COROLA VERSO D4D 85kW kuro sąnaudos.

Pradėjo mvideolt, Kovas 12, 2009, 09:43:33 AM

« ankstesnis - sekantis »

mvideolt

Kokiais gerbiamieji skaičiais gyvenate, kokios Jūsų VERSO dyzelino sąnaudos?;)

Edvatronas

Na pas mane corolla ne verso, tai trasoj 5.3, mieste kazkas apie 7.5

MantasT

corolla verso D4D 85 kw.  autostrada 100 km/h - 4.5 l. Mieste 7.7l  Bendra rodo 6 l. atrodo graziai, bet nelabai noriu tuo tiketi. Uzsimesciau dar po 1 l del tikslumo

s-igi-s

CitataEdvatronas parašė:
Na pas mane corolla ne verso, tai trasoj 5.3, mieste kazkas apie 7.5
Rimtai? :) Tai kokia prasmė pirkti dyzelį, jei benzininė Corolla (universalas) valgo tik šiek tiek daugiau.  Kaip tik šiandien prasukau 510 km trasoje (iš kurių gal koks 40 km sudarė ir miestas), tai sąnaudos gavosi 5,9 litro benzino. Mieste valgo apie 8 litrus, o  bendras vidurkis yra apie 7,2 litro.
Toyota Corolla 1.6 VVT-i LPG '02
Renault Espace 2.2 DT '98
-----------------------
[small]Ex:
Citroen: 4x XM V6, 1x XM 2.1TD, 1x ZX 1.9D, 1x C2 1.4HDI
Lancia: 1x Zeta 2.0T[/small]

MantasT

Nereikia pamirsti ir apie vairavimo buda. Tarp manes ir zmonos gaunasi apie 1 skirtumas vaziuojant ta pati atstuma. Taip pat gal pas ji masina pastoviai prikrauta ar zmoniu pilnai prisedusi. Nereikia ziureti vien tik i skaicius.

MantasT

Patikslinsiu. SUmaishiau pas mane tik 66 kw. Visa savaite vazinejau mieste (apie 100km) ir zmona dar i kauna sulakste. Vidurkis gryzus - 5,6 l

mvideolt

Senesnė versija 66KW. Ištvermingos mašinytės, kiek girdėjau.

mvideolt

Audrelis, berods COROLA VERSO turi, tai kaip ten? Kaip siurbia?

Giedrius34

As turiu 85 kW Corolla Verso. 2004m - tas jau naujesnis modelis.
Siaip kuro sanaudos kur rodo kompas tai juokingos. Uzmiestyje gali nukrist maziau 5. Mieste sukasi ~7,5-8. Viskas priklauso nuo vaziavimo stiliaus.
Bet realios sanaudos man panasu, kad ant kokio litro ar pusantro didesnes, nors tiksliai niekad ir neskaiciavau...
ტოიოტას გამძლე

mvideolt

Va man irgi piešia mintį tokią, kad rašo vieną, o naudoja kitą normą. :o

audrius

kai uzsidega raudona kuro lempute nesu daugiau nei 40 ltr i baka supyles dyzelino tas siek tiek mane erzina, kaip pas jus verso su kuro bako talpa ,o siap kuras skaiciavau realu vidurki miestas- uzmiestis 6 ltr rudeni, ziema prie minusines temperaturos mieste 8.5-9 ltr labai normalu.
sirdyje bmw ,bet toyota istikima ir patikima

mvideolt

Pabandyk panervuot kolonėlės operatorių ir papyliot iki "akies" dar spakainiai 7ltr supilsi, išbandyta.

audrius

man paciam kantrybes uztenka 2 ltr papyliot paskui pagalvoju mazi tie japonai tai ir bakus mazus daro nors versiukus tik turkai gamina
sirdyje bmw ,bet toyota istikima ir patikima

plintas

turiu toyota corolla 85 kw dideliame mieste mazai važiuoju,  bet kompas rodo labai panašiai 5 l o kai važiavau į Estiją visą kelia 100 km/h tai rodė 4,5 ir su baku nuvažiavau 1100 km.

mvideolt

Estaaaii laabbaaii lėti, tai ir kurą srėbė lėtai. GEEERRAAASSS