"klaksejimas" ties "bardacioku"

Pradėjo kalava, Rugsėjis 19, 2012, 23:01:51 PM

« ankstesnis - sekantis »

kalava

Sveiki,
Paskutiniu metu kazkaip uzkliuvo karts nuo karto girdimas toks kaip "klaksejimo" garsas kazkur ties bardacioku, is uz vidurines konsoles.
Garsas, kaip cia paaiskint, primena toki garsa, kaip kad kompaktas ar kasete negaletu isistatyt i grotuva, ir grotuvas bando per kelis kartus ta kompakta paleist ;) kompakta isemus tas garsas vis tiek yra  :)
Nezinau ar vykes palyginimas.

Jei tai galetu but peciuko oro sklendziu valdymas, tai lyg ir viskas veikia ( Linea Sol, klimatronikas pas mane).

Ar cia taip (avensiuose) turi but, ar cia kas gest bando?
Niekas nesusiduret su kuom nors panasaus?

Dekui is anksto.
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

Aivis

Buvo pas mane toks panašus klaksėjimas,kai nusipirkau mašina.Dabar tikslei nepamenu,bet tai buvo oro sklendžiu problema,išbandžiau visus variantus ,su sklendžiu darinėjimu ir atradau,reikiama derinį,kuris davė ta klaksėjima.Dabar nebeklaksi ir nebepamenu kas buvo tikslei kaltas,pabandyk pažaisti su sklendėm,gal padės.
Gazas dugnas .......

Renis

Pas mane lygiai tas pats, jau 2 metus ta klaksejima karts nuo karto girdziu ;]
Klausimas ka ten zaist su sklendem? Visada auto palieku arba off kai silta...
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

ketvirtasis

Citatakalava parašė:
Sveiki,
Paskutiniu metu kazkaip uzkliuvo karts nuo karto girdimas toks kaip "klaksejimo" garsas kazkur ties bardacioku, is uz vidurines konsoles.
Garsas, kaip cia paaiskint, primena toki garsa, kaip kad kompaktas ar kasete negaletu isistatyt i grotuva, ir grotuvas bando per kelis kartus ta kompakta paleist ;) kompakta isemus tas garsas vis tiek yra  :)
Nezinau ar vykes palyginimas.

Jei tai galetu but peciuko oro sklendziu valdymas, tai lyg ir viskas veikia ( Linea Sol, klimatronikas pas mane).

Ar cia taip (avensiuose) turi but, ar cia kas gest bando?
Niekas nesusiduret su kuom nors panasaus?

Dekui is anksto.
Prieš mėnesį ir aš išgirdau šį klaksėjimą, bet užkeliu temperatūrą iki 28 laipsnių ir tuoj pat išjungiu ventiliatorių - dingsta tas klaksėjimas.
Manyčiau gedimas bus sklendės, kuri šaltą / šiltą orą skirsto arba toje vietoje reikės ieškoti. Tik vis laiko nėra.;):(

darcaa

Pas mane ir tas pats. :) Karts nuo karto jį išgirstu. Nieko nedariau, gali buti, kad susije su sklendziu darinėjimu-padėtimis. Kol kas nematau bėdų. :)
Avensis II 2003

tom_cat

Girdisi ir pas mane :( Galvojau, kad neužsidaro bordačiokas pilnai, bet dabar reiks pabandyti slendžių padėtis.

Renis

Siaip bent jau nepastebejau kad kazkas neveiktu ar kazko nepustu, ir temperaturos reguliuojas ir silta ir salta pucia ir AC veikia ir panasiai. Nebent kazko nepastebiu

Aivis

CitataAivis parašė:
Buvo pas mane toks panašus klaksėjimas,kai nusipirkau mašina.Dabar tikslei nepamenu,bet tai buvo oro sklendžiu problema,išbandžiau visus variantus ,su sklendžiu darinėjimu ir atradau,reikiama derinį,kuris davė ta klaksėjima.Dabar nebeklaksi ir nebepamenu kas buvo tikslei kaltas,pabandyk pažaisti su sklendėm,gal padės.
Prisiminiau,man klaksėjio sklendė,kuri perjunginėdavo oro padavima,kad imtų iš lauko ar iš salono,ja perjungus tas klaksėjimas pranykdavo.
Gazas dugnas .......

kalava

CitataAivis parašė:
CitataAivis parašė:
Prisiminiau,man klaksėjio sklendė,kuri perjunginėdavo oro padavima,kad imtų iš lauko ar iš salono,ja perjungus tas klaksėjimas pranykdavo.

ta prasme, kaip perjungus? Mygtuku panelej ar mechaniskai pacia sklende?

Aivis

Citatakalava parašė:
CitataAivis parašė:
CitataAivis parašė:

Mygtuka perjungus į kita padietį,kleksėjimas dingdavo.Tik dabar tikslei nepamenu į kure padietį,man atrodo,kad perjungus,kad imtų ora iš salono,kleksėjimas dingdavo.Išpradžių junginėjau,kad nekleksėtų,o paskui tas garsas dingo,gal prisidirbo ta sklendė.:o
Gazas dugnas .......

kalava

CitataAivis parašė:
Citatakalava parašė:

Mygtuka perjungus į kita padietį,kleksėjimas dingdavo.Tik dabar tikslei nepamenu į kure padietį,man atrodo,kad perjungus,kad imtų ora iš salono,kleksėjimas dingdavo.Išpradžių junginėjau,kad nekleksėtų,o paskui tas garsas dingo,gal prisidirbo ta sklendė.:o

arba varikliukas numiro, ir sklende liko kazkurioj pozicijoj ;)

Aivis

Citatakalava parašė:
CitataAivis parašė:
Citatakalava parašė:

arba varikliukas numiro, ir sklende liko kazkurioj pozicijoj ;)
Sklendė veikia kuo puikiausei ir klaksėdavo tik kai važiuoji,matyt kai gaudavo oro pasipriešinima,ji pradėdavo darinėtis.
Gazas dugnas .......

horn

O nebus ten kokia relė? Pas mane įkišus ir pasukus raktą iki užvedimo padėties, bet nejungiant starterio pastoviai po bardačioku klaksi-klak klak klak klak ir taip ištisai kol neužvedu. Po užvedimo garsas dingsta.

ketvirtasis

Citatahorn parašė:
O nebus ten kokia relė? Pas mane įkišus ir pasukus raktą iki užvedimo padėties, bet nejungiant starterio pastoviai po bardačioku klaksi-klak klak klak klak ir taip ištisai kol neužvedu. Po užvedimo garsas dingsta.
Bet kai temperatūrą užkeli tas klaksėjimas nustoja.

Renis

Citatahorn parašė:

Analogiskai ir pas mane. Nors buna kartais dar kad ir uzvedus paklaksi, vaziuojant.