Avensis 2.0 TD turbina

Pradėjo MAgNeTAS, Kovas 25, 2009, 11:51:38 AM

« ankstesnis - sekantis »

zally

Veikia, taciau jos veiksmingumui patikrinti reikalingas dinaminis apkrovimas-tai yra auto turi vaziuoti keliu arba dynostende.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

simzem

as uz diagnostika sumokejau 50 LT + pvm

FUX

Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

simzem

FUX

o ka diagnostika parode?
p.s. cia tik uz turbinos diagnostika tokia kaina?
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

simzem

ne as diagnostika jungaiu nes mano rodo serviso lempute ir nustate purkstuku problema, o manau pajungus turi peteikti vasia info kas gerai kas blogai (pagalbes, motoras  ir t.t.)

FUX

Aisku, tada sakyciau kaina labai maza, nes as kai klausiau motojoj sake 160lt diagnostika :(
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

zally

As vln. Tokviloj uz variklio dgn. 130 lietuvisku pinigu atidaviau.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

simzem

Nu gal as kaip su gedimu nuvaziavau tode pigiau buvo.
kai uzleksiu pasiteirausiu
Zadu batus Avensiui ten keisti sake po 20Lt
o garazinai apie 19 Lt ima tai...

FUX

cia gal siauliu tokios kainos :) nes as vilniuj paprastam servise 100lt lapkriti palikau ...
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

simzem

TokvilaSiauliai minejo Lieti ratlankai komplektas 80 Lt

MAgNeTAS

CitataSaulius SSS parašė:
pas mane 66kw.bunu siauliuose.parasyk man asmenine zinute su savo tel jei nori prileksiu .

Na pabandem, jauciasi pas Sauliu kad traukia geriau, greiciau net pavaras metyti reikia:)

FUX

tai ka nusimato lesu taupymas? :)
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

Gedajus

CitataMAgNeTAS parašė:
Tai va. Buvau Dizvoi. Pajunge prie kompo, paziurejo. Jiems rodo kuro temperaturos daviklis siurblyje, kad temperatura 99 laispniai. Apgavo prijungdami varza, dabar 39 laispniai. Bet nepadejo. Sako kazkas negerai su siurbliu, kai sukyla apsukos, turetu jis paduoti daugiau kuro, bet taip nepadaro ir turbina del to neissisuka. Apie sita siurbly jie nieko nesupranta, kaip supratau, tai sako galima bandyti keisti. O gaunasi dabar, kad vazineju su senovisku traktoriuku :)
Simzem nezinau net ar verta belyginti, pas mane ir taip paprastas td 66 kw, tiksliau tik D :D

saviskiui dariau irgi diagnostika, pas mane kuro temperaturos daviklis rodo 82 laipsniu, nors viskas normaliai veikia, traukos uztenka. Klausiau tokviloje daviklis apie: 180 orginalus, autorodmedyje pagal detales koda 140

FUX

Na va uzvaziavau siandien i tokvila pasiklaust kas pas mane gali but per problemos. Pasiule atlikti diagnostika: valanda 160 lt. Klausiu ar uzteks valandos, sako negaliu jum pasakyt.
Uz ratu permontavima paprase 120 lt. Vienu zodziu kainos is kosmoso srities
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----