Kartais įdomiai kuriasi kai šalta

Pradėjo LG, Lapkritis 07, 2012, 12:10:54 PM

« ankstesnis - sekantis »

Labaniukas

Na va, galiu parasyti ir as. Kaip jau minejau buvau nuvares masina i autotoja. Tai perrese softa. Tikrai padejo. Buvo -14, tai is pirmo apsisukimo be problemu kuresi, kuresi lengvai ir po ilgesnio pastovejimo (2 paru). Tikiuosi taip bus ir toliau. Tiesa, uz softo perrasyma, pakaitinimo zvakiu patikrinima bei purkstuku patikrinima sumokejau 130 lt.

Gmc

Smagu girdet, bet tikrai is pirmo apsisukimo? :V Nes cia CR, tai man nei nauja Corsa nei Toyota niekada is pirmo nesikure :)

Farmeris

CitataGmc parašė:
Smagu girdet, bet tikrai is pirmo apsisukimo? :V Nes cia CR, tai man nei nauja Corsa nei Toyota niekada is pirmo nesikure :)
matyt lygina su prieš tai buvusiu birbinimu..:D
Corolla Verso.

progys

CitataLabaniukas parašė:
Na va, galiu parasyti ir as. Kaip jau minejau buvau nuvares masina i autotoja. Tai perrese softa. Tikrai padejo. Buvo -14, tai is pirmo apsisukimo be problemu kuresi, kuresi lengvai ir po ilgesnio pastovejimo (2 paru). Tikiuosi taip bus ir toliau. Tiesa, uz softo perrasyma, pakaitinimo zvakiu patikrinima bei purkstuku patikrinima sumokejau 130 lt.

Įdomu Avensiui padėtų? Nes tik atšilo oras - pradėjo kurtis puikiai, kai tik daugiau nei -10 sunkiai užsiveda. Be to kažkur girdėjau, kad atseit Toyotos ECU apsaugotas nuo softo programavimo - užkoduotas ir neįmanoma jo perrašyti. Tai nesuprantu ką ten Autotoja perrašo. Gal gali kas nors detaliau pakomentuot?

diagnostikas

perrasyt softa galima tik su originalia dylerine iranga. skirtingai nei das auto

vytska

Perrasymas tai manau nera esamos programos taisymas, o kitos standartines toyotos programos irasymas, cia kaip windows vista istrint o vietoj  jos irasyt windows 7. O apsaugota tai ta prasme kad nera imanoma esamos programos koreguot norint pvz. pakelt variklio galinguma ar pan. na gal kas tiksliau pakomentuos.
vytska

progys

Citatavytska parašė:
Perrasymas tai manau nera esamos programos taisymas, o kitos standartines toyotos programos irasymas, cia kaip windows vista istrint o vietoj  jos irasyt windows 7. O apsaugota tai ta prasme kad nera imanoma esamos programos koreguot norint pvz. pakelt variklio galinguma ar pan. na gal kas tiksliau pakomentuos.

Maždaug supratau :) dėkui

Farmeris

Citataprogys parašė:
CitataLabaniukas parašė:

Įdomu Avensiui padėtų? Nes tik atšilo oras - pradėjo kurtis puikiai, kai tik daugiau nei -10 sunkiai užsiveda. Be to kažkur girdėjau, kad atseit Toyotos ECU apsaugotas nuo softo programavimo - užkoduotas ir neįmanoma jo perrašyti. Tai nesuprantu ką ten Autotoja perrašo. Gal gali kas nors detaliau pakomentuot?
o šiaip daugiau viskas tvarkoje? gal ne tame bėda kad nesikuria??
Corolla Verso.

LG

mano problema buvo, kad kuriant auto krisdavo kuro slėgis. galutiniam variante po visų diagnostikų ir tikrinimų viskas baigėsi degalų vožtuvo keitimu + variklio programos keitimu. Po tvarkymų tokių problemų kaip pirmam mano video nebėra, matysim kaip seksis ateityje.
Toyota Avensis
2010 m. 2.0L D4D 93 kW

AVENSIS D4D CHIP

Citataprogys parašė:
CitataLabaniukas parašė:

visiems AD varikliams padeda progrmos perasimas,ECU gali perasyti bet negali koreguoti programos t.y. cipuoti;)

progys

CitataFarmeris parašė:
Citataprogys parašė:
CitataLabaniukas parašė:

o šiaip daugiau viskas tvarkoje? gal ne tame bėda kad nesikuria??

Na daugiau problemų bent pas mane nėra - tik, kad prie -12 sunkiai kuriasi, tik iš kelinto karto užsikuria :) Tai jei grįš šalčiai reiks perrašyt softą.