COROLA VERSO D4D 85kW kuro sąnaudos.

Pradėjo mvideolt, Kovas 12, 2009, 09:43:33 AM

« ankstesnis - sekantis »

pauliusdd

Pas mane verso 66kW. Tai kompo parodymai panasiai kiap ir pas visus. Siuo metu vedu statistika ir skaiciuoju kuro sanaudas. Tai galiu pasakyti, kad pas mane kiek kompas rodo, tiek ir suvalgo. Paemus vidurki mieste, uzmiestyje ir autostradoje (110-130 km/h), gaunasi 6,8 litro. Manyciau neblogas rezultatas.
टोयोटा इस बल.

guners

cia gal nevisiskai i tema, bet nenoriu kurti naujos, vistiek apie corolla verso diskutuojat, tai klausimas butu toks: Kaip pas jumis jungiasi atbulune saiba, pas mane kazkaip sunkiau, kartais reikia bandyt antra karta. Pas mane vvt-i 2005m. Kaip pas jus benzuose lengvai, ar irgi sunkiau.
Sąžiningumas-brangi vertybė, nesitikėk jo iš pigaus žmogaus.

mvideolt

jokas

verso 66kw. Uzmiestis, 4,6 iki 110 vaziuojant, 6 ltrai jei 130 km. Miestas Vilnius - iki 7,5
Verso 2.0 d4d

dom

tai kiek gi visgi su baku nuvaziuojat? 85kW 2.0 d4d :)

valdasantonis

Citataaudrius parašė:
man paciam kantrybes uztenka 2 ltr papyliot paskui pagalvoju mazi tie japonai tai ir bakus mazus daro nors versiukus tik turkai gamina
Pirmus corolla verso iki 2004 gamino japonai.

valdasantonis

Citatapauliusdd parašė:
Pas mane verso 66kW. Tai kompo parodymai panasiai kiap ir pas visus. Siuo metu vedu statistika ir skaiciuoju kuro sanaudas. Tai galiu pasakyti, kad pas mane kiek kompas rodo, tiek ir suvalgo. Paemus vidurki mieste, uzmiestyje ir autostradoje (110-130 km/h), gaunasi 6,8 litro. Manyciau neblogas rezultatas.
Va panašiai nuo 115-120km/h gerklė plačiau ir atsidaro. Pas mane važiuojant 130km/h rodo 7-7,5l, o iki 110 km/h 4,5-5 l/100