Ipurskimas

Pradėjo ToyotaClub, Birželis 13, 2008, 23:33:34 PM

« ankstesnis - sekantis »

ToyotaClub

Ar daznai reguliuojat ipurskima?
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Vycka

o kam jį reguliuot? Variklis streikuoja? O jeigu eina kaip laikrodis, tai ko nagus kišt?

ToyotaClub

Cia negaleciau sakyti kad variklis streikuoja eina kaip laikrodis:) Bet bet vienas meisteris nors nelabai ir supratau ka jis tuom norejo pasakyti:) patare padidinti apsukas kad masinai nereiktu daugiau gazo duoti kad neuzgestum :) nes maziau gazo dadedi ir varikliukas off :) o ant dyzeliuko kaip tik atvirksciai maziau gazo ir riedi ziurek jau :) Tai vat su profais sio portalo lankytojais noreciau pasitarti ka daryti man cia;) nes to meisterio nuomone man ne viskas:)

mind

O ką, tau dabar gesta variklis? O gal nusibodo važinėti su negendančiu auto:|? Jei viskas su varikliu čiki, tai nesuk kiaušių ir važinėk sau laimingas neturėdamas bėdų. Pradės kišt nagus visokie meistreliai...:(
 Kai bus blogai, tada reguliuok;)
Pasirodo čia neaš vienas toks ligonis- paranojikas. Kai nusipirkau 10 metų senumo auto- nu galvoju reiks garažo, raktų rinkinio, kantrybės,pinigų maišo... nu ir remontuoju aš ją per dienas:). Prisiklausai iš visų kaip jie mašinas savo remontuoja:(, atrodo daugiau nieko nedaro 1 dieną važiuoja ,  3 remontas:(, tai tas sugędo, tai tą pakeitė, tai tą reguliąvo.... nu nafik galvoju gyvenimėlis- vargo vakarienė. O gal nori pasirodyt baisūs specaiB)- tipo daug moka, viską žino.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

ToyotaClub

Mind teisingai sakai:) varikliukas dirba puikiai :) kiek zmoniu tiek nuomoniu :) tie tipo kur daug zino man regis nieko nezino :) Na taip as cia biski prisiklausiau tai va ir klausiu chebra patarimo kaip cia ka daryti :) Tai pasiliksiu nieko nereguliuosiu kaip yra taip :)

wisper

Tie meistreliai po profesinio rengimo centro visad daug šneka bet net patys nesupranta ką, jei varikliukas veikia puikiai tai geriau ir nebandyt kažko dar išspaust :)
Jei automobilis trukdo šeimai, reikia mesti... ... šeimą... :)

Toyota Avensis I 1.6l. 81kW.

[

ToyotaClub

wisper

Va mano pažystamas po dujų įdėjimo pasireguliavo mišinio riebumą tai oro filtrą nafik išspjovė :D bandė pasiekt tobulybę :D
Jei automobilis trukdo šeimai, reikia mesti... ... šeimą... :)

Toyota Avensis I 1.6l. 81kW.

[

ToyotaClub