Problema su veidrodėliais(Avensis)

Pradėjo aklas, Spalis 05, 2012, 20:40:31 PM

« ankstesnis - sekantis »

Shelby-

Sveiki, o gal žinote kokį šrotą, kur būtų galima nupirkti visą vairuotojo pusės veidrodėli, apačioje 3 varžtai jo. Nulaužė man. Arba tada teks nauja imti, tik kaina apie 200lt:)
02 IS300 10XE 3.0 2JZ
04 Avensis T250 2.0 1CD
08 Auris E150 1.8 2ZR
17 Avensis T270 2.0 3ZR

bladas

CitataShelby- parašė:
Sveiki, o gal žinote kokį šrotą, kur būtų galima nupirkti visą vairuotojo pusės veidrodėli, apačioje 3 varžtai jo. Nulaužė man. Arba tada teks nauja imti, tik kaina apie 200lt:)
Mūsų forumo skelbimuose,  PARDUODU skiltyje , forumiečiai alonzzo ir kepure ardo Toyotas ir pardavinėja dalis, arba AUTOPLIUS.LT

Bemsas

CitataEvaldasL parašė:
Prie to pačio paklausiu. Vairuotojo pusės veidrodėlio stiklas užtamsėjęs (veidrodėlis kaip suprantu tamsėjantis). Tai čia reikia stikliuką pasikeisti? Ir dar jis nešildo.

Avensyje stovo fotochrominiai soniniai veidrodeliai? :o

MindaugasB

Citatabemsas parašė:
CitataEvaldasL parašė:
Prie to pačio paklausiu. Vairuotojo pusės veidrodėlio stiklas užtamsėjęs (veidrodėlis kaip suprantu tamsėjantis). Tai čia reikia stikliuką pasikeisti? Ir dar jis nešildo.

Lexus'usuose stovi. Gal ir į Toyotas deda pagal užsakymą.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

intercom

Citatabemsas parašė:
CitataEvaldasL parašė:

tai aisku stovi, kai musta surenka is to ka turejo, tai i tokius dalykus demesio nekreipia.

EvaldasL

Citataintercom parašė:
Citatabemsas parašė:
CitataEvaldasL parašė:

tai aisku stovi, kai musta surenka is to ka turejo, tai i tokius dalykus demesio nekreipia.

Nešnekėk nesąmonių. Nuo merso ar lexuso nieks veidrodėlių neįdės. O tik nuo Avensio. O be to mašina nemušta.
Tai aš to ir klausiu. Ar gali būti pas mane fotochrominis. Nes matosi, kad jis yra tamsesnis.

Bemsas

CitataEvaldasL parašė:

Nešnekėk nesąmonių. Nuo merso ar lexuso nieks veidrodėlių neįdės. O tik nuo Avensio. O be to mašina nemušta.
Tai aš to ir klausiu. Ar gali būti pas mane fotochrominis. Nes matosi, kad jis yra tamsesnis.

Paprastas pas tave stovi, o uztamsejes turbut nuo dregmes. jei stovetu fotohromas, tai atjungus akuma turetu pasvieseti. bet fotohromai stovi tik aukstesnes klases masinose.

1gnas

Cia kazkaip, uzsimenant maciau kelis dalyvius kad avensio veidrodeliai nesildo, man irgi pasirode keista, maniau gal kas negerai, nes reikalas tas kad anksciau vazinejau imones c5 senas, bet langu ir veidrodeliu sildymas buvo tiesiog fantastiskas, avensis visiskai nesildo, ar apskritai jie nesildomi ar kas per velniava, gal kas turi kokiu patarimu.

soundwawe