Þieminės padangos

Pradėjo EvaldasL, Spalis 17, 2012, 13:57:39 PM

« ankstesnis - sekantis »

dainilandija

Citataarytis parašė:
Manau nelabai protinga ziemai pirkti platesnes padangas nei gamintojas rekomenduoja.

zmogus klause ne tik padangos bet jam ir kaina svarbi, zinau gamintojo rekomendacijas tik kad 215/50r17 zymiai brangiau nei analogiskos 225/45R17, o del siauresniu ziema aisku kad geriau.

Kalapiziukaz

Citataarytis parašė:
CitataMindaugas_G parašė:
Turiu klausymeli gal kam teke eksploatuoti DUNLOP GRASPIC DS-3, labai jau ta kaina viliojanti. Kokiu pastebejimu ir pan.

Bent jau Dunlop Draspic DS-2 tikrai nekažką..
Teko bandyt Good Year Ultra Grip Ice+. Labai patiko.

Nesutikciau. As ant buvusio Lexuso su RWD ir dabartinio Avensio Dunlop Draspic DS-2 buvau uzmoves. Tikrai puikios minksto misinio padangos pagal kainos ir kokybes santyki, nei karto nebuvo pavedusios. Tevukas ant Nissan Almera DUNLOP GRASPIC DS-3 uzmoves, taip pat nesiskundimu neturi.

Avensius

DS-2 tikrai neblogos ant sniego ir košės, tačiau ant sauso ir šlapio asfalto dėl per nelyg minkšto mišinio turi ilgesnį stabdymo kelią ir nestabilumo pojūtį manevruojant. DS-3 neteko bandyti, bet teoriškai turėtų būti kažkiek geresnės už DS-2, nes naujesnis modelis. Dar labai patiko Vredestein Snowtrack 3 padangos, tik kelia šiek tiek daugiau triukšmo dėl simetrinio rašto.

MindaugasB

O kur gali permontuoti guma nebrangiai? Gal kas zino :) Vilniaus miestas
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Avensius

http://50garage.com/autoservisas-car-service/ kaina 60 Lt. su montavimu balansavimu ir uždėjimu ant automobilio

ketvirtasis

Goodyear UltraGrip 6  jau berots trečias sezonas dar nepavedė. Teko su jom iš Šiaulių su dalinai neveikiančiais stabdžiais parvažiuoti (vakuminis siurblys numiro). Ateity žieminės tik Goodyear ir tik naujos.

MND

Sia ziema ziuresiu kaip tek gyventi su Continental VikingContact 5 padangelemis.
Bent jau viking3 kaip padangomis buvau patenkintas ir ganetinai labai.

Padanga ziuriu kaip moteris - kiekvienam pagal skoni :D

Venza

Emiau ir as padangas is ebay : http://www.ebay.de/itm/251167638667?nma=true&si=QjDD%2BCvaVZG3Db%2F1bcJ%2BeDyuiCU%3D&rt=nc&_trksid=p4340.l2557&orig_cvip=true
 Pirma kart su dygliuotom teks pavazinet.Parasysiu savo pastebejimus po tikro plikledzio ar sniego (jeigu tokio sulauksim :D )Visa laika buvau pries,del triuksmo ir,kad kiemo trinkles isdrasko :@ .Gal reiks atsiprasyt... :)
 Emiau viena ismiera aukstesnes (priklauso 235/55 ),gal butu buve geriau 225/60,bet,kad nelabai is ko rinktis yra,o as nelinkes uz padangas tukstanciais moket ;)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

dtinas

su sitom vaziuosi kaip su dzipu:)

Venza

Butent to ir noreciau :) .Neperku tikro dzipo todel,kad man galioja posakis " kuo sustresnis dzipas,tuo iki traktoriaus toliau eit... " :D

Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

virme

Turėjau tokias, ant kelio laikosi gerai tik labai triukšmauja kai važiuoji pliku asfaltu.

MindaugasB

Bridgestone Blizzak Nordic. Gal kas važinėjo?
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

dtinas

Citatavirme parašė:
Turėjau tokias, ant kelio laikosi gerai tik labai triukšmauja kai važiuoji pliku asfaltu.

taip sitos triuksmingos, bet pas venza gera garso isoliacija turetu buti, tai si problemele greiciasiai atpuola :)

MND

asmeniskai bridgestone tai man vasarai ;)