Toyota Corolla Verso, 2.2 l., vienatūrio pirkimas

Pradėjo Dariuss, Vasaris 05, 2013, 14:55:43 PM

« ankstesnis - sekantis »

Mants

Citata iš: Mants Įrašytas Liepa 04, 2016, 14:34:14 PM
dar prie tos pačios temos, neieškant guglėj atsakymo :)
kokio velnio CV kuro rezervo lemputė užsidega kai lieka apie 15 ltr kuro :) kažkaip be logikos :) na suprantu, užsidega kai lieka koks 7-8 ltr, o čia apie 15 :)

aš kaip ypatingai sąžiningas vairuotojas, tai  leistino greičiio beveik niekada neviršyju, o ir viršyt dėl diskomforto nelabai noris :)
Toyota Verso 2009 2,0 D4D 93kw
Toyota Yaris 2010 1.3 74kw

MindaugasB

Citata iš: Mants Įrašytas Liepa 04, 2016, 14:34:14 PM
dar prie tos pačios temos, neieškant guglėj atsakymo :)
kokio velnio CV kuro rezervo lemputė užsidega kai lieka apie 15 ltr kuro :) kažkaip be logikos :) na suprantu, užsidega kai lieka koks 7-8 ltr, o čia apie 15 :)

O tu baka iki kakliuko virsaus pripili? Ta prasme pili  tiek, kad gali kuras matosi ir gali pirsta ikisti ir pamirkyti?
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

augisz

Pas mane irgi uzsidega kuro lempike, tada pravaziuoju iki range 0 ir uzsipilu NET 45 ltr  (!?)

Bemsas

Pas mane kai tik uzsidega kuro lempute, i baka telpa 46l. Su degancia lempute daug nepavazinesi, nes rodykle krenta greitai. Kai rodykle rodo beveik R, uzpilus 5l, jinai rodo per viduriuka tarp R ir 1/2

Mants

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Liepa 05, 2016, 17:19:44 PM
O tu baka iki kakliuko virsaus pripili? Ta prasme pili  tiek, kad gali kuras matosi ir gali pirsta ikisti ir pamirkyti?

pilu iki trečio "pistoleto atmetimo", tai galim sakyt iki pat viršaus, nes viena kart net laukan išbėgo :)

Mants

Citata iš: Bemsas Įrašytas Liepa 05, 2016, 23:21:17 PM
Pas mane kai tik uzsidega kuro lempute, i baka telpa 46l. Su degancia lempute daug nepavazinesi, nes rodykle krenta greitai. Kai rodykle rodo beveik R, uzpilus 5l, jinai rodo per viduriuka tarp R ir 1/2

aš su degančia lempute nuvažiavau iš  šiaulių į  panevėžį, ir tada degalinėj prisipyliau 46 ltr :)

augisz

Tai kiek istiesu yra tas saugus atstumas nuvaziavimo su svieciancia kuro lempike bei range 0?

Buvo man prikolas kai link karmelavos isukau i neste, jau isukant sviesos pageso visuose pastatuose  (!?) atejo uraganas ir iki pat jonavos bei pacioj jonavos elektros nebuvo  :-{ Gerai, kad viena radau degaline jonavos uzkampy, bet ir ta tik ka atsinaujino elektros tiekima :think:

Mants

per metus laiko pastebėjau, kad kai užsidega lemputė telpa apie 42 ltr, tai žinant kad bako talpa 55ltr, gali pasaičiuot kiek km galima dar važiuot. tiek kad tas nesaugumo jausmas kai jau rodyklė guli ant pačio dugno :)

heartedd

Sveiki, zvalgomes CV. Visai susipainiojau su tais varikliais. Skelbimuose maciau yra 2.2 100kw, 2.2 130kw, 2.0 85kw, 2.0 100kw. Pats labiausiai linkstu prie 2.2 100kw vien del grandines.  Klausimelis butu toks ar sitas variklis turi dpf filtra?

lemūras

Citata iš: heartedd Įrašytas Rugsėjis 04, 2016, 19:17:29 PM
Sveiki, zvalgomes CV. Visai susipainiojau su tais varikliais. Skelbimuose maciau yra 2.2 100kw, 2.2 130kw, 2.0 85kw, 2.0 100kw. Pats labiausiai linkstu prie 2.2 100kw vien del grandines.  Klausimelis butu toks ar sitas variklis turi dpf filtra?
Labas, sau kai ieškojau tokios pačios CV tai šios temos visus 45 lapus atidžiai išstudijavęs buvau, juose tikrai yra atsakymas :) o jei atsakant į klausimą tai kiek pamenu ~2007 m. modeliuose dalis jų buvo su, dalis be dpf, nuo 2008 jau lygtai visi tik su DPF. Ar dominančiame modelyje yra DPF ar ne, lengviausia matyti tik atidarius kapotą, čia vieno iš forumo dalyvių foto (autorinės teisės priklauso ne man :) ) http://www.failai.lt/1mkz6zlrd5kt/toyotacorollaverso_DPF.jpg

MindaugasB

Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

tadusia

Tak tak tak, gal kas patarima, nusiziurejau mobilej corolla verso, masina visai puiku, jei ne prabandymo metu dingusi trauka... dege engino lempute, trc vsc. Grizus i aikstele pardavejai prisijunge kompa, kas parode problema su turbo? kad nera kontakto, ar kazkas tokio. Istrauke fyske, vel ikiso, istryne klaida ir viskas susitvarke-trauka gera, variklis dirba graziai
Masina jau keliata men prastovejus, uzkure su pakroveju, gal normalu tokia problema?
Masina 100kw, 2008 metu, yra dpf filtras. Gal kas patars ar verta prasidet?

balticam

Vienareiksmiskai - neverta! Nebent neturi ka veikt ir nori knistis..

tadusia

Hmmm knistis nenoriu :D noriu pigiai, tam kartui masina nusipirkt ;) ) va ir uzkliuvo man sita masina neziurinejant
Vieno seiminko, 220000 km, 2 ratu komplektai, serviso knygute, ragai ant stogo, siaip labai tvarkinga tiek is isores tiek vidum, 3600 oiro
https://suchen.mobile.de/auto-inserat/toyota-corolla-verso-2-2-d-4d-7-sitze-1-hand-alu-gersthofen-bei-augsburg/261325458.html

Bemsas

O kur ragai ant stogo? Vokisku nemaciau su ragais.