Šalta sunkiai arba nesiveda :-(

Pradėjo uogieninas, Vasaris 20, 2013, 11:13:31 AM

« ankstesnis - sekantis »

uogieninas

Sveiki,
neradau tikslios temos, tad sukūriau naują.
 Bėda tame, kad 2007 D-CAT avensiui pakeistos pakaitinimo žvakės, kuro filtras, o dažnai būna  (dažniausiai ryte), kad labai labai ilgai reikia sukti kol užsikuria.
Buvo vienas pilietis diagnostiką pajungęs tai sakė, kad labai "plaukioja" paduodamo kuro slėgis. Pagal kažkokius kitus parodymus sakė, kad atrodo, kad purkštukai dirba idealiai....
Šiaip problema tik su šalta (ilgai pastovėjusia) mašina. Užkūrus dūmais jokiais neapsipila, variklis nesikrato, trauka normali, kuro sanaudos irgi... Toks jausmas, kad suki suki, kažkoks barjeras įveikiamas, purpt ir dirba kaip uoga...
Iš mano tos rašliavos klausimai : 1. ar pas šias toyotas yra koks kuro siurblys bake ar pakeliui iš bako į pagrindinį siurblį ar tik ta rankinė pompa?
2. Kur Kaune geriausiai vežti tvarkyti, nes pats neturiu sveikatos ir laiko junginėtis visokias šlangutes ir žiūrėti ar gaudo sistema orą ar dar koks biesas.... (gal turėjot kas panašių bėdų)
3. Jei bėda pagrindiniame siurblyje ar jis tvarkomas (kokie pinigų kiekiai nusimato?) ar jau mest lauk ir ieškoti kito?
Paskaičiau forume, kad Corolose būna kuro sėdimas, gal ir čia kažkokia panaši bėda???
Ačiū iš anksto.

Hausas

Pradėk nuo pigiausių dalykų ir pasikeisk kuro filtrą.
Turtingas ne tas, kuris daug uždirba, o tas, kuris mažai išleidžia...

Bemsas

Kai suki starteriu, motoras griebia, ar tusciai suka ? Kiek laiko reikia pastoveti masinai, kad sunkiai uzsivestu? Uztenka tik atsalti motorui, ar ilgesnio laiko reikia ?

uogieninas

Kuro filtras keistas pries kokį 1000 km.
Suka visiškai tuščiai. Kai jau pagriebia - užsikuria.
Pastovėt reikia ilgai, pavyzdžiui visą darbo dieną ar per naktį.

Bemsas

Gal kuras nuteka ? Bandyk kur pasisatyti nuo kalniuko, priekiu zemyn.

virme

Prieš vesdamas papumpuok su rankine pompa kurą. Jei po to užsives normaliai, reiškia nubėga kuras.

uogieninas

Na, šįryt žmona tris kartus pakaitino, tris kartus kūrė, neužkūrė. Tada atėjo, pasikvietė mane, aš bandžiau pumpuoti ta rankine pompa, bet kai šalta, tai kažkaip apykietė ji, nelabai supratau ar ten pumpavosi ar nelabai , po to sukau ilgai, jau galvojau viskas, bet kliurkt iš užsikūrė...
O kaip dėl klausimo apie pompą, nėra pas jas jokio papildomo siurbliuko bake??? Tik ta idiotiška rankinė pompa???
Blyn nervuoja, ir kodėl man nepavyko žmons įkalbėti, kad imtu Volvą kaip ir mano :@ Dabar su ta toyota, mechta.... neberašysiu...

Bemsas

Gali buti sistema nehermetiska. Gaudo ora. Gal filtra blogai pastate. Cia pirkai tokia, ar gedimas atsirado veliau ?

egariukas1

Citatauogieninas parašė:
Na, šįryt žmona tris kartus pakaitino, tris kartus kūrė, neužkūrė. Tada atėjo, pasikvietė mane, aš bandžiau pumpuoti ta rankine pompa, bet kai šalta, tai kažkaip apykietė ji, nelabai supratau ar ten pumpavosi ar nelabai , po to sukau ilgai, jau galvojau viskas, bet kliurkt iš užsikūrė...
O kaip dėl klausimo apie pompą, nėra pas jas jokio papildomo siurbliuko bake??? Tik ta idiotiška rankinė pompa???
Blyn nervuoja, ir kodėl man nepavyko žmons įkalbėti, kad imtu Volvą kaip ir mano :@ Dabar su ta toyota, mechta.... neberašysiu...
Dapi... nupirkai,o dabar jau miecta idijiota.Nusedes kuras greiciausiai,susitvarkyk nesandarumus kuro sistemoj.Arba parduok ir pirk volvo

uogieninas

Nu tai duokit kontaktą nors kokio normalaus meistro Kaune... nenoriu gi už dyką.
O pasakymas "susitvarkyk" nelabai gelbėja.

O dėl Toyotos, tai tiesiog nusivyliau, prieš tai šeimoje turėjome Avensis Verso 2002 metu benziną, pravažinėjome vos ne šešis metus, tai tik tepalus keičiau ir benzą pyliau, na, dar liga pas jas su stabdžių suportais, viena kartą ar du per metus vis kažkurį reikėdavo servisiuke ardyk perrinkt ir poliruot... Bet pilnai pateisino toyotos reputaciją.
Čia, blyn, nusipirkom 5 metų mašiną (kurios "beveik negenda") ir bėda ant bėdos..... Tai ir parašiau ką galvoju....

Bemsas

Jei butu tvarkinga masina nupirkta - jokiu problemu ir nebutu. Jei masinoj beda ant bedos - nupirktas lavonas. Tokia reikia i autopliusa, kol dar nesuryjo visu pinigu, nes dar tikrai yra kam gesti - tarpine, purkstukai.

xaudrius

Uzjauciu,uogieninas del pirkto auto,bet logiskiausia butu nuvaryti pas oficialus (autotoja,jei neklystu Kaune?).Nekainuos karves kruopstus auto patikrinimas,plius suzinosi,ko vertas auto-remontuoti ar i marcias.
Kiekvienas spyris į subinę yra postūmis į priekį.

Venza

Citatauogieninas parašė:
Nu tai duokit kontaktą nors kokio normalaus meistro Kaune... nenoriu gi už dyką.
O pasakymas "susitvarkyk" nelabai gelbėja.

O dėl Toyotos, tai tiesiog nusivyliau, prieš tai šeimoje turėjome Avensis Verso 2002 metu benziną, pravažinėjome vos ne šešis metus, tai tik tepalus keičiau ir benzą pyliau, na, dar liga pas jas su stabdžių suportais, viena kartą ar du per metus vis kažkurį reikėdavo servisiuke ardyk perrinkt ir poliruot... Bet pilnai pateisino toyotos reputaciją.
Čia, blyn, nusipirkom 5 metų mašiną (kurios "beveik negenda") ir bėda ant bėdos..... Tai ir parašiau ką galvoju....
O tai kuriu velniu pirkai ta dyzeline ?Reikejo ir vel benza imt,o jeigu taupyt nori,isidet dujas ;)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

uogieninas

Tai, kad įdomiausia tai ir yra, kad perkant (pirkau pernai vasara) nuvariau į  Kauno autotoja (net per pažįstamus rekomendavo serviso priėmėją, kuris "normaliai" pažiūrės), susimokėjau, sakau tikrinkit viską ką galit. Patikrino, sako viskas čia liuks, perdažytas vienas šonas, o daugiau viskas normaliai, pirk..... Šiaip tai jau buvo mintis parduoti ją, bet be reikalo DPF filtrą pašalinau, dabar jau tas 1000 lt nebegrįš...

Bet man vis tiek keista, negi visi forumiečiai patys auto taisosi ar kaip??? Nes pasamprotavimų daug, o meistro kontakto anei vieno.... Jei nenorit viešai skelbt, tai bent į asmeninę žinutę mestelkit.

Sonixas

Citatauogieninas parašė:

patikrink dar akuma.gal jisai jau silpnai suka.galeciau padet paziuret bet vilniuj esu
Zmogus moka ne uz darba,o uz kito zmogaus zinias :D