Dėl dujų įrangos

Pradėjo avocete, Rugpjūtis 09, 2012, 11:40:51 AM

« ankstesnis - sekantis »

avocete

Nu vyrai nebevaryk ant manęs klausiau ar normaliai valgo, o jūs man visi su autobusu siūlot važiuot

Kiek ji bevalgytų tų dujų lyginant su benzino kaina tai niekis

fennix

Jei turesim omeny vaziavimo stiliu... taip, tikrai normaliai valgo... duju dazniausiai valgo 10-20% daugiau nei benzo. Tai jei valge 8 benzo o dabar 9.5 duju- viskas cia gerai, sanaudos normalios.
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

avocete

ačiū

daugiau nieks neturit minčių dėlto vandens bagažinėj?

Venza

Pasiuliau pati patikimiausia buda kaip atrast priezasti.Kuriant samokslo teorijas vanduo bagazinej neisnyks :)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

avocete

CitataVenza parašė:

Is kur vanduo atsiranda bagazinej labai lengva nustatyt.Vienas uzsidaro sausai issluostytoj bagazinej su zibintuveliu,o kitas pila su slangu vandeni is isores.Taip ir pasimato pro kur pribega ;)
nelabai panašu į originalų būdą. Jei tai pasityčiojimas tiek to..

avocete

Vakar vakare apie 21 val. iššluosčiau aplink dujų baką vandenį. Ryte 7 val. vėl radau vandens.

Venza

Daug metu uzsiimu automobiliu verslu ir sis budas yra 100% patikimiausias.Net del visokiu pasaliniu garsu nustatymo esu ir pats vaziaves uzdarytas bagazineje.Joks cia ne pasityciojimas.

avocete

Na gerai sakykim.
O per kur ta vandenį pilt jei jis kaupiasi po baku. Ant bamperio?
Atleiskit jei užduodu labai kvailus klausimus..
Kažkaip labai keista kai po nakties vėl jo atsirado..

Venza

Vandeni pilt ant stopu,bagazines uzdarymo tarpu,stiklo pakrasciu.

Rober

Citatadalbara parašė:
Na gerai sakykim.
O per kur ta vandenį pilt jei jis kaupiasi po baku. Ant bamperio?
Atleiskit jei užduodu labai kvailus klausimus..
Kažkaip labai keista kai po nakties vėl jo atsirado..
Pabandyk visaip pilti. Mano prieš tai turėta mašinytė buvo gavusi į galą, tai irgi leido vandenį, kuris susirinkdavo žemiausioje bagažinės vietoje-po atsarginiu ratu. Man pavyko nustatyti pro kur leido neužsidarius bagažinėje.  Paprasčiausiai, buvau sausai išvalęs ir kai užėjo lietus, iškart po jo viską atidžiai apžiūrėjau ir radau, kur upeliukas čiurlena. Bėgo pro bamperį, padėjo silikonas.

avocete

Nusimato nemažas darbelis

Venza

Ot tai darbelis :D ,10 minuciu ir problema atrasta ;)

avocete

Kur gyveni atvažiuosiu :D oi ne mačiau nuo jūros toloka.

Kai neturi salygų tam atlikt tai nėra taip paprasta :)
nebent su kibiru į kiemą :D

Venza

Kibiras irgi kuo puikiausiai tiks.Kaip rase Rober,sausai issluostyk bagazine ir sliukstelk kibira ant masinos galo,tada atsidariusi ziurek pro kur ibego vanduo.

avocete