Avensio kondicionierius

Pradėjo barzda, Vasaris 26, 2009, 14:49:45 PM

« ankstesnis - sekantis »

Saulius SSS

CitataGincius parašė:
Pas mane šaldo gerai, bet įjungus kondicionierių pasijunta dulkių kvapas. Kažkur šiame forume skaičiau apie kondicionieriaus dezinfekciją, bet dabar kai reikia, avensio forume nerandu.
Gal kas galite įmesti nuorodą. Būčiau dėkingas.
o tu keitei salo o oro filtra?
Radau ta tema,bet ten tik uzuomina //www.toyotaclub.lt/forum/viewthread.php?forum_id=136&thread_id=1438&pid=28139#post_28139  apie sampuna. Kad ortakius reik valyti tai nesamone,nes smirdetu ir veikiant peciui.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Artūras Alytus

Mano istorija. Šiais metais gegužės mėn.  po kapotu prasivežiojau maža gandriuką. Iš kur jis ten atsirado neįsivaizduoju, bet vežiojau maždaug 1-2 savaites. Atsidarius kapotą radau visą iškepusį, su geru kvapu, prilipusį prie aušinimo skyščio bakelio. manau dar kelios dienos ir bučiau pajutęs kvapą. Taigi ieškodami blogo kvapo priežasties, pažiūrėkite ar nėra kažko panašaus po kapotu.

vitiok

CitataSaulius SSS parašė:
Citatavitiok parašė:
nera avensiui jokio langelio. norint suzinoti ar netruksta duju,jas reikia isleisti i pildymo iranga.tada tiksliai zinosi truko ar ne.ir vel atgal uzpildyti reikiama kieki. na,o ''is akies'' tai jei saldo tai nesukti smegenu,jei ne ,tada skaityti viska nuo pradzios. :)
Suprantu,bet kazkaip da juk nustato su spec prietaisais,pagal slegi ar da kazka?
Pagal slegi galima nuastatyti apytiksliai. O tai kas nutiko,kad klausineji ? Ar  blogai saldo? Ar visai neveikia? Ar dar kas?
Tame ir reikalas kad ner su kuo palygint,bet saltesni ora pucia :) bandysiu ant LOW rezimo ikist termometra pamatuot kokia temp. pucia tada atrasysiu :)

Rokcius

Sveiki, norėjau paklausti, gal žinote kas kokį meistrą nebloga Vilniuje arba Alytuje kuris remontuoja kondicionierius.

Mano bėda ta, kad kažkur jis kiauras, bet reikia atrasti kur (pripilu freono po mėnesio vėl reikia pildyti)

Temoje radau pora kontaktų, bet ten kalba apie kondicionieriaus kompresoriaus remontą ar tie kontaktai gali man padėti???

Saulius SSS

CitataRokcius parašė:
Sveiki, norėjau paklausti, gal žinote kas kokį meistrą nebloga Vilniuje arba Alytuje kuris remontuoja kondicionierius.

Mano bėda ta, kad kažkur jis kiauras, bet reikia atrasti kur (pripilu freono po mėnesio vėl reikia pildyti)

Temoje radau pora kontaktų, bet ten kalba apie kondicionieriaus kompresoriaus remontą ar tie kontaktai gali man padėti???
Tai tegul meistras uzpila freono su spalva ir ziuri uzsidejes spec akinius ir pasisviesdamas spec prozektorium. Pas avensi dazniausiai prakiura radijatorius arba vamzdeliai. As savo masinai keiciau radijatoriu. Tai leido per radijatoriaus apacioj esancia plasmasine zagluske. Veliau imesiu nuotrauka.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

gisas

CitataRokcius parašė:

Tai tegul meistras uzpila freono su spalva ir ziuri uzsidejes spec akinius ir pasisviesdamas spec prozektorium. Pas avensi dazniausiai prakiura radijatorius arba vamzdeliai. As savo masinai keiciau radijatoriu. Tai leido per radijatoriaus apacioj esancia plasmasine zagluske. Veliau imesiu nuotrauka.
mano avensiui garantiniu laikotarpliu du kartus keitė visus kondicionieraius vamzdelius, neaišku kodėl, bet matomai čia silpna ju vieta.
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

Popilas

Sveiki ,  o pas avensis t25 pre fl 85kw neina padaryti kad ac veiktų žemiau 7c , nes tarkim prie 2+ uzrasojus langam nemenkai tenka palaukti kol bus nupusti:D

LM

1. Pasikeisk salono filtrą.
2. Pasižiūrėk ar nėra pašalinės drėgmės iš kažkur, kilimėliai ir pnš.

Rolkis72

Pasmane irgi juodai rasoja priekinis Avensio stiklas,salone sausa,filtras salono naujas,bet stiklo rasojimas užknisa,pamiršau paminėti,kad antifrizas irgi niekur salone nelaša,draugas sakė,kad salono filtrą išviso išimk,išėmiau,tai visviena niekas nepadeda,vandenį ant priekinio stiklo pyliau,salone sausa,niekur neprabėga,užsisakiau salono drėgmės sugerėją,pabandysiu koks rezultatas bus tada.

LM

Manau rasoja tik dėl drėgmės pertekliaus ir vėdinimo stokos  :think:
Ar šiuo laikotarpio oru taikau mišrų salono šildymą, kartais su kondicionieriumi, kartais tik šildymą.
Kartai reiktų ir duris visas atlopotas palaikyti kelias minutes.
Jeigu tik taikyti vieną šildymą tai drėgmės nepašalina tik šildo, kondicionierius vėdina sausina.
Nuo pačio vairuotojo ar keleivių irgi sklinda drėgmė, kvėpuoja, garuoja, prakaituoja ir pnš.
Kiti langai nerasoja? Nes dar galima įtarti bagažinėje dregmės sankaupas, (galinės lempos, dangtis, gumos...) :think:
Kondicionieriaus drenažas neužsikišęs?

Popilas

Drenaža vasarą žiūrėjau tai neuzsikises.
Tarkim rudenį ar kada būna +8 įjungi ac is karto nupučia langą,  kada žemiau +7 ac įjungi ir niekas nevyksta. Bandžiau drėgmės surinkėja , tas pats:D . Karštai važinėti nepatinka. Man tik dėl to ac įdomu kodėl jis neveikia kaio vėsiau buna

LM

Esu girdėjęs kad gali prie žemų temperatūrų (minusinių) AC tiesiog neįsijungti.
Pas mane Prius AC veikia bet kokių metų laiku, žmonos VW irgi veikia.
Gal dar reiktų pas kondicionierių meistrus kreiptis  :think:

Popilas

Nu aš lyg kažkur čia mačiau kad pre fl žemiau 7 ar kas kiek tai neveikia , gal įmanoma programiskai sužaisti:D

LM

Kiek suprantu pas tave Avensi klimato kontrolė?
Įjunk "ant" AUTO, pasirink norimą temperatūra ir nieko daugiau nereguliuok. 
Taip pavažinėk kelias dienas "ant " AUTO tokiu rėžimu ir pažiūrėk kokia bus situacija.

Popilas

Taip,  klimato kontrolė.  Ok pabandysiu , tik su ac ar be ac ?