Naujoko klausimai :)

Pradėjo Sv_, Rugpjūtis 03, 2012, 08:01:56 AM

« ankstesnis - sekantis »

audrius

toyotoje stovi du katalikai ble...............t nukniso viena idejau  rezonatoriu atsirado turbos garsas fuck tie kur.........vos vagys varytu jie i anglija:@
sirdyje bmw ,bet toyota istikima ir patikima

Bemsas

Citatamelrunas parašė:
Citatadonatass30 parašė:
kaip suzinoti ar tas filtras yra ?nes pradejau abejoti ar pas mane jo nera:D

turėtų būti tokie vamzdeliai, dėžutė...foto nuorodoje

Zmogus nepatingejo, surado mano ideta foto. Raudonu ratu pazymejau dezute buna tik masinose su DPF.

Andriusa321

Citataaudrius parašė:
toyotoje stovi du katalikai ble...............t nukniso viena idejau  rezonatoriu atsirado turbos garsas fuck tie kur.........vos vagys varytu jie i anglija:@
su rezonatoriumi neapsieisi, turbai slegis turi susidaryti kaip man paaiskino, man norejo ideti lenkiska, bet sako netiks tipo audi mersam tas pats reikia del normalu katalizatoriu nes kitaip turbina ir toliau svilps tik zek kad ji viena diena tau kisenes gerokai nepatustintu, nes jei tas svilpimas tikrai neinauda.

trulikas

paskaičiau temos autoriaus žinutę ir pasimečiau. chebra, šitam forume kas nors apie mašinas ką nors supranta, ar čia visi tokie, kuriems patinka toyota ir žino, kad mašina, tai keturi ratai ir vairas?
Automobilių remonto paslaugos - automobilių švaros paslaugos - automobilių nuoma
8sesi8550833

Bemsas

Citataaudrius parašė:

Cia kokioj toyotoj stovi 2 katalizatoriai? Gal DPF ir katalizatorius? 2 katalizatoriai dazniausia stovi ant V6 ir kitu dideliu motoru su 2 dusliarom.

audrius

as ir pats apsales kad du maniau tikrai vienas, avensis 2.0 85 kw 2006 sitom dar nera DPF vienas prie pat turbos

TOYOTA AVENSIS Catalytic Converter Exhaust 80245H 2.0 ltr

antras apacioje paskui rezonatorius po to galinis bakelis.
sirdyje bmw ,bet toyota istikima ir patikima

egariukas1

Ir pirmam avensis,81 kw du katalizatoriai,vienas iskart uz turbinos,matosi korys atsukus duslintuvo vamzdi kai keiciu tepalo filtra,kitas toliau,pirmas bakelis