numiro audio sistema

Pradėjo eduardasm, Rugsėjis 09, 2012, 12:46:16 PM

« ankstesnis - sekantis »

eduardasm

Sveiki,
ne is sio ne is to numiro audio sistema. Pas mane Corola Verso 2006, audio sistema W58810. Veike viskas gerai, vaziavome kelias valandas, klausemes, o kita diena uzvedus jokio gyvybes zenklo. Pagal manuala patikrinau saugiklius - radau, kad yra 3 saugikliai, kurie susije su audio sistema - visi sveiki, daugiau automobilyje viskas veikia.

Gal kas patartu kame reikalas.

Saulius SSS

isvada-sugedo. o jei rimtai gal ant mages gale stovi saugiklis?
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

eduardasm

Saulius SSS

reikia imti lauk mage.negarantuoju,bet 99% anoj pusej mages yra saugiklis.gal kas zinos tiksliai.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

arunaskeras

Citataeduardasm parašė:
O kaip iki jo prieit?
Is mages sonu yra groteles kur pucia ora jos nusitraukia su viso pailgom plasmesem ten randasi varztai kur atsukus issiims mage. Bet ar ten bus saugikliai NEZINAU.
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

ketvirtasis

CitataSaulius SSS parašė:
reikia imti lauk mage.negarantuoju,bet 99% anoj pusej mages yra saugiklis.gal kas zinos tiksliai.
blemba dažnokai teko rankose laikyti originalią magikę, bet sugiklio nemačiau, a biesa žino gal pražiopsojau. Bet šiaip pas mages nugarinėje dalyje būna saugikliai.

GALLANT

originalioj dar neteko matyt gale saugiklio, kalbu apie naujasnes, pas Avensio tai 100% nera.

eduardasm

Zodziu siandien is ryto audio atsigavo - toks vaizdas, kad buvo pasiemusi savaitgali atostogas :). Bet po situ "iseiginiu" atsigavo nepilnai - neveikia Track mygtukai, 1-6 mygtukai, Push to control mygtukas, bet radijas ir CD groja.

Toks vaizdas, kad kazkas kazkur trumpina ar nuo dregmes ar dar nuo kazko.

nOnAmE

Citataeduardasm parašė:
Zodziu siandien is ryto audio atsigavo - toks vaizdas, kad buvo pasiemusi savaitgali atostogas :). Bet po situ "iseiginiu" atsigavo nepilnai - neveikia Track mygtukai, 1-6 mygtukai, Push to control mygtukas, bet radijas ir CD groja.

Toks vaizdas, kad kazkas kazkur trumpina ar nuo dregmes ar dar nuo kazko.

Pas mane irgi buvo sugalvojus AUDIO pakvailiot. Kelias dienas sunkiai arba visai neysijungdavo. Tai budavo kai priesh uzhgesinant varikly ishjungdavau audio. Kita ryta gaudavo lengva smugy per "kepala" ir veikdavo normaliai. Bet dabar veikia tai pakolkas neieshkau kame kampas.

eduardasm

Nu mano ant trecios dienos atsigavo jau visiskai, pradejo veikti ir like mygtukai. Tai darau tik viena isvada - pradziuvo. Nuo ko ir kaip buvo sudrekus - klausimas.

edisb

Sveiki, nekuriant naujos temos, mano audio sistema numirė taipogi, saugikliai patikrinti. Audio sitema nerodo jokių gyvybės ženklų apart kad išspjauna kompaktą. Iš anksto dėkui už pamastymus.

Gmc

Pas mane per 3.5 metų su Corolla Verso - buvo 1 kartas, kai audio sistema tiesiog neįsijungė. Vieną dieną. Po to vėl viskas buvo gerai 1,5metų, tada pardaviau mašina :D

edisb

Keista, bet pas mane taip pat pradėjo vėl veikti.

villnietis

Prikeliu tema. Isemus magnetola is 2007 corolla verso 2.2  radau tokia fiske. Ji niekur nepajungta. Kam ji skirta? atrodo originali

Venza

Visose masinose tokiu fiskiu tikrai daug nepajungtu ir ne vien prie mago.Cia yra numatyta kazkokia opcija tarp laidyno,bet neaktyvuota sitam modeliui.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...