Skilo priekinis stiklas :(

Pradėjo muncis, Balandis 05, 2013, 19:13:43 PM

« ankstesnis - sekantis »

muncis

Sveiki, mano Toyotai, dėl nežinomų priežaščių, vairuotojo pusėje skilo priekinis stiklas, gal kas nors esate keitę, ir galite pasidalinti patirtimi, kokie galimi variantai jį pakeisti ? Tik oficialūs atstovai, ar dar yra kokių variantų ? gal žinot, kiek maždaug kainuoja tas malonumas ?

Iš pradžių kai įskilimas buvo apie 10cm, buvo gręžta skylutė, bet po nakties šalčių skilo toliau, dabar jau net gręžti neapsimoka, vistiek technikinė prisikabins...
D-4D 2200 cm³ (2ADFTV) | 136 AG | 2006m.

Bemsas

Turi 2 variantus: Nuvarai pas atstovus, sumoki ~1500lt, nuvarai kur keicia stiklus - sumoki ~350lt.
Kiek susiduriau - skyluciu grezimas tolygus pinigu ismetimui.

egariukas1

Jo,grezimas nieko neduoda.Ir mano buvo pragreztas,pirma duobe ir nuejo per visa:DJei nesildomas gal ir uzteks 350,nors abejoju

muncis

O kaip dėl to lietaus daviklio, prapuola jis jeigu keiti tą ''papigiai'' stiklą ? Ir to pigesnio stiklo kokybė jaučiu irgi bus ''papigiai'' ?

Bemsas

Corolla verso nebuvo sildomu. Niekas neprapuola, viskas liks savo vietose :)
Pigesnis stiklas buna geresnis, nei originalas. Originalas labai braizosi.

muncis

O tai Klaipėdoje kur kreiptis net nežinau, yra Carglass ir Evelkas, kitų kaip ir negirdėjau..

Bemsas

Tai pasuk keliom firmom, ir surask maziausia kaina. Vistiek stiklus is tos pacios vietos ima.

valdasantonis

Kai reikia keisti stiklą, mes išsikviečiam Evelką iš Kauno. Kaina 80-100lt plius stiklo kaina. Po įdėjimo negalima važiuoti 2-4val. ir parą laiko mašinos kilnoti.

mind

Kazkuris klubietis evelke siule nuolaidas rodos is Klaipedos panarsykit temas apie stiklus.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

muncis

Citatamind parašė:
Kazkuris klubietis evelke siule nuolaidas rodos is Klaipedos panarsykit temas apie stiklus.

Dėkoju, radau jį ir parašiau jam, bet jis nuo sausio 2d. čia nebuvo užsukęs..

Va ką Carglass atrašė į mano užklausą:
CitataNaujas, kokybiškas, Europoje gamintas stiklas su darbais bei neterminuota darbų garantija kainuotų – 739 Lt (be lietaus daviklio) arba 829 Lt (su lietaus davikliu). Turint stiklą, per 2.5-3 val. jį pakeičiame ir po 3 val. galite saugiai važiuoti.

kodar

Būtum kasko apsidraudęs, nekainuotų nei lito.

Bemsas

CARGLASS - kosmonautai. Ieskomo Reno stiklo paprasto be jokiu davykliu, pasiule 750lt. Suradom pazystama, kuris is ju gauna nuolaida - kaina nukrito iki 450lt. Jei taip parastai daro nuolaidas po 300lt, reiskia nebloga antkaini uzsimete. Galu gale pasistatem kitoj vietoj uz 350lt be JOKIU nuolaidu.
Europoje pagamintas stiklas - panevezio gamybos ? :)

Aivis

Citataegariukas1 parašė:
Jo,grezimas nieko neduoda.Ir mano buvo pragreztas,pirma duobe ir nuejo per visa:DJei nesildomas gal ir uzteks 350,nors abejoju
Jei tik greži ir neklijuoji,tai gal ir nelaiko,bet jei ir suklijuoja išgrežus,tai laiko gerai.Keliom mašinom jau klijavau ir jiokių problemų.Jei išsykio po skilimo klijuoji,tai ir beveik skilimo nebesimato,o kuo vėliau klijuosi,tuo šansai ,kad nesimatys skilimo,mažėja,nes į skilimo vieta prieina šiukšlių ir išryškina skilimo siūlę.
Gazas dugnas .......

virme

Vasarį šiemet Avensiui keičiau stiklą CARGLASS Panevežyje. Paprastas nešildomas su pakeitimu ir garantijom kainavo 300 lt. Nežinau ar čia jau taip brangu.

dtinas

esu Klaipedoje keites ir carglass ir evelke, kainos panasios, bet kokybe, technologijos ir aptarnavimas carglass puseje, tik pas juos tevaziuociau.