiai sukauti as su benzu ir ant visu dedu. gerbkim vieni kitu pasirinkima. ;)

Venza

Citataketvirtasis parašė:
Na man dujos dar suprantu mašina senobinė (caro ruriko laikų) suprasti galima, bet kai nusiperką gerą apynaują auto ir masto kokias dujas dėti na tai "skrudžų skrudžas". Jei turi pinigėlio geram auto tai esi "pasiturintys" ir drebėti dėl lašelio benzo savo gerai mašinytei, ne pagal manę.
O dabar pasiskaityk savo posta,kas pradejo ant duju vaziuot? :D

pinokis

pries mano posta paskaityk paskaityk savo ir nebesipykim :)

Venza

Nu jo,cia ketvirtasis ant duju "vaziuoja" ,ne tu :D Aisku jokio pykcio but negali ;)

pinokis

tai tvarkoj tada venza issiaiskinom :D . trumpai tariant dyzeliai ir benzinai visi geri kol nauji. :)

ketvirtasis

Na sykį teko apturėti gaisrą: statėm PC Panoramą ir mašinas laikėm rūsyje parkinge.Tai pas vieną glušių - skrudžą užsidegė mašina (RENO) nuo netvarkingų dujų. Įsivaizduojat gaisrą tokio tipo patalpose, kur daug mašinų ir apribotas judėjimas. Tai dabar pradėjau pastebėti ženklą draudžiantį automobiliams su dujinę įrangą.