Grandinė ar diržas (kaip nustatyti?)

Pradėjo Snake_LT, Gegužė 13, 2013, 15:25:22 PM

« ankstesnis - sekantis »

spyglys

CitataAngelinio parašė:
sveiki, o kaip su grandine? pas mane avensis 2007 m. 11 men, 93kw. Pardavejas irgi sake, kad cia jau eina grandine. Reika ja keist kazkada ar seip kazkokia prieziura jai reikalinga?

Kaip jau rase, grandine pas tave, prieziuros kaip ir nereikia, taciau jei jau uzia, reik susirupinti. Didesnio demesio reiktu tam parazitiniam dirzui, kadangi pasitaiko atveju, kai jis trukes apsivinioja skyva, o tada jau liudesys buna, kadangi susilanksto viskas, kas netingi. Tikrai verta keist, ir nelaukt, kol ten jis pradeda byret, trupet.

Snake_LT

Citataspyglys parašė:
CitataAngelinio parašė:
sveiki, o kaip su grandine? pas mane avensis 2007 m. 11 men, 93kw. Pardavejas irgi sake, kad cia jau eina grandine. Reika ja keist kazkada ar seip kazkokia prieziura jai reikalinga?

Kaip jau rase, grandine pas tave, prieziuros kaip ir nereikia, taciau jei jau uzia, reik susirupinti. Didesnio demesio reiktu tam parazitiniam dirzui, kadangi pasitaiko atveju, kai jis trukes apsivinioja skyva, o tada jau liudesys buna, kadangi susilanksto viskas, kas netingi. Tikrai verta keist, ir nelaukt, kol ten jis pradeda byret, trupet.

Apie koki cia parazitini dirza kalbama? Cia prie grandininio variklio kas nors yra? Ar apie paskirstymo dirza?

egariukas1

Ne parazitinis,o agregatinis dirzas,suka generatoriu,kompresoriu,stiprintuvo siurbli,pompa.Jam nutrukus dazniausiai nenutinka nieko,nors buna,kad sulauzo ka nors,pvz draugui opelio sudauze generatoriu

Snake_LT

Citataegariukas1 parašė:
Ne parazitinis,o agregatinis dirzas,suka generatoriu,kompresoriu,stiprintuvo siurbli,pompa.Jam nutrukus dazniausiai nenutinka nieko,nors buna,kad sulauzo ka nors,pvz draugui opelio sudauze generatoriu

Pas mane vaira susukus iki galo kartais cypteli kazkas. Tai gal cia tas dirzas? Cia labai susirupinti ar dar galima kenteti.

mind

CitataSnake_LT parašė:
Citataegariukas1 parašė:

Pas mane vaira susukus iki galo kartais cypteli kazkas. Tai gal cia tas dirzas? Cia labai susirupinti ar dar galima kenteti.

Dėl cyptelėjimo, tai reiktų patempti vairo stiprintuvo dirželį arba pakeisti nauju.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

egariukas1

CitataSnake_LT parašė:
Citataegariukas1 parašė:

Tas pats,pas tave jie yra 2,patempt arba jei paaizejes keist reikia ta,kuris yra matomas,plokscias.Aisku,cia ne pagrindinis,gali labai neskubet,jei cypimas netrukdo

Snake_LT

Vizualiai matomi dirzai visai pakenciamos bukles atrodo. O cypteli irgi ne visada, gal kai didesni apkrovima duodi.

egariukas1

Tai nelabai ten matysi nenuemes,gali patemt ir tiek