Kartais įdomiai kuriasi kai šalta

Pradėjo LG, Lapkritis 07, 2012, 12:10:54 PM

« ankstesnis - sekantis »

LG

Citataarunaskeras parašė:
Esu jau keleta kartu rases, pasikartosiu dar karta, gal kam pades. Pabandykit kurdami masina paspausti du kartus START mygtuka, kad isijungtu degimas, po to palauke kokias tris sekundes nuspausti  sankaba ir STARS mygtuka, kad masina uzsikurtu. Bent jau maniske tada kuriasi is puses apsisukimo.Jeigu ne pades tada jau ieskokit bedu kitur, gal tada kuras  nuseda.

šiandien pasibandžiau - užkūrė be problemų. lauksiu kai bus vėsesnis rytas - tada gal bus aiškiau. šiandien - 7C, tai pagal tavo būdą - užkūrė iš karto.
Toyota Avensis
2010 m. 2.0L D4D 93 kW

Farmeris

prieš kurdamas pabandyk papumpuoti kura su pompele virš viltro...sako megsta ten vožtuvas praleisti atgal i baka..ko pasekoje nusėda kuras..:|
Corolla Verso.

spyglys

CitataLG parašė:
Citataarunaskeras parašė:
Esu jau keleta kartu rases, pasikartosiu dar karta, gal kam pades. Pabandykit kurdami masina paspausti du kartus START mygtuka, kad isijungtu degimas, po to palauke kokias tris sekundes nuspausti  sankaba ir STARS mygtuka, kad masina uzsikurtu. Bent jau maniske tada kuriasi is puses apsisukimo.Jeigu ne pades tada jau ieskokit bedu kitur, gal tada kuras  nuseda.

šiandien pasibandžiau - užkūrė be problemų. lauksiu kai bus vėsesnis rytas - tada gal bus aiškiau. šiandien - 7C, tai pagal tavo būdą - užkūrė iš karto.

Toks cia ir budas - pakaitinimo zvakes du kartus pasildo. Nieko slapto ir ypatingo sitam metode nera.

Farmeris

seip net jei ir nedega pakaitinimo lemputė skidelije.. žvakes visvien kaitina..čia kai atvėses buna variklis (nežinau iki kiek :D) ..patikrinau su paprastu indikatoriumi..:)
Corolla Verso.

S_Kulikauskas

Taip ir iskart pradejus sukti starteri vel kaitinamos, mazdauk apie pora minuciu, kol variklis apsyla.

Tai visko gali buti, kad vadinamas "post" kaitinimas neisijungia vat todel taip sunkiai ir kuriasi.

Pabandymui prie kaitinimo magistralinio laido prijunk lempute ir stebek kas vyks ijungus degima, kuriant ir uzkurus.

egariukas1

Vyrukai,kokios zvakes CR dyzeliui prie pliusines temperaturos?Nusuk laida nuo zvakiu,nepasikeis kurimasis.Mano senolis avensis panasiai kuresi praeita ziema,kai buvo 34 salcio,tada kuro jau neispurskia purkstukai normaliai,o situ atveju pirmiausiai ziureciau kuro nusedima,po to matuociau kompresija,nes jei pakartotinis pasildymas padeda,galima itarti kad jos nekazi kas like,paskutiniu atveju traukciau purkstukus.

S_Kulikauskas

Na tai pradzioje du paprasti testai:

1-as pries kuriant pameginti uzpompuoti.
2-as prijunkti ant kaitinimo lempute ir paziureti

Tai nieko nekainuoja ir daug pasako.

Na, o jai nei vienas nepasitvirtins, tai tuomet jau brangesni tikrinimo metodai prasideda.

egariukas1

Taip,pradziai paprasciausi dalykai,galima skaidria zarnele pajungt ir ziuret,ar nenuteka kuras i baka,veliau ja pakeist i normalia,nes pasalus ji kieteja ir pradeda traukt ora.Kompresijos matavimas neturetu buti labai brangus,isuka zvakes,purkstuku traukt nereikia kaip seniau

Gedska

identiskas kurimasis kaip pas mane buvo.uzteko pasikeisti kuro filtra.Dabar kuriasi be problemu nesvarbu kiek pastovejus.

Labaniukas

Pas mane taip pat kartais ožiuojasi, tiktai labai keista - žiemą be jokiu priedu kuresi (-28). Man si beda atsirado tik velu pavasari, vasara nieko, atsalus vel pradejo kartais durniuot. Del purkstuku abejoju, nes pilu tik statoil D fortis plius. Gal tikrai reiktu kuro filtra pasikeisti ir tada ziureti. Tiesa, koks geriausias kuro filtras ir kokios kainos.

Farmeris

CitataLabaniukas parašė:
Pas mane taip pat kartais ožiuojasi, tiktai labai keista - žiemą be jokiu priedu kuresi (-28). Man si beda atsirado tik velu pavasari, vasara nieko, atsalus vel pradejo kartais durniuot. Del purkstuku abejoju, nes pilu tik statoil D fortis plius. Gal tikrai reiktu kuro filtra pasikeisti ir tada ziureti. Tiesa, koks geriausias kuro filtras ir kokios kainos.
filtra pirkau AIKO Japoniškas kaina kažkur virš 40lt..;)
Corolla Verso.

Paulius070707

pas mane tai uzsikurus kokias 2 sekundes padirba ant labai zemu apsuku ,ir tik paskui skydelio apsvietimas isijungia ir variklis pradeda dirbt normaliai, ar cia normalu? ir kuriasi ne is puses apsisukimo bet po 1.5 sekundes,tikiuosi ziema sis dalykas nepaumes:)
Corolla verso 2.0d 85kw

LG

CitataS_Kulikauskas parašė:

Na, o jai nei vienas nepasitvirtins, tai tuomet jau brangesni tikrinimo metodai prasideda.

toks klausimas: kurioj vietoj kuro filtras? avensyj lengviau rast buvo :( ar nėra kur po mašina kuro filtras?
Toyota Avensis
2010 m. 2.0L D4D 93 kW

GALLANT

Bent jau pas paprasta Corola (ne verso) tai ten pat, kalbu apie D4-D.

Farmeris

CitataLG parašė:
CitataS_Kulikauskas parašė:

toks klausimas: kurioj vietoj kuro filtras? avensyj lengviau rast buvo :( ar nėra kur po mašina kuro filtras?
kaip cia tau pasakius ...ziurek kur slanga eina nuo oro filtro link turbinos...tai ciut žemiau...šalia stabdziu 'puslės'..juoda tablėtė .. ten pompelė..apačioje filtras..;)
keiciant reikai išimti oro filtro dėže ir imti kuro filtra su visu korpusu...bent man taip lengviau buvo..:D
Corolla Verso.