kaip kinta apsukos naudojant klimato kontrole

Pradėjo Andriusa321, Liepa 24, 2012, 09:33:21 AM

« ankstesnis - sekantis »

Andriusa321

Sveiki norejau pasiteirauti kaip pas kitus su tom apsukom naudojant klimatronika, pas mane jei naudoji klimatronika stovint vietoje apsukos sitemongai tai pakyla tai nukrenta, nuo 900 iki 1000 jei isjungi viskas tvarkoje, skambinau vienam kondiskiu  meistrui sako ar normaliai veikia vesinimas sakau normaliai tai sako nesigilink cia kai vietoje stovi kad kuro maziau imtu taip veikia o vaziuotant viskas bet man tai vistiek idomu juk realiai tureti kazkaip kompensuoti ta skirtuma ir nesijausti, ar dar kas pastebejot toki dalykeli

soundwawe

Sveikas,

pas mane benzinas, bet lygiai taip pat viskas yra. Normalu cia, kai reikia kondisino kompresorius isijungia, kai "nereikia" issijungia. Taip turi buti. Apsukos irgi pas mane patabaluoja.

vytska

Veikiant varikliui ant laisvu apsuku 800 aps, o ijungus klimatronika apsukos pakyla iki 1000 aps, ir kol ijungtas klimatronikas svyruoja tai 800 tai 1000 aps. As irgi buvau nuvares i Tokvila pasitikslint ar turi taip svyruot apsukos, tai sake taip turi buti.
vytska

arunaskeras

Viskas cia normalu tas past ir pas mano vesro. Kai apsukos pakyla dar isijungia ventiliatorius kur vesina kondyskes radijatoriu
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Andriusa321

Dekui uz atsakymus, vadinasi viskas kaip ir normaliai, nes butent kaip apsukos pakyla isijungia ventiliatorius