Yatour adapteris

Pradėjo giesiux, Kovas 26, 2013, 09:46:27 AM

« ankstesnis - sekantis »

giesiux

Sveiki, jei įsigyčiau Yatour adapterį http://audiomedia.lt/index.php?route=product/product&path=20_71&product_id=58
ar įmanoma pačiam pajungt jį? kaip suprantu jis jungiasi į cd grotuvo galą, tada kyla klausimas ar lengvai tas grotuvas iš panelės išsiima? ar reikia kokių spec. įrankių?
Corolla 2003 m.

UfO

Jei rankos tiesios ir ne abi kairės, tai manau įsidėsi ir pats :) Aš pats esu įsidėjęs XCARlink aparatą su laisvų rankų įranga.
Veikmų seka:
1) Nusuki bėgių svirties bumbulą;
2) Nuimi svirties apdailos odą ir vėl užsuki bumbulą (kad nesubraižytum kitų detalių). Taip pat patogiau bus jei įjungsi atbulinę pavarą;
3) Nuimi bėgių svirties apdailos plastmasę ir atjungi (jei yra) prietaisų jungtis;
4) Išimi peleninę;
5) Ištrauki valdymo konsolę (tą kur su a/c valdymu ir laikrodžiu :) ) ir atjungi laidus esančius konsolės gale;
6) Atsuki 4 varžtus laikančius CD grotuvą ir trauki jį lauk, kartu su centrinėmis ventiliacijos angų grotelėmis;
7) prijungi adapterį ir sudedi viską atgal;

Senokai jau tai dariau, tad jei kažko neparašiau - manau susigaudysi eigoje.

Tiesa, pas mane A/C valdymas elektroninis. Nežinau kaip būtų su konsole, kurioje yra rankenėlės.

giesiux

mano panelė atrodo taip: https://www.dropbox.com/s/vnyoz1ni1knzhnj/Be%20pavadinimo.jpg tai pagal tavo aprašymą reikią nuardyti visą raudonai apibrauktą 1 dalį kad ištraukt 2? nes pas mane ta 2 dalis kaip ir juda tai galvojau gal ji išsitraukia pati atskirai :)

UfO

Tikrai taip. Pagal pateiktą foto, reikia nuimt 1 dalį norint prieiti prie CD tvirtinimo varžtų.

Saulius SSS

jei idomu paskaitykcia: http://www.toyotaclub.lt/forum/viewthread.php?forum_id=110&thread_id=2854&pid=59822#post_59822. gal rasi ko nors naudingo
:@:@:@ buvau ikeles tiek nuotrauku...:@:@:@
nieko nebera :(
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

perczik

o su situo dalyku klausant usb pvz  istraukus rakteli ir vel istacius jis prades gruot nuo tuos pacios dainos ar per nauja pasileis dainos nuo pat pradziu ? :) nes zadu irgi toki dalyka pirkt tai vat kilo toks klausimas :)

Saulius SSS

as nesu tikras,kad ta pati daina groja (lygtais ta pati) ,bet ,kad ne pirma prasideda tai tikrai. nedek dainu i skirtingas papkes.daryk bendra papke visoms dainoms (bent jau pas mane taip).

MindeJ

Citataperczik parašė:
o su situo dalyku klausant usb pvz  istraukus rakteli ir vel istacius jis prades gruot nuo tuos pacios dainos ar per nauja pasileis dainos nuo pat pradziu ? :) nes zadu irgi toki dalyka pirkt tai vat kilo toks klausimas :)
Prades groti kur ir baige. Tarkim 3 folderis 5 daina 2:37 min. isjungi degima, ijungi ir toliau groja.

Saulius SSS

CitataMindeJ parašė:
Citataperczik parašė:
Prades groti kur ir baige. Tarkim 3 folderis 5 daina 2:37 min. isjungi degima, ijungi ir toliau groja.
nesuprantu:pas mane groja tik pirmas folderis.net neiseina ijungti nieko daugiau.nei is SD korteles,nei is flasho.mage B9010.kokia pas tave mage?

UfO

Gal su folder'ių pavadinimais kas nors negerai? Bent XCARlink'e tai turi būti pavadinti CD01, CD02 ir tt.

Saulius SSS

Kas turite prie B9010 pajungę YATOUR-06 ? Ar skaito daugiau nei vieną tolderį ?

Angelinio

As turiu pasijunges, skaito viska, nesvarbu kaip sudetos dainos, i viena folderi ar i kelis. tarkim jei yra 10 folderiu i kuriuos sudeta po 10 dainu, tai magas rodo kad yra 100 dainu ir groja visas jas is eiles.

Awriuxx

CitataSaulius SSS parašė:
Kas turite prie B9010 pajungę YATOUR-06 ? Ar skaito daugiau nei vieną tolderį ?

Turi skaityti. Neteisingai matyt folderiai užvadinti. Bent pas mane vardinasi jie CD01, CD02 ir tt

nmeras

kaip isiima avensis verso magnetola?

Bemsas

O tai veikia Yatour su B9010? Nes suporte parasyta, kad neveikia su B9010, B9004 ir kitom

Not work with :

52867(Vios), Aygo, 58805 (2003 RAV4 ), 56018, 58813,T18303,B9010, B9004 (2007 RAV4),RAV4 with a factory
navigation,TNS Travel 700, W58816,T18303, W13807/W13081 / W13086 (Auris), W53904(Panasonic,Avensis 2007),
W58824, W58832,36458, AD1812(Delphi on 2010-2011 Tundra/ Sequoia),AD6900(Delphi on 2000-2004 Avalon),
other AD-xxx radios