Toyota Corolla Verso, 2.2 l., vienatūrio pirkimas

Pradėjo Dariuss, Vasaris 05, 2013, 14:55:43 PM

« ankstesnis - sekantis »

Arnc

Na aš vis dar ta pačia domiuosi
http://www.sovli.lt/lt/toyota_automobiliai/naudoti_toyota_automobiliai/toyota_corolla_verso_2_2d4d_100_kw_2009_m/
Tik dėl ridos tai aš netikiu, tai sakau, gal kur galima pamatyti, gal kada užfiksuota buvo kur, kad ji buvo nuvažiavusi kokius 200000km.
Nlb aš žinau, ką ten galima pagal tą vin pamatyti, tai ir klausinėju, gal ieškau to ko negalima rasti.
O gal čia įmanoma tokia rida....

Donis7

Turbūt pats gerai žinai apie auto pirkimo loteriją. ;) O patikrinti tikrai nepakenks. Plius atstovas nerizikuos savo vardu visišką š*** parduodamas.

arunaskeras

Citata iš: Arnc Įrašytas Vasaris 20, 2015, 20:40:13 PM
http://www.sovli.lt/lt/toyota_automobiliai/naudoti_toyota_automobiliai/toyota_corolla_verso_2_2d4d_100_kw_2009_m/
Tik dėl ridos tai aš netikiu, tai sakau, gal kur galima pamatyti, gal kada užfiksuota buvo kur, kad ji buvo nuvažiavusi kokius 200000km.
Nlb aš žinau, ką ten galima pagal tą vin pamatyti, tai ir klausinėju, gal ieškau to ko negalima rasti.
Jei atstovybe parduoda tai manau kad jokiu kitokiu ziniu apart ju negausi o jei bus kazkas paslepta tai jau bus visur sutvarkyta. O is kitos puses kam jiem rizikuoti kai tu masinu pilna Nuperka mazai dauzta ar mazai vazineta ju paciu aptarnauta ir sutvake parduoda su garantija. Paciam ten teko dometis ieskant masinos. Tik apsisprendziau ieskoti pats truputi dauztos ir susitvarkyti tai kainavo zymei pigiau. Del ridos galima tik spelioti. Bet galima atydziai apziureti masina ir bus matyti kiek ji nusidevejusi.
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

MindaugasB

Arnc, o tai bandei i pacia atstovybe skambinti ir paklausti kas tai masinai daryta buvo? Nu ta prasme, buvai nuvaziaves gyvai paziureti, isbandyti kaip vaziuoja ir pan?
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Bemsas

Toyotam pagal VIN matosi tik PASKUTINIS GARANTINIS REMONTAS. Jei masina per garanti laikotarpi sugedusi nebuvo - ridos nepamatysi. Visus aptarnavimus fiksuoja tik dileris, kur buvo darytas tas aptarnavimas. O kazkodel visokie aptarnavimai nesifiksuoja tarptautineje bazeje. O pvz OPEL, VW, AUDI, BMW - fiksuojasi kiekvienas apsilankymas servise.

Donis7

Pats esu iš Sovli pirkęs- nesigailiu. Juk ne rida svarbiausi, o stovis! Nuvažiuok, gyvai apžiūrėk, pakalbėk su pardavėju....duos patestuoti, pasivažinėti truputį. Jei turės kažkokios info apie remontų istoriją ir aptarnavimus, tai ir pasakys. Ar buvo daužta, tai irgi pasakys tiesiai šviesiai. Plius pirkdamas gausi garantiją. Pasinaudok klubiečių patarimu- nuvažiuok, žiūrėk, čiupinėk ir kalbėk vietoje. Kitaip nieko dorai nesužinosi ;)

arunaskeras

Citata iš: Donis7 Įrašytas Vasaris 21, 2015, 13:10:04 PM
Pats esu iš Sovli pirkęs- nesigailiu. Juk ne rida svarbiausi, o stovis! Nuvažiuok, gyvai apžiūrėk, pakalbėk su pardavėju....duos patestuoti, pasivažinėti truputį. Jei turės kažkokios info apie remontų istoriją ir aptarnavimus, tai ir pasakys. Ar buvo daužta, tai irgi pasakys tiesiai šviesiai. Plius pirkdamas gausi garantiją. Pasinaudok klubiečių patarimu- nuvažiuok, žiūrėk, čiupinėk ir kalbėk vietoje. Kitaip nieko dorai nesužinosi ;)
Bet nuvaziaves gali ir uzsikabinti, bet aisku nenuvykes nesuzinosi
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Donis7

Citata iš: arunaskeras Įrašytas Vasaris 22, 2015, 09:52:55 AM
Bet nuvaziaves gali ir uzsikabinti, bet aisku nenuvykes nesuzinosi
Bet niekas neprašo iš karto dėti pinigus ant stalo. Juk turguje (arba pagal skelbimą susitikęs) irgi apžiūri ne vieną automobilį, su pardavėju pasikalbi. Tiesiog eilinė apžiūra, tik skirtumas, kad tai ne turgus ar kokia aikštelė, o atstovybės kiemas.
P.S. Aš iš trečio apsilankymo nusipirkau ;)

karebasas

MindaugasB

Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

toyotad4d

Tai vazuok i Tokvila ir isitikink ar viskas ten daryta.

Gmc

Ivo9