Vanduo universalo galiniame dangtyje

Pradėjo continuity, Spalis 08, 2012, 11:17:52 AM

« ankstesnis - sekantis »

continuity

Ar niekam nebuvo kad Avensis I galiniame dangtyje po lietaus rinktusi vanduo :( ? Vaziuoji ir girdisi kliuksejimas. Atidarius ir pakelus dangti, vanduo isbega.
Gal vanduo patenka per zibintus ar galinio valytuvo mechanizma?
Avensis T22 2001 wagon, 1CD-FTV.

Punkevil

Man irgi taip yra, atidarai dangtį ir pro žibintų dangtelį išbėga. Aš manau, pas manęs nėra sandariai žibintų gumos įstatytos arba bus gumos pasibaigusios.
Toyota yra Toyota

laizekas

Si savaitgali kazkiek bandziau su tuo kovoti, isemiau lempas, ir papildomai uzklijavau tokias lipnias juostas-tarpines, senukuose pirkau, langu ar duru sandarinimui naudojamas, jos klijuojasi, aisku lempos, ne taip graziai stovi, gal per storas paemiau, siandien vakare patikrinsiu bagazine ar ten vandens nera.
Avensis I D4D 81kw - darbinis žirgas
Avensis II D4D 85kw - šaldytuvas

Bemsas

Tai ant silikono reikia sodinti zibintus.

zibalas

paprasciausiai paversti varstelius ir baigta, as taip atsikraciau vandens bagazineja
gold

laizekas

Vienoje puseje jau sausa, kitoje puseje vistiek slapia, bet truko verzliu po viena kiekvienoje puseje, gal del to ir slapia, ziuresim kita diena.

laizekas

Tai va, is kazkur dar labai mazai, bet pribega vandens, pas mane galas buvo mustas, tai kazkur rimciau gal yra, bet jau ne tiek vandens kaip ir anksciau, vakar buvau plovykloje, tai vandens kiekis buvo labai mazas, vos pora lasu, bet gali buti is ventiliacijos groteliu, nes buvau rankineje plovykloje.

continuity

Citatacontinuity parašė:
Ar niekam nebuvo kad Avensis I galiniame dangtyje po lietaus rinktusi vanduo :( ? Vaziuoji ir girdisi kliuksejimas. Atidarius ir pakelus dangti, vanduo isbega.
Gal vanduo patenka per zibintus ar galinio valytuvo mechanizma?
Tai pasirodo vanduo patenka per galinius zibintus. Uzsandarinau silikonu, ziuresiu ar padejo.
Avensis T22 2001 wagon, 1CD-FTV.

Cicero

turiu ta pačia problema universale bega vanduo i bagažnyka, bet manau bėga per stoike nuo ragu, gal kas bandes montuot ir sandarint? lempos perveržtos visos virinimo siules apteptos silikonu ortakiai užsandarinti ir nieko tai manau kad beda raguos nes kiek sake vienas meistrelis ten turetu dar but latakai vandens nubegimui, kai jie užsimenša turėk problemu-baseinas bagažinej.

laizekas

Pirma karta girdziu apie ragus, taip cia looking4you atrado, kad gali leisti pro bagazines vyrius arba laidu apsaugine guma, ji issitraukia ir pro ja bega vanduo.

looking4snow

As dar nesusitvarkiau iki galo. Kai baigsis ziema, ieskosiu toliau.

Sonixas

klausiau sake per guma pacia leidzia tai ziurek tvarkik ja
Zmogus moka ne uz darba,o uz kito zmogaus zinias :D

looking4snow

Turi galvoje guma, kuri aplink visa bagazine eina ir prie jos dangtis prisispaudzia? Kiek supratau, ji nusiima labai lengvai. Tai reikes prie progos srote paieskoti kokio donoro ir uzdeti jo guma, jeigu cia tiek tereikia.

Sonixas

joa ta guma.arba nuimk ja ir paziurek ar gerai stovejo.ar gerai visose vetose priglunda.ar kebulas sveikas.jei viskas gerai tad keisk guma
Zmogus moka ne uz darba,o uz kito zmogaus zinias :D

looking4snow