Avensis 2.0 TD turbina

Pradėjo MAgNeTAS, Kovas 25, 2009, 11:51:38 AM

« ankstesnis - sekantis »

NNZ

na tai va tokia info kapitalkės kokybės darymas priklauso, nuo kainos realiai kas gerai daro tas ir užsiprašo kainą. Pažystamą turi gerai darantį tada gerai. Yra gerovės gatvėj super specai, kaina ir superinė, + dar pačiam detales reikės pirkti. Keisk tu variklį vistiek prieš prikdamas su mesitru galėsi apžiūrėt geras jis ar ne.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Henris

O jei variklis istrauktas ir parduodamas, greciausiai taip ir buna, kaip ji patikrint kol neidesi :) Pvz as maciau parduodama varikli D4D 85kw 2.0 4000lt Alytui rida tipo 30000km (nezinau gal jau parduotas) bet uz tokia suma tikrai kapitalke pasidarysi ir dar pinigoliks kokie 500 lt. Bet zinosi, kad tikrai nebus tas pats po 15kkm, o jei bus galesi meistram snuki istranyt, ir beje po tokiu darbu bet kokie meistrai turetu duot garantija, bent jau 100000km.
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

kubilas

Aš tai imciau is angliškos motora.aišku,reiks pasijieškoti.bet galima surasti.kas del remonto:pakeicia man žiedus, prminu 25k km,bet tepalo sanaudos nerealios jau po maždaug 20k km atsirado- reisas į Praha ir atgal gal 5 ltr.dar kelyje dapili.o po 25tukstancio prasidejo :o-veždavausi 20 ltr atrabotkes ir namo grizau su tuščiu karteriu.Maistra sako;juk klaiberžmitus sudejau negali taip greit šakes pareit.gal per turbo tepalai išvaro.(išėmiau ptikrinau turbo-ledas).rezultate -teko sudeti senus atgal.juk geriau 2-3 ltr iki keitimo supilti.va tokia istorija su vwwcaravele.

Henris

nu 25k uz kapitalke, cia jau geriau nauja masina nusipirkt :) Bet tokios kainos nu nzn cia nebent toyotos atstovybei teko daryt, tada suprantu vien uz darbo valandas jauciu 20k teko paklot.

NNZ

na jei varikli matei uz 4k tai tada jau tikrai geriau kapitalke ir tikrai maziau gausis...
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

FUX

Taigi. Gal ten uztektu tik ziedus pasikeist. O kaina priklauso nuo to kiek nuardyti reikia. Nzn kaip siti motorai, ar lengvai ardomi ar ne. Bet kolkas ji man ir taip vaziuoja. Suplojau as uz ja kaip uz ledine masina :( todel nera upo vel kisti milijonus, kuriu ir taip nera
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

Henris

Na matai tam kad pakeist ziedus reikia paskerst visa motora, i ta ieina ir galvos nuemimas. Del to kai keicia ziedus ir vadina kapitalke, aisku nebutinai ten viskas bus issideveje, gal cilindrai geros kokybes bus. Bet visteik rekomenduojama kad antra karta nelista daug ka pakeisti. Galvos tarpine, slifuot galva, voztuvu pritrynimas voztuvu gumeles ir t.t. Jei man tektu daryt kapitalke, paminetus dalykus keisciau, nes jie ataip ataip devisi, tai jei zadi vazinet su ta auto ilgai, tai manau verta ten nemazai ka pakeist. Nes siaip daliu kainos kazi ar bus labai jau kosmines, jei pasieskosi pas normalesnius dilerius, o ne tokviloj ir t.t. Manau daugiausia lupa uz darba, nes variklio nuardymas ir surinkimas visko nuslifavimas mikronu tikslumu, va cia daugiausia pinigiuku padetum speju.