uzgeso toyota

Pradėjo Kesteliss, Balandis 04, 2013, 11:41:27 AM

« ankstesnis - sekantis »

Kesteliss

ne tai dar nepirksiu , tik taip susinervines pasakiau. Pirma ta graba reikia sutaisyti :)
tel.868737941

arunaskeras

Labai mazai tokiu masinu tesimato. Man tai del tu triju vietu nepatinka, o seip normali masina.
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Henris

Siaip grandines, nera amzinas dalykas kaip kiti isivaizduoja. Jos keiciamos kaip ir dirzai, tik retesniu intervalu. Grandine pakeist yra daugiau reikalu nei dirza. Bet ji keiciama, kas 300k km dazniausiai. Pas mane 2.4 benzas irgi su grandine, bet rida 100k km, tai speju, kad pakeisiu auto iki jos keitimo ir man sito reikalo neteks daryt...
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Kesteliss

tai va. vakar su vaiku nuo 14 val iki 21 atrodo susitvarkem patys. Dejom gera laida i saugiklio vieta viska atsidare apacioje iseme spida ir t.t. ir pamatem is kur dumelis kyla. reikejo nuimti visa panele ir radom. kai eina pyne jinai paguldyta ant metalinio vamzdzio ir 4 laidukai prasitryne, sutvarkem viskas ok atrodo, bet dabar sunervino kur pamaciau desinej pusej viena kazkoki saugikli, aina n ji pakeisti neimanoma nenuemus peciaus :)))))))) ot siauraakiai pridirbe. variklio kompas irgi gerai ikistas, kad butu daug vargo ji keisti, Dabar ziuresiu kas dar islys :)))))) Henri imesk savo tel man i pasta, bu kazkur dingo :))))
tel.868737941

Henris

Tai kompa dazniausiai slepia gamintojai, nuo drgemes ir visokio shudo labiau apsaugotoje vietoje, kazkur po bardacioku. Dabartinej auto pas mane isvis kompas po keleivio sedyne. Bet ten neaisku ar variklio valdymo kompas, ten kaip juodoji deze :) Manuale parasyta vehicle's storage ir daugiau jokios info apie sita deze :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019