DPF FILTRO PASALINIMAS

Pradėjo kepure, Liepa 16, 2012, 17:33:48 PM

« ankstesnis - sekantis »

Venza

Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

guners

Citata iš: Venza Įrašytas Spalis 08, 2014, 17:57:30 PM
Oi kaip apsirinki  :D  .Kai dabar pasakysiu,kad kazkurio d-cat dpf superka uz apie 700lt  :goodboy:  , galit rankas iki alkuniu nusigrauzt,kurie atsisaket susirinkt tas "siuksles"  :D   :D   :D
Kad gautum tuos išsvajotus 700lt. tai turi kibira pririnkti o ne šamotinės plytos dydžio DPF liekanėlių.
Jie ir man pasiūlė susirinkti šiukšles o kai atsisakiau sušlavė iš krūvelės ir supylė į bendrą šiukšlių konteinerį su visokiais tepaluotais skudurais, pats mačiau tai. Jei jis būtų nors kiek vertas, tuomet manau net nepasiūlytų pasiimti:)
Sąžiningumas-brangi vertybė, nesitikėk jo iš pigaus žmogaus.

Venza

Mano draugas is to gyvena,pinigus uzsidirba,o tu cia ta pati per ta pati  :E  .Reikejo paimt gabaleli ir nunest i EMP,turetum dabar ne blevyzgas,o tikrus faktus.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

guners

Citata iš: Venza Įrašytas Spalis 08, 2014, 21:41:14 PM
Mano draugas is to gyvena,pinigus uzsidirba,o tu cia ta pati per ta pati  :E  .Reikejo paimt gabaleli ir nunest i EMP,turetum dabar ne blevyzgas,o tikrus faktus.
Sekmės tavo draugui. Ar kas nors iš forumo esate pridavę DPF?

Angelinio

jei juos supirkinetu butu pilna skelbimu internete ir tie kas uzsiima sitais pjaustymais tikrai zinotu kaip is to pasipelnyt. Reik nemaisyt katalizatoriaus su DPF filtru. As pries pjaudamas domejausi tame paciame EMP - sakė ne pirmas klausi, bevertis daiktas. Tai tiek.

guners

Citata iš: Angelinio Įrašytas Spalis 09, 2014, 09:08:11 AM
jei juos supirkinetu butu pilna skelbimu internete ir tie kas uzsiima sitais pjaustymais tikrai zinotu kaip is to pasipelnyt. Reik nemaisyt katalizatoriaus su DPF filtru. As pries pjaudamas domejausi tame paciame EMP - sakė ne pirmas klausi, bevertis daiktas. Tai tiek.
Štai ir atsakymas

spybr3ak

klausimas ispjovusiems DPF ir po to praeidinejusiems technine apziura: koki duminguma jums rode? dominas Avensis T3 savininku patirtis, bet T2 irgi neprosal suzinot orientacijai.

bimas

as esu pridaves,gavau virs 200lt.pasake,kad uz dpf maziau moka,bet juos superka

bimas

uz kg neprisimenu tiksliai kazkur 250lt.

Vaidas81

Citata iš: bimas Įrašytas Spalis 09, 2014, 20:02:33 PM
as esu pridaves,gavau virs 200lt.pasake,kad uz dpf maziau moka,bet juos superka

Ką esi pridavęs - katalizatorių ar dpf? Nuo kokio konkrečiai auto?

bimas

esu pridaves dpf nuo savo tajotos 2008m.93kw.

saulius1966

2008 D-Cat, nuvažiavau gerai "prakosėjęs" - dūmingumas 0,42 - riba iki 1,50
Citata iš: spybr3ak Įrašytas Spalis 09, 2014, 17:32:07 PM
klausimas ispjovusiems DPF ir po to praeidinejusiems technine apziura: koki duminguma jums rode? dominas Avensis T3 savininku patirtis, bet T2 irgi neprosal suzinot orientacijai.

ketvirtasis

Citata iš: bimas Įrašytas Spalis 10, 2014, 20:48:49 PM
esu pridaves dpf nuo savo tajotos 2008m.93kw.
Vau ..... nešiu ir aš, aišku kai važiuosiu eliminuoti pasiimsiu šluotelę ir šupeliuką.

Bemsas

Citata iš: ketvirtasis Įrašytas Spalis 12, 2014, 13:51:04 PM
Vau ..... nešiu ir aš, aišku kai važiuosiu eliminuoti pasiimsiu šluotelę ir šupeliuką.

Tai servise taip ir daro : "gali pasiimti tas siukles" ir susluoja viska i atskira siukliadeze, skirta DPF filtrams :D

O plauti nebandet DPF? Yra chemijos, kuri skirta DPF plovimui.

citrina

Citata iš: Bemsas Įrašytas Spalis 12, 2014, 15:25:44 PM
Tai servise taip ir daro : "gali pasiimti tas siukles" ir susluoja viska i atskira siukliadeze, skirta DPF filtrams :D

O plauti nebandet DPF? Yra chemijos, kuri skirta DPF plovimui.
Galima išplauti labai ne brangiai, pasitaikė taip kad DPF iš vis net oro ir dumu ne praleisdavo. trukmė viena naktis ir viskas pučia.