"palydek mane namo" funkcija Avensiui

Pradėjo LTUaudrius, Spalis 17, 2012, 15:30:54 PM

« ankstesnis - sekantis »

Bemsas

Tai Toyotom reikia 3 lygio signos. Gamykline atitinka 3 lygi. Kam deti dar papildoma ?

dainilandija

Gamykline buna be sirenos o 3 lygis reikalauja garsines sirenos.

Bemsas

Citatadainilandija parašė:

Dar neteko matyti gamykliniu  signalizaciju be sirenos :D

gisas

Citatabemsas parašė:
Citatadainilandija parašė:

Dar neteko matyti gamykliniu  signalizaciju be sirenos :D
ten ne signalizacija ten imobilaizeris su centriniu, aš dėjau tik dėl garsinės sirenos ir smūginiu davikliu(kad vėl valytuvų ir moldingų nepavogtų) :)
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

dainilandija

S_Kulikauskas

Citatagisas parašė:
Citatabemsas parašė:
Na kiek zinau signos buna pultelines arba adaptyvines. E50 pulteline ir niekada nemaciau valdomos originaliu raktu.
kai pirkau signalizacija  man pardavėjas irgi sakė, kad neimanoma prijungti ;) bet viskas veikia puikiai, pats Gallant matė, kad viskas rakinejas ir sirena veikia :)

O tu isitikines, kad ji veikia? Bandei ijungus signalizacija atidaryti duris su raktu (Imituoti - tipo vagys spynele prasuko).

Jai viskas dirba, tai gausi man papasakoti kaip ten pajungta, ir as taip pasijungciau.

gisas

CitataS_Kulikauskas parašė:
Citatagisas parašė:
Citatabemsas parašė:
Na kiek zinau signos buna pultelines arba adaptyvines. E50 pulteline ir niekada nemaciau valdomos originaliu raktu.
kai pirkau signalizacija  man pardavėjas irgi sakė, kad neimanoma prijungti ;) bet viskas veikia puikiai, pats Gallant matė, kad viskas rakinejas ir sirena veikia :)

O tu isitikines, kad ji veikia? Bandei ijungus signalizacija atidaryti duris su raktu (Imituoti - tipo vagys spynele prasuko).

Jai viskas dirba, tai gausi man papasakoti kaip ten pajungta, ir as taip pasijungciau.
ispyrus i rata ar sutrenkus kebula kaukia. atidaryt duru nebandziau, kazkaip nelabai aktualu, man reikia kad nulaupytu nuo kebulo daliu, bet manau tikrai galima pajungti, nes pazystamam ant BMW ir opleio taip pat pajunge tai tirkai veikia, bandem
Avensis '04 2.0D-4D

S_Kulikauskas

Matai kodel as suabejojau, nes gal galima kaskaip nuo centrinio valdymo impulsu pajungti, bet kazin ar atidarant duris atsuktuvu nebus isjungiama signalke, nes centrinis ir atsuktuvu atrakinant isduoda impulsa.

gisas

Matai kodel as suabejojau, nes gal galima kaskaip nuo centrinio valdymo impulsu pajungti, bet kazin ar atidarant duris atsuktuvu nebus isjungiama signalke, nes centrinis ir atsuktuvu atrakinant isduoda impulsa.

va kai pasakei dabar prisiminiau, sake reikia det dar po viena mygtuka prie duru, nes dabar butu taip kaip tu sakai, prasukus spynele atisrakina centirinis, o siganlizacija veikia nuo jo. man buvo sakes nupirkt ir susidet tuos mygtukus, bet minejo kad nepatikima ir daug darbo, tai tokiu atveju reikia det adaptyvine.
Avensis '04 2.0D-4D

S_Kulikauskas

Na siaip yra ir kitas metodas. Isardei duris ir atjungiai , kad nuo rakto centrinis nesivaldytu, bet sau as taip nedaryciau :), nes mano nuomone tai masinos lauzymas. O kaikuriems modeliams tai gali baiktis tuom, kad kada nors nusedus akumui teks koki stikla isbelsti :) .

Zodziu tavo metodu man pasinaudoti neteks, bet siaip idomu kaip ten pas tave pajungta. Gak gali pas ta vaikina kada uzklausi, ka prie ko pajungia, kad toks rezultatas gaunasi.

gisas

Na siaip yra ir kitas metodas. Isardei duris ir atjungiai , kad nuo rakto centrinis nesivaldytu, bet sau as taip nedaryciau :), nes mano nuomone tai masinos lauzymas. O kaikuriems modeliams tai gali baiktis tuom, kad kada nors nusedus akumui teks koki stikla isbelsti :) .

Zodziu tavo metodu man pasinaudoti neteks, bet siaip idomu kaip ten pas tave pajungta. Gak gali pas ta vaikina kada uzklausi, ka prie ko pajungia, kad toks rezultatas gaunasi.
tas vaikinas(~50metu)  man masinos laidus atseke,kas impulsa duotu.
isardziau e50 siganlizacijos pulteli ir prie uzrakinimo atrakinimo mygtuku prijungiau laidus, , uzrakinus masina per rele impulsa gauna uzrakinimo mygtukas(ant e50) pultelio ir ijungia signalizacija, atakinus gauna e50 atrakinimo mygtukas ir signalizacija atsijungia. stai ir visa gudrybe, kas genialu tas paprasta ar kaip ten sakoma :D siaip yra ir atsarginis e50 pultelis signalizacija galiu jungineti ir su juo, tik durys neatsirakins. Tingiu skaityt ka parasiau, tikiuos be klaidu :D keli diodai reles ir vsio
Avensis '04 2.0D-4D

S_Kulikauskas

Nu jo, taip ir as mokesiu :). Beje turejau tokia minti kazkada ir as bet susilaikiau.

Dekui uz info ;) .

GALLANT

Citatagisas parašė:

isardziau e50 siganlizacijos pulteli ir prie uzrakinimo atrakinimo mygtuku prijungiau laidus, , uzrakinus masina per rele impulsa gauna uzrakinimo mygtukas(ant e50) pultelio ir ijungia signalizacija, atakinus gauna e50 atrakinimo mygtukas ir signalizacija atsijungia. stai ir visa gudrybe, kas genialu tas paprasta ar kaip ten sakoma :D siaip yra ir atsarginis e50 pultelis signalizacija galiu jungineti ir su juo, tik durys neatsirakins. Tingiu skaityt ka parasiau, tikiuos be klaidu :D keli diodai reles ir vsio

nebuciau taip sugalvojas, rimtai cia gera mintis.....

gisas

CitataGALLANT parašė:
Citatagisas parašė:

nebuciau taip sugalvojas, rimtai cia gera mintis.....
sugalvoti gali bet ką, tik reikia laiko, o dar daugiau laiko reikia tai įgyvendint, kol studentas buvau ir turejau reno tai visokiu nesamoniu buvau ten pridaręs, dabar nėra kada :(
Avensis '04 2.0D-4D

Bemsas

Na man tai tos lietuvskos signalizacijos nelabai. Rusiskos zymiai gerenes Sheriff. ir kokybe gerense ju, ir suportas gerei veikia. Ant vienos masinos niekaip negalejau uzevdimo pastatyti, tai suportas pagal pozymius pasake, kokia varza reikia pakeiti bloke ir viskas veikia. :)

As aplamai paskutiniu metu "alergiskas" lietuviskom prekem. Nemaciau dar nevienos tinkamos. Kiniskos ir tai geresnes. Net lietuvskas brangias grindjuostes grazinau i parduotuve ir paemiau pigesnes lenkiskas, kurios buvo zymiai kokybiskesnes.