Neuzsiveda dyzelis prie salciu

Pradėjo EvaldasL, Sausis 19, 2013, 12:08:40 PM

« ankstesnis - sekantis »

looking4snow

Man irgi siandien neuzsikure ir nusodinau akuma. :) Pavyko sutki rakteli kokius 20 kartu po 10-15 sekundziu iki nusodinimo, tai turbut nereikai ieskoti bedu akume ar ne?

Pirma zvakes pasikeisti ar ka kita?

Ir ka parodytu, jeigu pavyktu uzkurti buksyruojant?

Artūras Alytus

Citatalooking4snow parašė:
Man irgi siandien neuzsikure ir nusodinau akuma. :) Pavyko sutki rakteli kokius 20 kartu po 10-15 sekundziu iki nusodinimo, tai turbut nereikai ieskoti bedu akume ar ne? Pirma zvakes pasikeisti ar ka kita?
Panašiai buvo ir man praeitą žiemą. Tada užkroviau akumą. Patikrinau žvakes paprastai su lempute. Tik viena gera buvo. Keičiau prie -25. Pakeitus žvakes iš karto be jokių problemų kūrėsi ir kuriasi.

MND

siandiena jau sunkiau pakuriau saviske, bet ta prasme ji oziuojasi oziuojasi ir jau nori uzsivest bet va nepavelka vel bandai  ir pasiima. zvakes lyg rodo gerai, akumas neprisikabinsi? kuro pilnas.... koks velnias dar ja cia itakoja?

kas pastebejau jau pastovejo siandiena koias 3 - 3,5 val ir uzsivede be tokiu kanciu kaip is ryto.

eceris

kas liecia uzvedima, siandien ir man, lygiai po paros stovejimo atviroj aikstelej darbe, uzsikure bene sunkiausiai. ta prasme pasukt reikejo keleta sekundziu. zvakes keistos buvo spalio menesi, tad manau turetu but kaip ir geros. bet siaip-ziema lieka ziema, todel manes tai nestebina tokie sunkesni uzvedimai....

gisas

Man irgi siandien neuzsikure ir nusodinau akuma. :) Pavyko sutki rakteli kokius 20 kartu po 10-15 sekundziu iki nusodinimo, tai turbut nereikai ieskoti bedu akume ar ne?

Pirma zvakes pasikeisti ar ka kita?

pirma jas patikrinti ir tik poto keisti(jei reikia) ;)
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

looking4snow

Nu va, draugai privaziavo, kurem kurem nuo akumo, bet taip niekas ir neivyko, neskaitant keliu mikro bandymu pagriebti... O siaip starteri suka labai graziai. Teko buksyruoti ir is pirmo bandymo uzkureme. Viskas susiveda i tai, kad zvakes kaltos ar dar gali buti kas nors?

pinokis

na dar starteris gali buti. bandyk eterio ipust nereikes tampyti

Artūras Alytus

Nu va, draugai privaziavo, kurem kurem nuo akumo, bet taip niekas ir neivyko, neskaitant keliu mikro bandymu pagriebti... O siaip starteri suka labai graziai. Teko buksyruoti ir is pirmo bandymo uzkureme. Viskas susiveda i tai, kad zvakes kaltos ar dar gali buti kas nors?
Aš pradėčiau nuo žvakių. Pažiūrėk ar ateina maitinimas į žvakių laidus. Ant žvakės laido prijunk lemputę, įjunk degimą. lemputė turi kažkiek degti ir užgesti, pasigirs rėlės garsas. Jeigu su maitinimu viskas ok , tada tikrinam žvakes. Paimam lemputę su laidu. Atjungiam laidus nuo žvakių. Lempos vieną kontaktą jungiam prie akumo pliuso kitą per laidą su žvakės kontaktu, kur jungėsi maitinimo laidai. Jeigu lemputė degė - žvakės veikia. Aišku tikrinant jas, gali rodyti kad jos veikia, bet gal per silpnai. Tada jau reikia rimtesnių prietaisų negu lemputė.

MND

apie eteri pasiulyciau pasiskaityti kokiu pasekmiu galima tureti :| o siaip neblogai sake padeda paneliu blizgiklis veikimo principas kaip eterio tik va pasekmiu galima nesulaukti.

pinokis

nepusk be proto eterio ir nieko neatsitiks. aisku ir daznai negalima pust

arunaskeras

Jei starteris suka, tai kaltos zvakes.
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

EvaldasL

Vakar kokias 15 sekundziu pasukes starteri uzsivedziau. Bet galvoju kad cia jau negerai tiek suktis starteri. O siandien vel nesivede ryte. Reikes i servisa varyti ir ziureti kame bedos. Koki Vilniuje Toyota servisa rekomenduotumete? Tokvila? Ar yra ir ne tokiu brangininku?

looking4snow

Argi yra tokiu masinu, kur per didelius salcius uzsikuria iskart? As vietoje taves neieskociau jokiu bedu. 15 sekundziu cia gi tas pats, kas nieko (MANO SUPRATIMU :) ).

pinokis

taip yra. Pas mane kuriasi be problemu :)

vytska

Kuriasi gerai, na kokia 1-2s reikia pasukt. Aisku dėl nuomones nesiginciju, bet 15s tai jau daugoka (mano supratimu). Sekmes visiems per šiuos šalčius.
vytska