Zibintu reguliavimo indikatorius

Pradėjo VaIsInIs, Rugsėjis 11, 2012, 16:42:42 PM

« ankstesnis - sekantis »

adrenaLinas

taigi. yra pa smane avensis ir ta pati beda.
tas posvyrio daviklis, jei taip galima pavadinti, yra ant galinio tilto desineje puseje. sukasi prie tilto pats daviklis(is virsaus) ir traukute nuo jo jungiasi prie svirties/suvedimo traukes (jei taip galima pasakyti).
Veikimo principas jo - pakrauni masina, galas nuseda. daviklis pasisuka ir nuleidzia zibintus zemyn. masinos posvyris realiai neturi reiksmes. tik galines asies nusedimas
Atrodo taip:

idomu ar imanoma surasti ta posvyrio davikli ant Lietuvos? pas mane jis uzsikirto/uzrudijo, sulauze laikikli. atsisukau dangteli nuo jo - tai viduj pelesiais ir kerpem apauge senai. ir isjundint ji be sansu....juolab viduje tokie mikro kontaktai nuluze.
Gal kas isidejot paprastas lempas ir davikli tebeturit sveika parduotumet ji?

vazineju dabar ji atjunges ir dega ta pati indikacine aukscio lygio reguliatoriaus lempute. Blogiausiu atveju teks ardyt prietaisu skydeli ir isimt lempute sureguliavus sviesas...i paprastas lempas keist nesinori. vistiek tiek vargau su reflektoriu restauracija :)
Laukiu PM :)

p.s. gal zinot ant kokiu Toyotu dar panasu dalyka galima rast? kurios ejo su xenonais gamykliniais?
catch me

VaIsInIs

CitataadrenaLinas parašė:
taigi. yra pa smane avensis ir ta pati beda.
tas posvyrio daviklis, jei taip galima pavadinti, yra ant galinio tilto desineje puseje. sukasi prie tilto pats daviklis(is virsaus) ir traukute nuo jo jungiasi prie svirties/suvedimo traukes (jei taip galima pasakyti).
Veikimo principas jo - pakrauni masina, galas nuseda. daviklis pasisuka ir nuleidzia zibintus zemyn. masinos posvyris realiai neturi reiksmes. tik galines asies nusedimas
Atrodo taip:

idomu ar imanoma surasti ta posvyrio davikli ant Lietuvos? pas mane jis uzsikirto/uzrudijo, sulauze laikikli. atsisukau dangteli nuo jo - tai viduj pelesiais ir kerpem apauge senai. ir isjundint ji be sansu....juolab viduje tokie mikro kontaktai nuluze.
Gal kas isidejot paprastas lempas ir davikli tebeturit sveika parduotumet ji?

vazineju dabar ji atjunges ir dega ta pati indikacine aukscio lygio reguliatoriaus lempute. Blogiausiu atveju teks ardyt prietaisu skydeli ir isimt lempute sureguliavus sviesas...i paprastas lempas keist nesinori. vistiek tiek vargau su reflektoriu restauracija :)
Laukiu PM :)

p.s. gal zinot ant kokiu Toyotu dar panasu dalyka galima rast? kurios ejo su xenonais gamykliniais?

Labai geras postukas, o gal gali imesti fotke kur pamatyt kurioj vietoj mazdaug ji galima rasti ? Pas mane kiek pastebejau tai irgi kai priseda pilna masina bobu tada ir uzsizieba ta lempute. Bet tai cia gali but varikliukas arba tas posvyrio matuoklis. Diagnostikos neina padaryt, nes kai tik nuvarau tai tada viskas veikia kaip visad :D O del tu daliu tai gal reiktu pasiziuret lauzynuose kur su ksenonais orginalaiis tai turetu but.

Dar prie to paties norejau paklaust gal kas zinot ar turit nuotrauka, kurioj vietoj pacioje lempoj yra tie varikliukai kur reguliuoja pacia lempa, gal ten kokie kontaktai atsiklibine.

VaIsInIs

Buvau solorinoj, tas adapteris kainuoja nei daug nei mazai 1300lt, o kitur net nera ...

Hausas

CitataVaIsInIs parašė:
Buvau solorinoj, tas adapteris kainuoja nei daug nei mazai 1300lt, o kitur net nera ...

O laužynuose nebandei ieškot?
Pilni šrotai Toyotų.
Turtingas ne tas, kuris daug uždirba, o tas, kuris mažai išleidžia...

VaIsInIs

Klaipedoj tikrai nera, vilniui nezinau, rasiau email bet neatrase o vazinetis irgi nlb zinau kur

Hausas

Turtingas ne tas, kuris daug uždirba, o tas, kuris mažai išleidžia...

VaIsInIs

Nu jo gerai cia pavarei, bet deja jau klaipedoj senai apvazineta visur ir niekas neturi, o viln email susiuntinejau pusei, tik gaila neina atsijoti paieskos is 140 skelbimu,nes su tuo davikliu tik 10% masinu jauciu yra

hugg666

Pas situos Siauliuose pirkau nemazai daliu, geros kainos

adrenaLinas

as kaune ir neradau nei vieno. visos be xenonu parvaziuoja i srotus. su paprastom lempom.
jeigu kas nors pamatuotu varza tarp dvieju kontaktu (vidurinio ir kazkurio krastinio) prie max atlenktos ir uzlenktos kojeles butu galima pasigamint toki daikta ir be 1200lt.

o nufotkint nelabai turiu kaip jo vietos. retai pakliunu kur i garaza pas kazka. o lauke tokiu oru nepalysi po masina :) siaip tikrai nesunku rast. prie desines traukutes kur reguliuoja suvedima galinio rato prietvirtinta ties viduriu tokia vertikali traukute ir eina i ta dacika prie kurio jungiasi fiske su trim laidais... neimanoma nerast.

p.s. o del to daviklio. gal ant kokiu kitu modeliu ejo toks dalykas? :) kas turit daugiau manualu parsisiunte ir zinot kokie modeliai ejo su xenon gal galit patikrint sita dalyka?

p.p.s. gal zinot kas originalu prekes koda? kazkaip nerandu visai. ant detales yra tik uzrasas 3k05
catch me

VaIsInIs

Tai vat srotuose tikrai nera, nes ten nulines dauztos atvaziuoja.
Siandien neistveriau nuvariau ir nusiroviau ta daviklis. Nejudejo ta rankenele, tai su wd prapurskiau ir pradejo judet ir neistveres dar ir vidu atidariau tai va siunciu foto.
Realiai jei ne kreivos rankos uz simta galim pasidaryt toki nes cia nera kas rrealiai.
Pridedu fotkes kas ten viduj jei kam idomu :)
WP_000943.jpg - 1.2 Mb
WP_000944.jpg - 1.4 Mb
WP_000945.jpg - 1.4 Mb

adrenaLinas

spyruokles nesupuvusios? :) as visa ji isardes buvau.asele isrudijusi duobemis. nelaikytu net jei ideciau sutepes.
be to lengvai bandziau nuvalyt rusis nuo dangtelio tai nusitryne su visu kontaktiniu pavirsiumi ir net idejus nauja spyruokle kontaktine vargu ar jinai kontaktuos. pas mane viskas labiau surudije nei pas tave.

p.s. ten asnt to "pusmenulio" kur yra kontaktines kojeles. nenuluzo sepeteliai pas tave? tokie trys smulkuciai ant kiekvieno.? pas mane ir jie nuluze. jau praktiskai aukstis butu nebetas kaip turetu
catch me

VaIsInIs

Sepeteliai tvarkoj, bet tu pas elektrika nunest ir bus ides kitu sepetelius juk ten tik sujungia srove mecaniskai judant, jie niekur nesikontaktuoja. O apie kokias spyruokles sneki ? tas kur kantaktuose ? juose tai ten sveikos lyg, tik ant to dangtelio kur sepeteliai vaikstio nusibaige kontaktai vienoj vietoj, tai nuveziau dabar pas kompu remontininkus tai dades ten tuos pora mm kontaktu eiles, o siaip dar biski pramankstiniu ir desiu atgal jauciu turetu veikt :D O tu tuos kontaktus kur nvualei , tai per nauja uzliek ir turetu veikt. sepetelius pakeiscia tegu irgi ir turetu realiai veikti , jeigu sukinejasi kojele :D o jei nei , tai bandyk per nauja i centra det kokia varzta ir atgamint, nieko neprarasi vistiek :D

adrenaLinas

du kuom juos uzliet? nebent nusipirkt kokiu kliju kur galinio lango sildymui skirti :) vat ir sujungia jie. pas mane jie kai nutruke galai tai sujungs ne toj vietoj kur turi. aisku galbut tai mazai itakos turetu atreguliavus sviesas. nu reiks kazka burt. nesinori kitaisku lempu :D o tu jei gali pamatuok varza tarp kojeliu vienam kraste atlenkus ir kitam :) jei turi su kuom aisku. buciau dekingas.

nusipirkciau reostata koki ir padaryciau kad simta metu laikytu :)

p.s. buvau isardes ji visiskai. jei remontuot reikes nauja asele tekintis turbut, arba tiesiog koki zieda uzdet del lygumo. det nauja salnika. atrestauruot su elektrai laidziais klijais tuos kontaktinius takelio galus. ir galbut prilituot ilgesnes kojeles ant "skriejiko" :D ne daug visai
catch me

VaIsInIs

Nu as nuveziau i kompu remonta ir sake padarys , ten sistema daugiau negu aiski juk. Hmz nu turiu as ta matuokli , bet kaip tau ji pamatuot ? juk kai fyskes isikisa neprieisi tu ten prie ju :) ir ten trys kontaktai tai visokiu variantu gali but :D