Avensis stabdziu bedos

Pradėjo Naujokas, Balandis 18, 2013, 23:11:52 PM

« ankstesnis - sekantis »

Naujokas

Sveiki bendraminciai.
Atsitiko taip, kad prapuvo desines puses galinio rato stabdziu vamzdelis. Jis ten po veilokiniu posparniu kylpa daro, matomai ten kaupiasi dregme, druska ir seip visoks ssss...das, del to prapuvo ir isbego visas skystimas. Vamzdelis nuo rato tesiasi iki beveik variklio. Nusipirkau varini 3,6m ilgio, issilanksciau pasikeiciau. Puse dienos orinau, orinau kol lyg nusiorino (jau maniau mesiu viska po velniu). Spaudziant stabdzio pedala uzsidegdavo skydelyje sauktukas (bet tik spaudziant pedala). Dabar jau spaudziant nedega, lyg viskas ok, bet man stabdymas dabar lyg ne toks kaip pries tai. Uzvestoje masinoje ispaudus stabdi ir ji laikant per kazkiek laiko pedalas nuseda iki galo (manau taip neturi buti).
Gal kas turite kokiu minciu, kaip padaryti, kad to nebutu ir stabdziai butu geresni? Gal kazkaip nusiorina pagrindinis stabdziu cilindras? Net nzn ka daryt beveik visa diena sugaisau, bet rezultatas nepatenkinamas. Seip ant greicio uzmynus ABS suveikia, viskas lyg norma, bet stabdziai man asmeniskai ne tokie kaip turi buti.
Beje anksciau buvau pastebejas, kad ant uzvestos imynus pedala per kazkiek laiko jis nuseda iki dugno, manau taip neturi buti.
Gal kas susidures ir turi kokiu minciu, patarimu?
Dekui uz visa info.

vytska

Na, kad ir pas mane nors jokios lemputes nedega ir nedege, skysčio pakankamai, stabdo gerai, bet laikant stabdžių pedalą (užvestai mašinai) jis po truputį nusileidžia iki galo. Tai manau taip ir turi būti.
vytska

Kalapiziukaz

As kai nusipirkau savaja irgi sunerimau del to kad pedalas kelis kart paspaudus nusileidzia, bet servise pasake cia del to, kad masina su ABS ir taip turi buti. Nors ant kitos masinos kuri su ABS to nera, bet stabdo gerai, TA jau du kartus praejau, tai nesuku galvos :)

Naujokas

Mano kita masina su ABS ir pedalas neseda.
Kazkaip idomiai cia.
Gal kas zinot kaip orinasi pagrindinis stabdziu cilindras?

egariukas1

Atskirai pagrindinis nesiorina,orinasi kiekvienas ratas atskirai,nuo tolimiausio.Jei visas skystimas istekejo,reikia visus orint ir turi but gerai