XENON ilgosios

Pradėjo GALLANT, Kovas 10, 2009, 14:43:58 PM

« ankstesnis - sekantis »

GALLANT

Susiduriau su tokia beda, isidejau XENON lemputes i trumpasias sviesas H7, galvoju, kad ir ilgu reiktu tokiu pat, taciau yra beda, ilgosios H1, bet nesijungia tiesiai prie laidu o dedasi i toki plastmasini perejima, kuris jau jungiasi su laidais. Gal kam nors teko susidurti su tokiu reikalu. Arba gal patartumete kokias geresnes lemputes (halogenines) deti, kad sviestu padoriau ir baltumas, butu artimas 5000K. Bandziau NARVA 4700K tokios melynos, tai labai jau geltonai sviecia palyginus su XENON. Gal kas esat bande PHILIPS BLUE VISION, arba OSRAM NIGHT BREAKER.
TOYOTA AVENSIS 2004m

Memelis

Pas mane irgi trumpos yra xenon. Pradzioje masciau, kad reikes kada isideti ir ilgas xenon, taciau dabar pamaciau kad nera jokio reikalo. Visu pirma, pas mane ir taip ilgos sviecia labai gerai, visu antra, kad nematau kur su tomis ilgomis vazineti. Labai retai kur tu gali tas ilgas isijungti, pastoviai tenka trumpomis vazineti tai nebesuku sau galvos. Pas mane PHILIPS BLUE VISION yra pazibinciu lemputes. Kad maziau skirtusi nuo xenonu. Taciau skirtumas vis vien yra, nors nepalyginsu su pories tai buvusiomis, ypac kai viena pakeiti ir palygini su priesinga. Tiksliausiai tai LED lemputes atkartoja xenon, gal kada reikes isidet, taciau tik tas, kur keli diodai yra, nes kur po viena tai nieko gero.
http://www.a2g.lt/index-8.html
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

zally

Sakykit ar isidejus tokius xenonus technikine apziura galima praeiti?
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

GALLANT

Tksliai nezinau, bet nesenai bendradarbis pravare ketvirta bulka (A4) su lesinem lempom savo eiga, be $, tai manau savaja tureciau pravaryt, asmeninius ispudziu galesiu pasakyti tik geguzes men.
To Memelis: pazibincius as irgi isidejau LED is www.ebay.com parsisiunciau. O kokios pas tave ilgu lemputes stovi ?

Memelis

Ilgos pas mane originalios dar stovi. Nekeiciau ju dar.

kubilas

:@)[/b]

wisper

Del spiginimo, tai dar daug priklauso kokias desiesi, jei EcoVision (Philips) - jos +10% daugiau sviesos, nera taip blogai, jei  X-treme Power (Philips), cia jau nekas, +80%, tada ir as akmeni mesiu. Karta vaziuojant nakti i Kauna teko susidurti su vienu Xenon vairuotoju, maniau jis su ilgom, tad ir as jam mirgtelejau, tada ir jis isijunge ilgas, kurios buvo geltonos ir tikrai maziau spigino nei tie jo Xenon, tuo viskas nesibaige, "mirgtelejes" jis ir vel isijunge "trumpas", o as vos i griovi nenusukau, tada jei buciau turejes akmeni - jis butu neturejes stiklo, bet teko vaziuot toliau riaumojant riebius zodzius :@
Jei automobilis trukdo šeimai, reikia mesti... ... šeimą... :)

Toyota Avensis I 1.6l. 81kW.

[

GALLANT

Tai jei sviesos nesureguliuotos, tai akins bet kokios lemputes. As del to ir noriu i ilgasias susideti XENON, kad viskas butu ok, o nedarau taip kaip kiti, kad i trumpas isideda xenonus ir jas pasikelia, kad ilgu nereiktu. As irgi pries tokius, tvarka turi buti visur.
P.s dazniausei akina kitaiskos tiuningines faros, kai buna sudetos, vakar i 3guoli dejau xenonus, tai vienas sviete i kaire, kitas i virsu. O originaliose lempose, jei viskas gerai sureguliuota, nieko blogo nera.
Beto tema jug ne apie tai.......

Memelis

Pas mane irgi neorginalus stovi. Nesutinku, kad maniskes akina atvaziuojancius vairuotojus. Visu pirma, pas mane yra lesiniai zibintai, kurie lauzia sviesa ir jos taip neiskaido kaip reflektoriniai. Xenon'u nebuna be lesiu. Visu antra, kai dejome lemputes, tai zibinto korpuse yra net vieta padaryta xenono blokeliui ir lempa vizualiai visai nesiskiria nuo originalo xenonu. Trecia, kad man niekada niekas nemirksi kai vaziuoju su trumposiomis sviesomis, vadinasi neturi skundu. Pats tikrai sutinku ne viena auto, kurios tikrai akina. Pagrinde tai buna i reflektorinius zibintus ideti ir nesureguliuoti xenonai. Patys ideda, patys uzkelia ir gaunasi nesamones. Pazistamas vare tech. apziura, tai pas ji reflektoriniai zibintai ir xenonai, tai nepraleido. Issieme ir praejo. Su lesiniais zibintais kad ir neorginaliais tech. apziura praeina laisvai.

kubilas

atsiprasau,wisper,bet uzknisa tie pigus xeno zibintai,ar ne -juk is tikro:)

kubilas

ir is tikro-jeigu gana $masinai-tai negi kitaiskas (kinishkas )lempikes reik susidet.pystelk normalias ir vazinek laimingas,ir nereiks tex APZIUROJ DREBET:)

Vycka

Xenon i ilgas kaip ir netinka, nes jos normaliai sviesti pradeda ne is karto, o kai jau isiziebia ziurek jau isjungti reikia, nes priesais kas nors atvaziuoja :)

Vycka

Citatakubilas parašė:
ir is tikro-jeigu gana $masinai-tai negi kitaiskas (kinishkas )lempikes reik susidet.pystelk normalias ir vazinek laimingas,ir nereiks tex APZIUROJ DREBET:)
o kur tu matei nekitaiskus xenon zibintus? :)

Saulius SSS

aš tai išsiėmiau tuos "zenonus".tai db sklepe padėjau.niekaip kairės pusės neišėjo sureguliuoti.ilgų visai nereikėdavo.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

kaktusas

Citatakubilas parašė:

Pravdu sakai, kubilas, užknisa tokie su savo lampečkom, patys nedamato, tai dar ir kitus akina blyn