Nesiveda karstas 2.0 td 66kW

Pradėjo Bronius555, Spalis 11, 2012, 18:11:00 PM

« ankstesnis - sekantis »

UfO

Citataeceris parašė:
   idomi situacija gavosi. bendradabis turi 2000 avensi. kaip tik kalbejom pries keleta dienu kaip jam jis vaziuoja. sako keisiu siurbli, karstu varikliu nesikuria. sakau tai gal bendeksas kaltas. sako -meistrai sake kad siurblys. tik ka pries keleta minuciu skambina jis man-sako, ar nebusi teisus-nuvariau siurblio keitimui i servisa, pabande uzkurt kol kasrtas varikis-ogi bendeksas net svilpia. sako, pats pirma karta isgirdau taip svilpianti....man paciam tapo idomu-ka vistik pas ji ras. butinai aprasysiu cia kai zinosiu rezultatus...

na, dar nesutvarkė? kame bėda buvo?

eceris

:) sutvarke. beda starteris. keite bendeksa, dar kazka starteriui tvarke profilaktiskai. kainavo kazkiek virs 200 lt.
   as dar pats pameginau uzkurt nuejes, tai toks vaizdas, kad varikli suko ne reduktorinis starteris, o paprastas-suletintai veiksmas vyko.

rav4ltd

Toyota Avensis ,Corolla D4D yra ideti Bosch firmos starteriai ir juose atsalus orams genda bendikasai, kuo anksciau pasikeisite tuo ziema maziau bus problemu.Pats taisiau pas UAB "Autostarteris".

VaIsInIs

eceris

Citatarav4ltd parašė:
Toyota Avensis ,Corolla D4D yra ideti Bosch firmos starteriai ir juose atsalus orams genda bendikasai, kuo anksciau pasikeisite tuo ziema maziau bus problemu.Pats taisiau pas UAB "Autostarteris".
pagal sia zinute, tai gaunasi taip-keiti padangas, keisk ir bendeksa:p:D

looking4snow

O kas kiek ziemu paprastai kieciate? Ar cia toks dalykas, kad gali ir 5 metus pravazineti nepakeites?

eceris

toki kaip bendeksa jaust reikia tiesiog, kad jau prasisuka. paciam neteko asmeniskai turet problemu su juo, bet nemanau kad toyotos bendeksas kazkuo ipatingesnis nei kitu auto.

egariukas1

Citatalooking4snow parašė:
O kas kiek ziemu paprastai kieciate? Ar cia toks dalykas, kad gali ir 5 metus pravazineti nepakeites?
Gali ir masina suvazinet ir nereiks keist,cia kaip pakliuva

eceris

siandiena su bendradarbiu prakalbom apie toyotas vel. mano auksciau aprasytas variantas del jo avensio karsto variklio nesivedimo. rasiau, kad bendeksa remontavo. bet panasu kad tai buvo tik sutapimas. keite avensiui kuro baka, nes anas prakiuro-keite nauju, mokejo berods apie 400 lt, ir autotoja padare diagnostika, prie siurblio ir purkstuku neprikibo, bet pakeite kuro filtra i originalu-kaina 120 lt ir kolkas problema su uzvedimu issisprende. nezinia kaip ilgai, nes dar tik prie pora dienu visi darbai atlikti. atseit autotoja pasake, kad kuro filtrai turi buti originalus, arba bent kainuojantys virs 50-60 lt. kolkas tiek naujienu del sios problemos

tamsa

litunas

CitataBronius555 parašė:
Nu, vyrai, ir uzvire pekla cia sitoj temoj. Tai va, padare man diagnostika, rado klaidas P0180, P0335, P1225. Visos jos yra davikliai. Plius dar degimas per velyvas 15 laipsniu. Dabar laukiu alkuninio veleno daviklio, nes arba isiminedamas sulauziau, arba buvo luzes. Jei tai problemos neispres - keisiu siurbli.

sveiki, 2.o td 66kw irgi siltas sunkiai kuriasi pas mane, suka ilgiau ismeta kazkiek pilku dumu................
kiek diagnosika kainauoja ?
kuo pasibaige remontai ?
stareris tvarkytas pas mane (turejo ivores , bendeksa jo krpusa kazkoki plastikini pakeist ) ale kai kuriu silta toks jausmas kad sunkiai suka.....

litunas

egariukas1

Citata iš: tamsa Įrašytas Lapkritis 22, 2012, 10:51:43 AM
Jei kartosis karsto variklio nesivedimas, atkreipk dėmesį į SCV:
http://www.toyotaownersclub.com/forums/index.php?showtopic=136014
Pas td nera tokiu voztuvu,ten  mechaninis  siurblys su elektriniu valdymu

litunas

ka reiskia ta mano klaida P1220  - Timer control circuit ?
gal kas susidures ,  nes buna ir karstas is kart po gesinimo vedasi kaip uoga, o saltas 500m pavaziavus ir pastovejus 10min jau suka ilgai..........