laikrodis pastoviai vėluoja

Pradėjo barzda, Lapkritis 20, 2012, 09:26:02 AM

« ankstesnis - sekantis »

Naujokas

Ne i tema,
ar pas jus avensyje avarinio mygtukas sviecia ar ne?

gisas

CitataNaujokas parašė:
Ne i tema,
ar pas jus avensyje avarinio mygtukas sviecia ar ne?
taip;)
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

gisas

prisikaitau forume visokiausių "bėdų", po ir mane jos pradeda kankinti :@
pasižėjau ir pas mane 2min paklaida. nors niekad tai netrukdė, aną dieną paskaičiau kaip kažkas skundės kad neapšviestas veidrodžių užlenkimo mygtukas, tia ir tas man pradėjo kliūti, nors anksčiau be problemu jį rasdavau. :D
P.S darbinej škodoj nuolat viena minute laikas atsilieka  
Avensis '04 2.0D-4D

MND

jo bliam prisiskaitai paskui ieskai sik...je vieversiu.... asmeniskai svarbu kad tvarkingai vaziuotu knopke ne esme ;)

barzda

na tai ačiū vykusiam toyotos modeliui... jei tik tokios bėdos...tai važiuot ir džiaugtis...ale apie ką daugiau bekalbėt...:)

Farmeris

ryt žiurėsiu ar Corollai Verso irgi Big Benas vėluoja,...:D
Corolla Verso.

spyglys

Siaip chebra, pas mane irgi veluoja... Nedaug, bet i puse metu pataist reikia kokias 3 min:|

Ir siaip, as megstu 5 min paskubint, po puses metu ziuu, jau atsilieka kazkiek...

snerkalt

Pas mane irgi veluoja 2 min., pastoviai perstatineju :) visada padarau, kad atsiliktu 2 min. bet per menesi vel reikia taisyti.

virme

Yra radijoms tokia funkcija RDS, per kurią iš radijo stoties (žinoma ne iš visų)  pvz.LR perduodama kažkokia informacija tuo pačiu ir laikas. Pagal tą informaciją yra nustatomas automatiškai ir laikrodis mašinoje. Jei tas laikas perduodamas iš radijo stoties yra netikslus, tai ir bus jis toks, koks perduotas iš stoties kiek mes tą laiką ir bekoreguotume. Tai daroma todėl kad įvažiavus į kitą laiko juostą nereikėtų perstatinėt laikrodžio rankiniu būdu. Norint kad to nebūtų, reikia išjungti RDS, bet ne visuose radijo imtuvuose yra tokia galimybė.

MindaugasB

Kaip dabar surasti kuri stotis šūdiną laiką rodo? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

gisas

Citatavirme parašė:
Yra radijoms tokia funkcija RDS, per kurią iš radijo stoties (žinoma ne iš visų)  pvz.LR perduodama kažkokia informacija tuo pačiu ir laikas. Pagal tą informaciją yra nustatomas automatiškai ir laikrodis mašinoje. Jei tas laikas perduodamas iš radijo stoties yra netikslus, tai ir bus jis toks, koks perduotas iš stoties kiek mes tą laiką ir bekoreguotume. Tai daroma todėl kad įvažiavus į kitą laiko juostą nereikėtų perstatinėt laikrodžio rankiniu būdu. Norint kad to nebūtų, reikia išjungti RDS, bet ne visuose radijo imtuvuose yra tokia galimybė.
jei laikrodis tikslinasi laika pagal radiją, kodėl tada pats nepersistato kai persukam laikrodį(vasaros/žiemos laiku)? radija tai teisingą rodo...
Avensis '04 2.0D-4D

virme

Nežinau kaip ten su gamykliniais radioimtuvais, bet pas mane paprasčiausias Panasonikas pats laiką persistato iš žiemos i vasarą ir atvirkščiai. Manau gamyklinėse tuo labiau tokia funkcija turėtų būt.

Farmeris

Citatavirme parašė:
Nežinau kaip ten su gamykliniais radioimtuvais, bet pas mane paprasčiausias Panasonikas pats laiką persistato iš žiemos i vasarą ir atvirkščiai. Manau gamyklinėse tuo labiau tokia funkcija turėtų būt.
patikslinimui..persistato kur? radijuje ar ant prietaisų skidelio esantis laikrodis??:)
Corolla Verso.

virme

Aš kalbu apie radioimtuvo skydelį, ups nesupratau, atsiprašau.  

tamsa

Citatavirme parašė:
Yra radijoms tokia funkcija RDS, per kurią iš radijo stoties (žinoma ne iš visų)

sitokios technikos vingrybes toyotoj gal ir atsiras dar po 10 metu, kaip kad uzlenkiamas raktelis tik naujuose modeliuose atsirades, kai jau skodoj buvo pries kokius 7 metus o lagunoj jau tada buvo start/stop mygtukas:) kitas dalykas, lietuvoj laikrodziai stotyse veikia kiek skirtingai, tai ju butume pastebeje, kad laikrodis persivercia atgal kada.