Avensis vs Toyota Corolla Verso

Pradėjo Animal, Rugsėjis 04, 2012, 14:21:07 PM

« ankstesnis - sekantis »

Bemsas

Citataeceris parašė:
Citataarytis parašė:
Citataeceris parašė:
duomenys forume gi yra:
   http://www.autotoja.lt/index.php?s_id=78&lang=lt
 apie kita cia:
http://www.autotoja.lt/index.php?s_id=149&lang=lt
   ziurime "atstumas tarp ašiu"

Čia Corolla, o ne Corolla Verso

o tai tipo corolla verso ne ant corollos bazes stovi...na tada cia ziurek:
http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/29650.html
  ir aplamai manau diskusija tusteja-juk skirtingos klases auto abi. avensis limuzinams, verso daugiau vidutinei klasei priklauso...mazesnis automobilis labiau tinkamas miestui visada...cia tik mums lietuviams-kuo didesnis auto tuo as krutesnis-europoj paziurekim kokiais vaziuojama-atvaziuoja italu seimynele, na ir pabyra is mazo fiato-mama, tetis, 3 vaikai ir dar seneliai.....:D

Vel kazka radai ne ta. Cia yra Corolla Verso I, kuri buvo gaminama iki 2004m. http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/32201.html cia teisingi duomenys. Corolla Verso padaryta pilnai ant Corolla E12 bazes, tik padidintas atstumas tarp asiu, o visos pakabos detales tinka nuo Corolla E12.
Corolla Verso daugiau yra seimynis auto. Salonas erdvesnis, daznai buna 7 vietu.

eceris

tai tu tam kataloge kur nuoroda daviau pasiziurek pagal pagaminimo metus. corolla verso nuo 2006 iki 2008 su D4D 2.2 ir D-CAT varikliais buvo 2750 baze.visu kitu verso corolu buvo 2600 baze. o zmigus temoj klausia ko? 2004-2006 metu.
 del sedyniu-cia jau nemaisykim zmogui minciu. tu 6 ir 7 nereikia kist-kas ant ju gali sedet? mazi vaikai nebent. zinoma, jei seimoj 4-5 vaikai, tai jau iseitis-tik kiek pas mus LT tokiu seimu-kurios vazineja corolom verso.......
  visumoj corolla verso geras automobilis-jis mane pilnai tenkina kaip seimos auto...

Bemsas

Na cia tai gerai suskeliai. Kad 2.0 D4D ratu baze buvo 2600, o su 2.2 motorais jau 2750 :D Taip isejna kad skirtingi kebulai buvo pagal motorus ?

Corolla verso II buvo gaminami nuo 2004 iki 2009m. 2005m pabaigoje nueme sena 2.0 D4D motora ir pradejo statyti grandinini 2.2 D4D su 6 begiu deze :) 2007m kazkur rugsejo men bu padarytas atnaujinimas (Faceliftas)

Ant paciu galiniu sedyniu dar normaliai sedeti net man su 1.90m. Aisku iki Klaipedos nesinoretu vaziuoti, bet vietoj tinka nuvaziuoti is kokio baliaus.

eceris

as tikrai nematavau atstumo tarp asiu. bet ka raso, ta teigiu. tam rusu kataloge taip raso, pasiziurek. aisku nera 100 proc kad tai tikra info, bet butent ten taip raso. gal kiek ir atnaujino modeli nuo 2006-argi mums mirtingiesiems viska zinoti:)

Sanomis

Man teko persesti nuo 2004 avensis d4d 85kw ant verso 2009 D-CAT 110kw (automatas).
Pastebejimai:
*Verso tikrai lenkia avensi parkuojantis ar apsisukinejant mazoje teritorijoje + dideli veidrodeliai man tikrai labai patinka.
*Auksciau sedeti man yra geriau, todel verso vel gauna taska.
*Verso daugiau vietos gale sedintiems keleiviams + papildomos sedynes bagaznike.
*Verso siubuoja greiciau ivaziuojant i posukius - pliusas avensiui.
*Vazinejant mieste ir persirikiuojant, verso man yra siek tiek "bandura". Greiciausiai tai tik ipratimas.
*Verso ne tokia minksta.
*Salono apdaila avensio geresne, taip pat ir stockine garso aparatura (garso kokybe). Verso tarskalas biski nors ir 2009.

Kadangi vazineju su skirtingu motoru automobiliais, tai siek tiek beprasmiska lyginti, taciau mieste avensis man geriau isibegejant, nors ir 85kw D4d, o verso 110kw Dcat (bet automatas). Greitkelyje smagiau vaziuojasi su Verso, visgi papildomi 25kw duoda savo.

Asmeniskai, rinkciaus Avensi, nebent butinybe butu tureti automobili su daugiau sedimu vietu.

Bemsas

Citataeceris parašė:
as tikrai nematavau atstumo tarp asiu. bet ka raso, ta teigiu. tam rusu kataloge taip raso, pasiziurek. aisku nera 100 proc kad tai tikra info, bet butent ten taip raso. gal kiek ir atnaujino modeli nuo 2006-argi mums mirtingiesiems viska zinoti:)

Kataloge irgi klaidu buna. pvz foto ideta tai senos Corolla Verso, kuri gaminama buvo iki 2004m. Dar kataloge parasyta kad 1.5 motoras buvo dedamas iki 2008m, kurio realiai TCV II nebuvo niekada.

eceris

kad foto sena tai ir as maciau. o kaip tuomet su oficialiuoju dilerio katalogu? http://www.toyotaclub.lt/viewpage.php?page_id=6
  auris kiek zinau irgi ant corolos bazes sedi. corolos baze raso kad irgi 2600. negi del corolos verso pailgino, paskui vel patrumpino po 4 metu kai pradejo gamint po avensio ir corolos verso aplamai tik verso....bet ziuriu toyota verso baze 2750-cia ne  klaida pas oficialu dileri?

Bemsas

Corolla verso baze 2600mm, Corolla Verso II -2750mm, Verso - 2780mm. Jei paimta baze corolos, tai nereiskia kad ratu baze bus tapati. tiesiog VISA pakaba Corolla.

eceris

na gal, nedrystu gincytis. as tik buvau isitikines ta tiesa, kuri parasyta kataloguose...o tai klausimas dar-avensis verso tarkim 2003 kokia baze - avensio ?

Rober

Citataeceris parašė:
na gal, nedrystu gincytis. as tik buvau isitikines ta tiesa, kuri parasyta kataloguose..
Kokia čia dar tiesa, tiesa yra kaip Bemsas sako ir tai yra kataloguose parašyta. Skaityk oficialius aprašymus, o ne kažkokius pasenusius rusiškus...

Gmc

Citatabemsas parašė:
Man Verso turi tik 1 trukuma - bagazine. Truksta bent 20-30cm.
Man tas pats :) Visa kita liux masina. Bet kadangi man tos bagazines ne taip daznai reikia, tai as patenkintas :)

eceris

kas del bagazines, tai galiu pasakyt kad viska sutalpinom ta pati vaziuodami atostogu ka ir sukisdavom i primera universala. taip, ji trumpesne, bet aukstesne. gale keleiviams vietos daug, o kai reikejo i bagazine det daiktus, trupuciuka pastumoiau sedynes i prieki ir padaugejo tos vietos, o vaikams-na tokie ir vaikai, vienam 19, kitai 14- vietos pakako ir sake patogu sedet. o issedet reikejo tik 1700 km i viena puse

Gmc

eceris