Kompensatoriai

Pradėjo aleks, Spalis 15, 2012, 11:41:25 AM

« ankstesnis - sekantis »

aleks

Ir jos reguliuonja voztuvus?

eceris

Citataaleks parašė:
Ir jos reguliuonja voztuvus?
parenkant  saibu stori sureguliuojamas voztuvu tarpelis

aleks

rytais uzvedant iki 5s girdisi toks klaksejimas kaip kompensatoriu.bet manau kad cia smulkmena.rytoj keiciant tepalus reikes nusipirkt gera tepalo filtra.

horn

Citataaleks parašė:
rytais uzvedant iki 5s girdisi toks klaksejimas kaip kompensatoriu.bet manau kad cia smulkmena.rytoj keiciant tepalus reikes nusipirkt gera tepalo filtra.
gal nemušit dėl reklamos, bet geriausi ir vieni pigiausių filtrai tepalui yra toyotiniai, kurie turi net 1,5 karto daugiau filtruojančios medžiagos nei bet kurie kiti. Kaip suprantat-kuo daugiau filtruojančios medžiagos, tuo lengvesnis alyvos prasiskverbimas per filtrą ir tuo ilgiau filtras neužsikemša. Pats perku tepalo filtrą toyotinį, o kitus kaip papuola.

aleks

katana7

Citatahorn parašė:
Citataaleks parašė:
gal nemušit dėl reklamos, bet geriausi ir vieni pigiausių filtrai tepalui yra toyotiniai, kurie turi net 1,5 karto daugiau filtruojančios medžiagos nei bet kurie kiti. Kaip suprantat-kuo daugiau filtruojančios medžiagos, tuo lengvesnis alyvos prasiskverbimas per filtrą ir tuo ilgiau filtras neužsikemša. Pats perku tepalo filtrą toyotinį, o kitus kaip papuola.
Toyota, kaip ir kiti gamintojai patys filtrų negamina, jiems kažkas (gal MANN, Knecht ir t.t.) juos pagamina ir supakuoja į firminę pakuotę.

egariukas1

Citatadzonas parašė:
CitataNera pas d4d varikli kompensatoriu,saibom reguliuojasi voztuvai.
Siaipjau tos "saibos" ir yra kompensatoriai, tik aisku nehidrauliniai
Kompensatoriai negali buti ne hidrauliniai,seip jau tos saibos vadinasi kumstelias

eceris

drysciau priestarauti del kolegos issakytos minties kad "saiba" tai kumstelis. nezinau kaip ivardinti lietuviskai, bet kumstelius turi tik velenelis, kuris tas saibas kumsteliu pagalba nuspaudzia ar atidaro ar  uzdaro voztuvus. bet cia jau per daug lendam i teorija manau;)

horn

Citatakatana7 parašė:
Toyota, kaip ir kiti gamintojai patys filtrų negamina, jiems kažkas (gal MANN, Knecht ir t.t.) juos pagamina ir supakuoja į firminę pakuotę.
Aš žinau, kad pati toyota negamina, bet tas kas pagamina, juos gerai padaro, tikrai su jokiais man fram nepalyginsi. Perku kur toyotos dalys originalios parduodamos.

eceris

Citatahorn parašė:
Citatakatana7 parašė:
Aš žinau, kad pati toyota negamina, bet tas kas pagamina, juos gerai padaro, tikrai su jokiais man fram nepalyginsi. Perku kur toyotos dalys originalios parduodamos.
isduok kolega paslapti-kur kaune toytos dalim originaliom prekiauja? na neteko remontuot dar, bet ateiciai kad zinociau...

horn

negražu reklamuot, viena tik yra :)

eceris

o gal cia lietuviskumas sugrojo-as zinau ir niekam nesakysiu-ieskokis pats:D   gal tamstyte esi tas kuris cia apie sankabu su plaukiojanciu smagraciu stebuklinga sutvarkyma papigiai gyresi, o paklaustas niekam nepasake kas ir kaip-mol, profesine paslaptis:D

horn

Citataeceris parašė:
o gal cia lietuviskumas sugrojo-as zinau ir niekam nesakysiu-ieskokis pats:D   gal tamstyte esi tas kuris cia apie sankabu su plaukiojanciu smagraciu stebuklinga sutvarkyma papigiai gyresi, o paklaustas niekam nepasake kas ir kaip-mol, profesine paslaptis:D
Kaune autotoja, nebent žinai dar kažką. Dėl smagračių kažkada sakiau, kad pažįstami permeta į d4d nuo 2.0 benzininio avensio, aš pats ne meistras.

eceris

mind

Pastebėjimas toks, kaleno po truputį ir pas mane kompensatoriai. Alyva buvo Mobil 1 5W-40 ir kuo mažėjo tepalo lygis, tuo geriau girdėjosi. Tai vat , šiandien pakeičiau alyvą ,,CASTROL MAGNATEC C3" 5W-40, kaip ir baigėsi visi garsai, bus matyt kas toliau.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D