didzioji navigacija

Pradėjo pinokis, Gruodis 12, 2012, 16:59:19 PM

« ankstesnis - sekantis »

pinokis

priedu ten prie jos nera ir nebuna tik gps antena. sumokejau 400lt, pirkau siauliuose. neatsipaistau kaip navigacija paleisti. esu siauliuose apskriti o rodo kad panevezy. rodo miestus gatviu ne. tik dabar galvoju ar antena pajungiau.

Bemsas

Turbut antenos nepajungei. Ar blogai pastatei ja. Virs antenos neturi buti jokio metalo. Palydovo spinduliai eina tik per plastmase ir stikla.

pinokis

galejau antena ir nepajungti nes idejau, paskui vel isemiau vel idejau ir galejau napajungti. o gali buti taip jai antena nepajungta rodyti miestus o gatviu nerodo. tik didieji miestai ir daugiau nieko nepiesia. kaip vaziuoju ten ekrane kazkas vartosi

Saulius SSS

paziurek ant ekrano kai ijungtas zemelapis kairiajame virsutuniame kampe rodo tipo kopmpasa,zemiau masteli,dar zemiau turi rasyti GPS ir dar zemiau TMC.jeigu tarp mastelio is TMC yra tarpas tai reiskia ,kad GPS signalo navi negauna.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

pinokis

reik eit paziureti. ka ten rodo ko nerodo :)

spyglys

Citataketvirtasis parašė:
Citataspyglys parašė:
Nu jo, idomu, ar jis tik bloka navi nupirko, ar ir visus priedus prie jos.
Nėr ten jokių priedų tik GPS antena ir 2 DIN magnetola. Dabar saugok savo mašiniuko langus nuo kokių narkomanų. Tfiu-tfu-tfu, kad neprišnekėčiau, nes tik tokie ir jama, savame mašiniuke pakeičiau tvirtinimo varžtus, vetoj 10 mm įndėjau atsukamus su šestigranikais ir visi varžtai skirtingi. Galvos suapvalintos, su replėm nepaimsi plius ir snukis nusiima. Kai ant gatvės palieku "ramiau miegasi".

Tam yra kasko, jei nebutu, tada jo, jau gal galvociau, kaip ka ir kur privirint.

pinokis

na tokio zenklo kaip gps tikrai nerodo. ir dar gal pas mane per senas kompaktas e11

pinokis

ideciau nuotrauka ka ten rodo tik nezinau kaip tai padaryti :)

S_Kulikauskas

dek cia, o paskui nukopini ir atsiunti nuoroda

http://www.part.lt/

pinokis

http://www.part.lt/perziura/8fff0679df9b058ee6754d099f9008e0395.jpg   na jai pasileis tai idedu nuotrau kas ten pas mane dedasi su ta navi

S_Kulikauskas

ketvirtasis

Citataspyglys parašė:
Tam yra kasko, jei nebutu, tada jo, jau gal galvociau, kaip ka ir kur privirint.

Ateini ryte, skubėdamas darban, žiū nėra lango nėra magės. Ir prasideda nervai, lakstymai, sugadinta diena, geram pusdieniui pavėluota į darbą, sušikta nuotaika. Plius visokios frančizės, klausimas kas tai kompensuos
Ir dar kasko ar padengia išlaidas užu magikę jei ne originali ir už ratukus.

pinokis

palaukit chebryte apie vagimus as neklausiau. as prasiau pagalbos kas galetu buti jai nepilnai veikia. o del kasko tai draudimas draudzia langus, draudzia mages,draudzia ratus, tik tada butinai daro nuotraukas. bet geriausias budas nuo vagiu yra nedet nieko jai bijot.

spyglys

pinoki - as asmeniskai manau, kad nepagauna GPS rysio, kadangi zemelapis kazkoks yra, mage veikia, fuksuota paskutine vieta pries atjungima.

ketvirtasis - nervuotis gali pradet ir lygioj vietoj, kad ir del kamsciu vaziuojant i darba. Jau geriau kasko, nei nera kasko ir islupta mage. O kasko kompensuoja viska, kas gamykliska pagal VIN + kas gerai, visas vaiku kedutes, ka jau spejo islupt is antros auto.

Saulius SSS

pinoki,pas tave negaudo gps.ten tam mažam tarpe tarp 8 km ir TMC turi būti užrašas GPS. Jei antena pajungta gal nutrūkęs laidelis prie  fyškės. Aš turiu naują anteną mokėjau £10 ebay tikrai veikiančia,nes buvau pajunges.atiduočiau už švyturio pakuotę.bet per toli esu. mačiau ten ir iš vilniaus pardavinėja.tai dar pigiau,gal už£8. nebūtinai ji turi būti originali.gryžęs namo nufotkinsiu ir įmesiu kaip turi atrodyti tas užrašas GPS ir kokia antena tinka.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai