DPF FILTRO PASALINIMAS

Pradėjo kepure, Liepa 16, 2012, 17:33:48 PM

« ankstesnis - sekantis »

jovis

Ir mano D-Cat'o DPF filtras buvo vakar buvo iš operuotas. Darbus atliko startline.lt. Puikiai dirba vyrukai gražu žiūrėti :) gerbiu. Pasivažinėsiu ir pažiūrėsim kokie rezultatai. Po gero mėnesio parašysiu atsiliepimus.

Rekomenduoju visiems kurie turi bėdų su DPF ;)

pinokis

bet tas skystis gal trumpalaikis ir neisvalo gerai? jai su masina viskas ok. o tas skystis ir nepades, tai garantijos kaip supratau vistiek nebus uz padarytus darbus, nes nurasysit i automobili kad netvarkingas.

katana7

Didžioji dalis vairuotojų neplaus DPF, o tiesiog pastatys emuliatorių ir baigsis visos problemos ir nemėtys tų 230 Lt kas puse metų.

Dariusno

progys

CitataSTurbo parašė:

...
Kiekvienas pasirenka tai ko jis nori,ispjauti arba valiti,mes tik siulom tai ka senai naudoja Europa,ateis laikas atsiras pas musu Tuvlita aparatura , visi kas ispjove DPFa statis jos atgal  isnaujo programos kompus nes ne gales praeti T.A. del to kad automobilis pagal savo euro reikalavimus zimiai maziau ismeta suodziu i aplinka negu senesni dizeliukai,bet be DPFu jie ne atitiks savo euro reikalavimus pagal ismetima tada ir prasidies svente kieme pas tuos kas kastravo savo auto:):)..

Pataisykit jeigu klystu, bet kiek domėjausi EURO 5 standartą, kuriame numatytas DPF turi atitikti mašinos nuo 2008 ir naujesnės. Tai jeigu TUV ir pradėtų tikrinti DPF egzistavimą, tai greičiausiai tik automobiliams naujesniems nei 2008m. tai pat - po DPF pašąlinimo, neišardžius mašinos nustatyti, kad jo nėra galima nebent tikrinant išmetamą kietųjų dalelių kiekį, ko TUV nedaro ir manau, kad senesniems (nei minėjau) auto nedarys. Ką jūs apie tai manote? :)

progys

Citatapinokis parašė:
bet tas skystis gal trumpalaikis ir neisvalo gerai? jai su masina viskas ok. o tas skystis ir nepades, tai garantijos kaip supratau vistiek nebus uz padarytus darbus, nes nurasysit i automobili kad netvarkingas.

Kiek šnekėjome su STurbo telefonu - garantijos nėra, jei mašina suges, reiškias kaltas Tu arba mašina, tik ne jie:)  Mano mašina sąlyginai tvarkinga - buvo atlikta diagnostika Tokviloje bei kt. tačiau po DPF regeneracijos užsikišo vėl, gal dėlto, jog važinėju daugiau mieste bei mėgstu važinėti žemesnėmis apsukomis. Dėl skysčio nieko nesakau, bet plauti sistemą už 700lt du kartus per metus yra gana brangus malonumas. Kai DPF filtro pašąlinimas kainuoja panašiai ir tą mokestį sumoki tik kartą. Dėl TUV nesikartosiu - nes to nežino nei STurbo nei aš. Savo nuomonę  šiuo klausimu išsakiau aukščiau. Gal atsiras kompetetingų žmonių ir jie pakomentuos plačiau apie Europos tvarkas, metus ir privalomą EURO standartą.

S_Kulikauskas

Iki 2008m d4d ejo tiek su dpf tiek ir be ju. Tai anot STurbo ateis laikas, kai prades DPF-us statyti netgi tie pas kuriuos ju nebuvo. :)

progys

CitataS_Kulikauskas parašė:
Iki 2008m d4d ejo tiek su dpf tiek ir be ju. Tai anot STurbo ateis laikas, kai prades DPF-us statyti netgi tie pas kuriuos ju nebuvo. :)

:))

progys

CitataSTurbo parašė:
Citataprogys parašė:
CitataS_Kulikauskas parašė:

:))

Sveiki dar karta,priminsiu jeigu jus turit problema su DPF atvaziokit pas mus ,pabendrausim sia tema ir pasistengsim atsakiti i visus jusu klausimus.

Net žodis atkaklus čia jau būtų per švelnus :)

tom_cat

Citatauogieninas parašė:
Na va, turiu ir aš problemą, užsidegė ir pas mane check, vsc ir trc lemputės bei dingo trauka. Diagnostika rodo p2002 klaida - kietųjų dalelių filtras...
Atjungus kelioms minutėms akumuliatorių klaidos išsitrina, automobilis kažkiek laiko važiuoja normaliai, po to ir vėl tas pats (lemputės dega ir dingsta trauka, sapudžiant gazą, apsukos daugiau 3000 nekyla, prieš kalną  - iš viso pravalas....)
Mašina Tpypta Avensis 2007 2.2 D-CAT, prabėgusi 207 000 km
Prieš užsiimdamas kastracijom, norėčiau pabandyti priverstinę DPF regeneraciją.
Mano klausimas, ar yra kas Kaune tai padaro ir kiek tai kainuoja, nes ten kur nuskaitė klaidas, jiems programa neleido paleisti priverstinės DPF regeneracijos.:(
Ačiū.

Pas mane irgi ta pati  bėda šiandie ryte, tik trauka kai užsidegė leputes daugiau 1000 nekilo. Naujai užvedus liko check, VSC ir TRC degti bet mašina traukia normaliai.

Priešistorė - prieš mėnesį diagnozotas DPF filtro gedimas.

Šiandien - stoju į eilę išpjovimui ;)

tom_cat

Citatatom_cat parašė:
Citatauogieninas parašė:
Na va, turiu ir aš problemą, užsidegė ir pas mane check, vsc ir trc lemputės bei dingo trauka. Diagnostika rodo p2002 klaida - kietųjų dalelių filtras...
Atjungus kelioms minutėms akumuliatorių klaidos išsitrina, automobilis kažkiek laiko važiuoja normaliai, po to ir vėl tas pats (lemputės dega ir dingsta trauka, sapudžiant gazą, apsukos daugiau 3000 nekyla, prieš kalną  - iš viso pravalas....)
Mašina Tpypta Avensis 2007 2.2 D-CAT, prabėgusi 207 000 km
Prieš užsiimdamas kastracijom, norėčiau pabandyti priverstinę DPF regeneraciją.
Mano klausimas, ar yra kas Kaune tai padaro ir kiek tai kainuoja, nes ten kur nuskaitė klaidas, jiems programa neleido paleisti priverstinės DPF regeneracijos.:(
Ačiū.

Pas mane irgi ta pati  bėda šiandie ryte, tik trauka kai užsidegė leputes daugiau 1000 nekilo. Naujai užvedus liko check, VSC ir TRC degti bet mašina traukia normaliai.

Priešistorė - prieš mėnesį diagnozotas DPF filtro gedimas.

Šiandien - stoju į eilę išpjovimui ;)

Visgi dar ne DPF - turiu klaidą P0093 :@

Apyniai

Sveiki
Kas išsioperavote filtrus žadėjote parašyti kaip sekasi, ar amortikai nesustreikavo, kaip kažkas rašė, ar dar kokia šikna neišlindo.
Su savo filtru dar pavyksta susitvarkyti, bet pvz užužvakar kai minus15 buvo  autostrada važiuojant nuo Raseinių iki Kauno dūmus metė. Iš pradžių džiaugiausi, galvoju išsivalys. Bet kai ant rytojaus išmetė  jūsų anksčiau minėtus įspėjimus tai tikrai supykau. Noriu ir aš ją išoperuoti, tik dvejoju gal dar konservatyviom priemonėm, bent laikinai pagydyti, kaip antai Nexgen ar kitų firmų valiklius pabandyti.
Tai laukiu žinių.

MnDs

CitataVisgi dar ne DPF - turiu klaidą P0093

apturejau ir as ta klaida, teko purkstukus keisti :( ir dar ateinancia savaite i startline manau vyksiu

ciukcia8

CitataMnDs parašė:

apturejau ir as ta klaida, teko purkstukus keisti :( ir dar ateinancia savaita i startline manau vyksiu
Ar naujus pirkai purkštukus, kur pirkai? Ir kiek kainavo?
Kas liečia starlainą, tai aš irgi įstojau į jūsų gretasB)

MnDs

aha naujus, klaipedoj solorinoj, 1350Lt