Þieminės padangos

Pradėjo EvaldasL, Spalis 17, 2012, 13:57:39 PM

« ankstesnis - sekantis »

ryzhiulaukas

vasara ir žiema man asmeniškai Michelin ;)

MindaugasB

Visai ne to klausiu. Kas ką nusiperka, tas tam ir patinka. Koreliacija aiški jau senokai :)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

MND

CitataMindaugasB parašė:
Bridgestone Blizzak Nordic. Gal kas važinėjo?

asmeniskai ieskant konkretumo atsizvelgiu i testus, nu o kada bunu beveik apsisprendes tada dar publikos klausiu. Bet kaip kiekvieno igudziai skirtingi o taip pat ir transportas ta pati padanga gali pasirodyti skirtingai.

Bemsas

CitataVenza parašė:
 Emiau ir as padangas is ebay : http://www.ebay.de/itm/251167638667?nma=true&si=QjDD%2BCvaVZG3Db%2F1bcJ%2BeDyuiCU%3D&rt=nc&_trksid=p4340.l2557&orig_cvip=true
 Pirma kart su dygliuotom teks pavazinet.Parasysiu savo pastebejimus po tikro plikledzio ar sniego (jeigu tokio sulauksim :D )Visa laika buvau pries,del triuksmo ir,kad kiemo trinkles isdrasko :@ .Gal reiks atsiprasyt... :)
 Emiau viena ismiera aukstesnes (priklauso 235/55 ),gal butu buve geriau 225/60,bet,kad nelabai is ko rinktis yra,o as nelinkes uz padangas tukstanciais moket ;)

Jei nusipirkciau masina, apauta sitom padangom, tikrai varyciau guolius keisti :) Pravazumas tai zveriskas, bet ir triuksas toks - kad lyg visi 4 guoliai kaukia.

Venza

Gal as ju jau nebesidesiu... ,tiek prigasdinot :D .Kaip minejau,as pats buvau nusiteikes pries dygliuotas padangas del ju triuksmingumo ir kiemo dangos gadinimo.Bet gi reikia paciam del objektyvumo pavaziuot,kad galeciau visus uz ir pries sudeliot.Priedo sia ziema nusimato dvi keliones i Svedija pazvejot,o ir cia Lietuvoj,daznai tenka kaimo keliukais iki ezereliu kaip nors dasigaut,taigi triuksmas gal nenusvers pravazumo ;) .Dar,kaip minejau,ziemines padangas deduosi kai ateina ziema,o ne nuo lapkricio 1d. :) .Pernai ziema man kazkur sausio men.atejo ir baigesi kovo men. :D .                                                                                                Kai pavazinesiu su jom,butinai aprasysiu savo ispudzius,o jeigu dygliai uzknis,islupinesiu juos :D
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

z1

Užsidėjau 215/55R17 Michelin X-Ice Xi3 98H XL. Aukštesnės 1cm nei 215/50R17. Važiuoja puikiai, posparnių neliečia. Čia variantas norint išvengti pramuštų padangų dėl Lietuviškiems keliams būdingų duobių, nes abu variantai kainuoja panašiai, o aukštesnė padanga tiek tvirtesnė (98, XL), tiek turi didesnį atstumą iki ratlankio.

tamagochi

CitataVenza parašė:
 Gal as ju jau nebesidesiu... ,tiek prigasdinot :D .Kaip minejau,as pats buvau nusiteikes pries dygliuotas padangas del ju triuksmingumo ir kiemo dangos gadinimo.Bet gi reikia paciam del objektyvumo pavaziuot,kad galeciau visus uz ir pries sudeliot.Priedo sia ziema nusimato dvi keliones i Svedija pazvejot,o ir cia Lietuvoj,daznai tenka kaimo keliukais iki ezereliu kaip nors dasigaut,taigi triuksmas gal nenusvers pravazumo ;) .Dar,kaip minejau,ziemines padangas deduosi kai ateina ziema,o ne nuo lapkricio 1d. :) .Pernai ziema man kazkur sausio men.atejo ir baigesi kovo men. :D .                                                                                                Kai pavazinesiu su jom,butinai aprasysiu savo ispudzius,o jeigu dygliai uzknis,islupinesiu juos :D

Aš irgi dygliuotas pabandysiu šį sezoną Bridgestone Noranza. Turėjau nemalonios patirties kai Vilniuje, Þvėryne lygioje vietoje nuslydau, tai dabar renkuosi saugesnį variantą.

Venza

Parvaziavo mano padangos is vokieciu,savikaina labai nebloga,apie 300lt uz vieneta :) . Tik likau labai nustebintas kas gamintojas: MADE IN RUSSIA! :o .Taip ir nezinau ar cia dziaugtis,kad ne kinietiskos,ar liudet,kad ne suomiskos? :D
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Arunas_P

Parduodu Toyota Avensis 2,2 l skardinius ratlankius R16 su originaliais "kalpokais". Tel +604 11011.

Vygintas22

Sveiki noriu pirkti vasarinius r17 ratus ar galesiu uzdeti 225/55/R17 padangas ar nesilies jos i arkas ar kur kitur nes turiu 4 geras michelin vasarines padangas gal kas susiduret Avensis II

Toshis

As dejau 215/50/r17. Tokio dydzio kur tu sakei as abejoju, kad nesilies tau niekur i arkas. Nes snekejau su padangas pardavinejanciu vadybininku, sake ant antro avensio liestusi jei uzdetum 215/55/r17