Avensis 2.0 TD turbina

Pradėjo MAgNeTAS, Kovas 25, 2009, 11:51:38 AM

« ankstesnis - sekantis »

MAgNeTAS

Sveiki. Ar turėjote kas bėdų su turbina. Įtariu, kad ji tuos keistus garsus leidžia kai variklis šaltas, ir traukos kažkaip maža. Ir dūmas kažkoks kitoks atsiradęs. Tepalo per 5000 km. sumažėjo nuo max. iki matuokles vidurio. Ką manote?
Gal kas iš Šiaulių turit tokį avensį, būtų įdomu trauką palyginti.

kubilas

As tai pirmiausia nuimciau slangas prie turbo,ir paziureciau,ar yra tepaliuko ten pripusta. apie tai jau kalbejom forume.pabandyk pasiskaitinet. o po to bandysim galvoti,kas dar galejo atsitikti. gal degimas,gal dirzelis prasokes,gal ziedeliams jau hana...

ToyotaClub

simzem kreipkis pas ji avensis Avensis 2,0 D4D kazkas panasaus:)
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

MAgNeTAS

Pabandem per kiek iki 100, 22 sekundes :o

Jordan

CitataMAgNeTAS parašė:
Pabandem per kiek iki 100, 22 sekundes :o

Na atrodo turetu but greiciau...
Toyota Solara Convertible 3.3 SLE
EX: Toyota Avenis 2003 2.0 D4D

FUX

pas mane su D4D panasios bedos..
CitataMAgNeTAS parašė:
Sveiki. Ar turėjote kas bėdų su turbina. Įtariu, kad ji tuos keistus garsus leidžia kai variklis šaltas, ir traukos kažkaip maža. Ir dūmas kažkoks kitoks atsiradęs. Tepalo per 5000 km. sumažėjo nuo max. iki matuokles vidurio. Ką manote?
Gal kas iš Šiaulių turit tokį avensį, būtų įdomu trauką palyginti.
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

MAgNeTAS

Na slangose prie turbinos biski kazko panasaus i tepala radau, pacios turbinos skersinis laisvumas jauciasi, isilgai nejuda. Radau alsuokli pilna koses kazkokios, isvaliau, bet naudos jokios.
Nuvariau pas dyzelistus, pavaziavo, sako nesijaucia beveik turbinos, nu palikau paziureti, laukiu dabar naujienu.
O kol gryzau be masinos tai kosmaras :)

FUX

pas kokius dyzelistus buvai ?
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

simzem

labas as is siauliu, pas mane D4D motoriukas, galesim palyginti, rytoj varau i tokvila keisti purkstuku ir tepalu. tai kuri vakara galim pameginti.

Memelis

Turbinom labai svarbu yra negesinti variklio is karto, kad jos neperkaistu. Kaip raso manuale, pavaziavus mieste galima gesinti is karto. Vaziavus apie 100 km/h po 20 s, iki 160 km/h po mazdaug 1 minutes. Vaziavus virs 160 km/h arba sportiniu rezimu variklis ant tusciu apsuku turi padirbti apie 2 minutes... Kuris is musu taip darot?..
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

NNZ

AŠ prisipažystu darau taip tik aisq ne 2 minutes o sustoju kol viską susirenku, na žodžiu po kokių 15-20sek tik užgesinu.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

MAgNeTAS

Tai va. Buvau Dizvoi. Pajunge prie kompo, paziurejo. Jiems rodo kuro temperaturos daviklis siurblyje, kad temperatura 99 laispniai. Apgavo prijungdami varza, dabar 39 laispniai. Bet nepadejo. Sako kazkas negerai su siurbliu, kai sukyla apsukos, turetu jis paduoti daugiau kuro, bet taip nepadaro ir turbina del to neissisuka. Apie sita siurbly jie nieko nesupranta, kaip supratau, tai sako galima bandyti keisti. O gaunasi dabar, kad vazineju su senovisku traktoriuku :)
Simzem nezinau net ar verta belyginti, pas mane ir taip paprastas td 66 kw, tiksliau tik D :D

NNZ

:) tai pas tave problema ta, kad neįsijungia turbina ?
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

MAgNeTAS

CitataNNZ parašė:
:) tai pas tave problema ta, kad neįsijungia turbina ?

Na taip gaunasi, zinai gal kokiu vaistu? O kolkas jauciu vazinesiu taip.

simzem

o i tokviloje buvai?
ju kompas isai teisingas siketiek teisingiau pasko ir rodo uz dizva,
nes as jau antra Toyota varau tik i tokvila, pirma ziurejo dizvoj ta nelabai paliko koki ispudi :(