Avensis verso šviesų indikacinė lemputė

Pradėjo Awriuxx, Gegužė 04, 2013, 13:35:52 PM

« ankstesnis - sekantis »

Awriuxx

Sveiki. Aš su tokiu juokingu klausimu: Ar įjungu šviesas turi avensio verso  prietaisų skydelyje degti indikacinė lemputė (2003 metai)? Pas mane nedega, kažkada internente jieškojau schemos, irgi neradau. Su sąlyga, kad į ventiliaciją kažkokiu būdu įlindo peliukas ir ten galus atidavęs pradėjo smirdėti ir panelė dabar išardyta, spidometras išimtas taip pat, sakau būtu galima tą lemputę pasikeisti, jeigu ten tokia iš vis egzistuoja.

Bemsas

Jei ijungus gabaritus, uzsidega skydelio apsvietimas - lempute nereikalinga. Jei ijungi degima ir skydelio apsvietimas uzsidega automatiskai, tada privaloma lempute. Kai ijungti tolimas, dega tolimu lempute skydelyje?

Awriuxx

Citatabemsas parašė:
Jei ijungus gabaritus, uzsidega skydelio apsvietimas - lempute nereikalinga. Jei ijungi degima ir skydelio apsvietimas uzsidega automatiskai, tada privaloma lempute. Kai ijungti tolimas, dega tolimu lempute skydelyje?

Tolimųjų dega. Skydelio apšvietimas užsidega tik šviesas įjungus. Kai apniukus diena ar prietema tai viskas tvarkoj, pagal skydelio apšvietimą galma susigaudyti įsijungiau šviesas ar ne, bet kai saulėta diena, tai nesimato to apšvietimo ir dažnai atsitinka taip, kad šviesas įsijungt pamirštu. Man tiesiog įdomu tam skydelyje yra numatyta tokia lemputė ar ne? Bereikalo pradėt skydelį ardyti ir sliekų asmfalte ieškot visai nesinori. Taip jau mašią dėl suknistos pelės išdraskiau. Pirmadienio laukia, kol surinkinėsiu

Bojus

nera jokios lemputes taip ir turi but viskas. Viskas te gerai jiolki zeliony. Teip pasitikrini pasukes ratuka iki galo. Nieko daugiau nedraskyk.

Awriuxx

CitataBojus parašė:
nera jokios lemputes taip ir turi but viskas. Viskas te gerai jiolki zeliony. Teip pasitikrini pasukes ratuka iki galo. Nieko daugiau nedraskyk.

Nu nėra tai nėra. Dėkui už atsakymą, bent vienas darbas atkrenta

Aivis

Nežinau kaip verso,bet paprasto avensio nuo 2003 metų ,įjungus gabaritines šviesas ,užsidega lemputė,skydelyja. Atskirai trumpūjų šviesų ,lemputės ,kaip sakė forumietis,tikrai nėra.
Gazas dugnas .......

Awriuxx

CitataAivis parašė:
Nežinau kaip verso,bet paprasto avensio nuo 2003 metų ,įjungus gabaritines šviesas ,užsidega lemputė,skydelyja. Atskirai trumpūjų šviesų ,lemputės ,kaip sakė forumietis,tikrai nėra.

Tai atskirai trumpo ir gabaritinėm lemputės aš ir nenoriu. Kiek teko matyti visose mašinose įjungus šviesas įsijungia bent kokia indikacinė lemputė, o šitoj nieko... Už tai ir ieškau sliekų. Sunkiai tikisi kad gali nebūti jokios indikacijos. Tiesa prie to pačio. Gal yra kokių priemonių kad nemalonų kvapą panaikintų? Peliuko jau nėra, o kvapas tebėra. Baisiai nesinori lupt lauko, ardyt ir valyt viso pečiau. Abejoju savo jėgomis tokiam darbui, gal galima kaip paprasčiau tai išspręsti?

ketvirtasis

O tas būdas kur kondicionierių valo, na kur balionėlis su "ilga" žarnele, įkiši ją "tenais" padirba ventiliacijos sistema ir tipo prasivalo. Buvo kalbėta apie tai, kažkur ir foto su nuorodom buvo., paiškok gal padės.

Aivis

CitataAwriuxx parašė:
CitataAivis parašė:

Tai atskirai trumpo ir gabaritinėm lemputės aš ir nenoriu. Kiek teko matyti visose mašinose įjungus šviesas įsijungia bent kokia indikacinė lemputė, o šitoj nieko... Už tai ir ieškau sliekų. Sunkiai tikisi kad gali nebūti jokios indikacijos. Tiesa prie to pačio. Gal yra kokių priemonių kad nemalonų kvapą panaikintų? Peliuko jau nėra, o kvapas tebėra. Baisiai nesinori lupt lauko, ardyt ir valyt viso pečiau. Abejoju savo jėgomis tokiam darbui, gal galima kaip paprasčiau tai išspręsti?
Tada ieškok sliekų,jei niekas neužsidega,vadinas kažkur yra problema,nemanau,kad paprasto avensio ir verslo,galėtų skydeliai skirtis,nebent išvaizda.Aišku čia turėtų pasakyti savo nomone tie kas su verso važiuoja,gal tie japonai ir kitaip tuos skydelius padarė,nors aš nenorėčiau tikėti.Dėl smarvės,tai pirmoj eilėj salono filtra pasikeisk ir jei valysi,kaip čia forumietis siulė,tai to naujiojio filtro nedėk valydamas,kad neprisitrauktų brudo.
Gazas dugnas .......

egariukas1

Kiek masinu turejes,nebuvo jokios lemputes,tik su reno espacu vazinejau,tai ten yra,ir netgi blaško demesi:- Merso 124 yra,bet isijungia tik tada,kai neveikia kazkuri lempute,kad ir numeriu.O Toyotos labiai patogiai padaryta pats ijungimas,pirštu palieti rankenele ir aisku ijungei ar ne

Aivis

Citataegariukas1 parašė:
Kiek masinu turejes,nebuvo jokios lemputes,tik su reno espacu vazinejau,tai ten yra,ir netgi blaško demesi:- Merso 124 yra,bet isijungia tik tada,kai neveikia kazkuri lempute,kad ir numeriu.O Toyotos labiai patogiai padaryta pats ijungimas,pirštu palieti rankenele ir aisku ijungei ar ne
Tai dabar pas tave avensyj neužsidega lemputės kai į jungi gabaritus?
Gazas dugnas .......

Awriuxx

vis dėl to tikrai nėra jokios lemputės :( Truputį buvau prasiardęs skydelį, Prieš saulę labai gerai matosi visi simboliai. Gabaritų tarp jų neradau. Na nėra ir nereikia. Dėl kvapo dar žiūrėsiu, turiu vilties, kad prasivedins, jei ne tai teks kažką galvot. Dėkui visiems už pagalbą

Aivis

Jio ,nesuprasi to japono,paprastam avensiui įdėjio o verso ,nusprendė,kad nereikia:D
Gazas dugnas .......

Awriuxx

CitataAivis parašė:
Jio ,nesuprasi to japono,paprastam avensiui įdėjio o verso ,nusprendė,kad nereikia:D

Tai jau tikrai keistai padarė. Bet šiaip žemai lenkiu galvą prieš japonus. Už tai kad viskas padaryta paprastai ir logiškai, lengvai ardoma. Kai 4 metus draugavau su citroenu ir buvau jau įpratęs prie prancūzų logikos nebuvimo, tai panelės ardymo velniškai bijojau, o čia pasirodo viskas net gi labai paprastai padaryta

saskelas

:D ir mane tokios pat abejonės apnikusios buvo ;), na išardžiau ir pamačiau kad be reikalo sliekų ieškau, tokia lempiki nenumatyta. B)