Kur keičiat tepalus?

Pradėjo tamsa, Liepa 25, 2012, 12:08:50 PM

« ankstesnis - sekantis »

Egis_

Citata iš: Raiforas Įrašytas Kovas 23, 2015, 13:51:42 PM
Hm man keista labai?
Gamintojas Mannol raso :Mūsų atstovaujami produktai buvo išbandyti ir pripažinti tokių automobilių gamintojų kaip: Daimler, Volkswagen, Audi, Ford, BMW ir General Motors. Taip pat ir sunkiojo transporto gamintojų MAN bei Volvo. Šių partnerių pripažinimas mums labai svarbus ir dar kartą įrodo aukščiausią ,,SCT-Vertriebs GmbH" gaminių kokybę.
Visiems didziausiams gamintojas ta alyva itiko ir nebuvo jokiu blizguciu o egariukui1 ne !
Jau ne viena tukstanti km prasukes su MANOL tepalais - tik geri atsiliepimai.

egariukas1

Nesigincinsiu,jei jum tinkami-naudokit.Draugas i astra pila  kaip ir viskas gerai,dar rieda.

ToyotaClub

Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

NNZ

Citata iš: Raiforas Įrašytas Kovas 23, 2015, 13:51:42 PM
Hm man keista labai?
Gamintojas Mannol raso :Mūsų atstovaujami produktai buvo išbandyti ir pripažinti tokių automobilių gamintojų kaip: Daimler, Volkswagen, Audi, Ford, BMW ir General Motors. Taip pat ir sunkiojo transporto gamintojų MAN bei Volvo. Šių partnerių pripažinimas mums labai svarbus ir dar kartą įrodo aukščiausią ,,SCT-Vertriebs GmbH" gaminių kokybę.
Visiems didziausiams gamintojas ta alyva itiko ir nebuvo jokiu blizguciu o egariukui1 ne !

tai cia gi SCT jie tau parasys viska kas tinka. Praejo minimaliu reikalavimus ir jiems px kas ir kaip . Kaip ir su filtrasi ta pati fignia. turbut net kinieciai kartais geriau pagamina nei sct.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

ruta_

citata Mindaugas B:
CitataO šiaip tai Toyotos rekomenduojamą pilu ir toliau pilsiu  :)
o koks tas rekomenduojamas?

sveiki, turiu klausima sia tema.
nupirkus masina man pakeite tepala - pirkom Liquid Moly, nes buvo ant ribos. pravaziavus apie 6000km, patikrinom tepalo lygi, tai rode, kad truksta..todel dapylem pirkto tepalo LIQUID MOLY 5W-30 likuti apie 0.2 - 0.5L . kas keite tepala, buvo kiek nustebes, kad tepalas beveik pasibaiges, patikrino man garaze masina, tai viskas tvarkoj, niekur nebega, patare kas kiek laiko stebeti tepalo lygi..ar cia taip ir turi buti, ar masina vistik per daug "valgo" tepalo? ar esme tepale? is po masinos niekas nebega..patikrinu kartais pajudedama is vietos..
??
ar cia viskas ok?
Today is the last day of the rest of your life.

ToyotaClub

3-4 litrai dingtu mano suvokimu tai tikrai pasibaiges beveik butu, o del 200 ml dingimo tai jau dabar  skaitosi pasibaiges cia. Gal as nesuprantu kazko, forumo draugai pakomentuos daugiau.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

ruta_

istraukus matuokli (pries 3-4 sav), nesimate tepalo zymes, strypas buvo "svarus" tai man sake, kad tepalas pasibaiges arba visai ant ribos.., todel extra supylem visa likuti, gerai, kad paprasiau patikrint..pries tai, kai vasara pyle tepala, tilpo beveik visa pakuote 4l ar tai 5l ..ir man sake, kad uzteks ilgam..metams - dviem..todel ramiai vazinejau..viska supylus db rodo per viduri..ar kiek maziau, patikrinsiu artimiausiu metu, pries pradedama vaziuot...(nusistovejus) , tiesiog keista, kad tiek nedaug nuvaziavus, rodo zenkliai pasikeitusi tepalo lygi.

MindaugasB

Jeigu tikrai gerai paziurejo, ir po apsaugom visom nerado tepalo, ir jis tikrai dingsta, tai tada lieka tik valgymas tepalo.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

ruta_

o kodel valgo? ir koki tepala perki?

Bemsas

Citata iš: ruta_ Įrašytas Kovas 27, 2015, 22:18:33 PM

Gal vazineji smagiai, jei degina tepalus? :D

ruta_

smagiai dar nemoku vaziuot..vaziuoju atsargiai :-] tai kame beda, Bemsai, kad ryja?

Bemsas

Gal visgi leidzia kur? Jei degintu tepalus - duminti turi. Gal riebokslis koks slapias?

ruta_

ziema per salcius dumino baltai, db nedumija..pamatuosiu siom dienom..tiesiog atkreipiau demesi, kad kai nupirkom masina, reikejo beveik visa baka tepalo supilt..na, gal ilgai nepiltas buvo, bet praejo 6men..o ir tu km ne tiek daug prasukta..88...-92... su trupuciu.

MindaugasB

Citata iš: ruta_ Įrašytas Kovas 27, 2015, 22:18:33 PM

Man atstovybe pila ELF skirta dyzeliams su DPF filtru.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Vladas55

Jeigu pirkdami masina matet kad nera tepalo, reikejo begt nuo tokios masinos kuo toliau,nebent netikrinot tepala :)