Greiciu dežė

Pradėjo 1gnas, Rugpjūtis 22, 2012, 19:07:59 PM

« ankstesnis - sekantis »

1gnas

Norėjau pasiteirauti, nieko panašaus forume neradau, tai kuriu naują temą.
Važiuojant iš greičių dėžės sklinda toks lyg švilpimas, pagrinde mažais bėgiais, palaipsniui spaudžiant gazo  pedala ir ji atleidus pasigirsta švilpimas.
Gal tiesiog trūksta tepalo dėžėj?

katana7

Citata1gnas parašė:
Norėjau pasiteirauti, nieko panašaus forume neradau, tai kuriu naują temą.
Važiuojant iš greičių dėžės sklinda toks lyg švilpimas, pagrinde mažais bėgiais, palaipsniui spaudžiant gazo  pedala ir ji atleidus pasigirsta švilpimas.
Gal tiesiog trūksta tepalo dėžėj?

Iš aprašymo sunku nustatyti gedima, bet gali būti guoliai, o gal reduktorius.

VaIsInIs

Tuo paciu klausimas. Kol salta masina imetant pirma begi ir norint keisti antra, tai taip skaudziai "atsijungia" jis,toks jausmas kad "laiko" o poto paleidzia, bet kai pasyla viskas ok. Tai cia gal kokiu tepalus greiciu dezes pasikeist reiktu ?

katana7

Problema dėžėje(gali būti sinchronizatorius), o ne tepaluose. Jei viskas tvarkoje, tai dėžė šalta ar įšilus didelio skirtumo nėra, tuo labiau, kad dabar ne žiema ir ne -20C.

VaIsInIs

Bet tik 100 metru nuvaziuoju ir pradingsta, nu tipo pirma kart is pirmos i antra sunkiai atkabina, o poto viskas gerai, mistika kazkokia :D

Renis

CitataVaIsInIs parašė:
Tuo paciu klausimas. Kol salta masina imetant pirma begi ir norint keisti antra, tai taip skaudziai "atsijungia" jis,toks jausmas kad "laiko" o poto paleidzia, bet kai pasyla viskas ok. Tai cia gal kokiu tepalus greiciu dezes pasikeist reiktu ?

pas mane tas pats, bet neteko gilintis kame cia reikalas. Kai silta tai viskas tvarkoj, saltesniu oru pasireiskia sitie simptomai
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

Marux7

pas mane irgi tas pats nespeji sankabos ismint iki galo pirmas begis pats isoka
[small][/small]

Tuziukas

cia ant visu masinu,ryte pirma ismetant nemalonia issimeta

egariukas1

Ne visu,tik toyotu:DNeteko ne vienoj masinoj matyt tokiu bajeriu,avensio yra ir pas mane.Bet cia ne dezej reikalas,sankaba nepaleidzia,neisraunu begio net jega,pora sekundziu palaukiu ir viskas,be problemu.Mistika kazkokia:oO svilpia,kai buna padile krumpliai dezes,dazniausiai vieno kurio begio,bandyk patikrint tepala,arba pakeist

1gnas

Gerai pradesiu nuo tepalu keitimo, veliau ziuresiu kas bus:)

MnDs

man irgi svilpia kai atleidziu gaza ypac prie aukstesniu apsuku, bet manau cia suveikia kazkas kaip BOV voztuvas :)

katana7

CitataMnDs parašė:
man irgi svilpia kai atleidziu gaza ypac prie aukstesniu apsuku, bet manau cia suveikia kazkas kaip BOV voztuvas :)
Kas tas BOV vožtuvas?

Venza

Blow off valve .Bet dyzeliuose jis nestovi :)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

vitiok

Nieko panasaus pas manes nera.

MnDs