Kompensatoriai

Pradėjo aleks, Spalis 15, 2012, 11:41:25 AM

« ankstesnis - sekantis »

aleks

Sveiki.rytais uzvedant auto iki 5s paklaksi kompensatoriai ir nustoja,bet ne visada paklaksi.Viskas prasidejo kai 2012.01 nusipirkes Avensi isipyliau Elf tepalu.Dabar pastoviai pilu Castroli. O kompensatorius kazkaip nesinori keist. Sia savaite planuoju pasikeist tepalus,paziuresiu kas bus. Dabar isipyles esu  Castrol 5w40 o pilsiu 5w30. Ar gali del to klaksejimo kalti tepalai?:-)

valdasantonis

Galimas variantas, kad iš tepalo filtro išbėga tepalas, per ilgą stovėjimą ir paklaksi tol kol filtras vėl užsipildo.

aleks

O tai gali buti del prasto tepalo filtro?

Lietuvis

Citataaleks parašė:
O tai gali buti del prasto tepalo filtro?

Sveikas,

tai gali būti ir dėl prasto filtro. Tačiau tuomet tepalo lemputė jau užvedus variklį degtų ilgiau.

Gal pas Tave mėlynas SCT filtras?

aleks

Lempute ilgai nedaga. Pas mane juodas AMC dvieju voztuvu filtras.

guners

Skystesniu tepalu nepilk, gali pradeti dar labiau kalenti.
Sąžiningumas-brangi vertybė, nesitikėk jo iš pigaus žmogaus.

aleks

tai kokie geriau 5w 40 ar 5w 30? dabar nusipirkau Castrol 5w 30 kaip ir nurodyta gamintojo.

Artūras Alytus

O 5w30 tepalas tiktų ? Pas mane irgi pakalena. Ant laisvų nėra garso , bet va žemesniu bėgiu yra garsas , bet ir tai kol  variklis įšyla šiek tiek. Gal , kad dyzelį pyliau kaip niekad iš kitos degalinės.

aleks

Autodatoj ziurejau tai tinka. Ir Tokviloj sake kad tinka.

guners

Citataaleks parašė:
tai kokie geriau 5w 40 ar 5w 30? dabar nusipirkau Castrol 5w 30 kaip ir nurodyta gamintojo.
Geriau pusiau sintetika tavo atveju (5w 40).

aleks

dabar nieko nepadarysi reikes pilt ka nusipirkau. bet ziemai sako kad geriau 5w 30. daug kas vazineja ir nesiskundzia. gal reikes nusipirkt geresni filtra.

guners

Citataaleks parašė:
dabar nieko nepadarysi reikes pilt ka nusipirkau. bet ziemai sako kad geriau 5w 30. daug kas vazineja ir nesiskundzia. gal reikes nusipirkt geresni filtra.

Jei nenauja auto pilciau 10w40

aleks

guners

Sintetika, nes mano auto dar variklis neuzdroztas. Bet po 200t. tikrai pilsiu pusiau sintetika.

aleks

Mano auto pravaziavus 200t tai pilsiu Castrol 5w30.