Avensis vs Toyota Corolla Verso

Pradėjo Animal, Rugsėjis 04, 2012, 14:21:07 PM

« ankstesnis - sekantis »

Ralfas

Visos detalikes nupirktos, dekui klubieciui kepurei :)

Bemsas

Kiek tvarkymas kainuos? As primeciau kad isejna apie 600eur.

Ralfas

Tvarkymas su dazymu ir pan 1300lt plius naujai pirktu daliu kaina.

Bemsas

Na ir turesi gera masina

Ralfas

man vat toks klausimas pasistojo ar galima uzkurinet auto atbuline eiga uzstumiant??

arytis

CitataRalfas parašė:
man vat toks klausimas pasistojo ar galima uzkurinet auto atbuline eiga uzstumiant??

Esu kartą taip Corollai daręs, bet jau iš didelės bėdos :)

Ralfas

na vat ir as taip viena karta padariau savo naujai corollai ir dabar ant laisvu sukiu atsirado kazkoks pasalinis garsas jis girdimas sukiu diapozone nuo laisvu sukiu iki kokiu 1200, atsidarai dangti is virsaus nieko nesigirdi is keleivio puses nieko nesigirdi, bet girdisi sedint viduje, pasilenkus po masina arba pro vairuotojo puses rato puse...

eceris

uzkurian atbulinia pavara labai nesveika paskirstymo dirzui-kaip ir bet kuria zema pavara. kurti reiketu ne zemesne nei trecia pavara. o siaip, del perdavimo skaiciaus skirtumu, zema pavara labai apkrova gaunasi daugeliui detaliu. mechaniskai jos atlaiko, bet dirzas labai kencia del to ir tikimybe yra didele kad jis jei nenutrukt gali , tai bent prasokt per dantuka...

Ralfas

na cia n e dirzas, o grandine ir tas pasalinis garsas atsirado ne is tos puses kur grandine, toks jausmas is apacios klausant, kad kaip dezej kazkoks caksejimas atsirado, bet blemba kazkaip nesinori tiket kad prie tokios ridos kazkas dezei galetu buti...

eceris

hmmm, gal kokia spyruokle luzo sankaboj, todel barska. prie didesniu sukiu issicentruoja ir nesigirdi....bet cia tik mano teorinis pamastymas...

arunaskeras

CitataRalfas parašė:
na vat ir as taip viena karta padariau savo naujai corollai ir dabar ant laisvu sukiu atsirado kazkoks pasalinis garsas jis girdimas sukiu diapozone nuo laisvu sukiu iki kokiu 1200, atsidarai dangti is virsaus nieko nesigirdi is keleivio puses nieko nesigirdi, bet girdisi sedint viduje, pasilenkus po masina arba pro vairuotojo puses rato puse...
Sitoj pusej is lauko niekas nesisuka nebent viduj kaz kas skleidzia garsa. Tai gali  butu kazkas su sankaba. Reiketu pabandyti paspaudineti sankaba ir pasiklausyti. Dar turiu tokia minti kad kai buvo sita puse dauzta gal variklio tvirtinimas sitoj pusei yra pazeistas.O jei dar ne tada reikia apziureti oro filtras ar gerai pritvirtintas.Ir del ramumo zvilkerek ar tepalo pakankamai greiciu dezeje.
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Ralfas

viskas ok issiaiskinta is kur garsas, nieko baisaus :) 6 begiu dezes specifika, meistriokas sake,kad kai bus +30 tada dar labiau girdesis ir tas yra visoms corollom verso:) tiesiog as supanikavau veltui :)

arunaskeras

CitataRalfas parašė:
viskas ok issiaiskinta is kur garsas, nieko baisaus :) 6 begiu dezes specifika, meistriokas sake,kad kai bus +30 tada dar labiau girdesis ir tas yra visoms corollom verso:) tiesiog as supanikavau veltui :)
Kad pas mano lygtai nera tokio garso, ar nezinau kur klausyti?
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Ralfas

Gal nezinai kur klausyt;) nes meistrelis sake, kad joms absoliuciai visoms yra. Ismini sankaba dingsta ir ant salto jo nebuna.

Bemsas

Na as irgi nepastebejau jokio pasalinio garso nuo 10 iki 200km/h. Tik tas bumtelejimas yra prie 7km/h